ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-10-12)
Αγαπημένο θέμα πολλών.
Έχω ασχοληθεί και ασχολούμαι που και που.Σε πολλές υπάρχουν αποδείξεις ότι κάνει ψήνεται,άλλες είναι μπαρούφες.Από που να αρχίσω μιας και το θέμα είναι τεράστιο.Μασόνοι,τέκτονες,εξωγήινοι,Area 51,τσιπάκια,barcode,δίδυμοι πύργοι,illuminati,ομάδα E,οι Mαγια και το τέλος του κόσμου,κούφια γη,πάτησε ο άνθρωπος στο φεγγάρι,δολοφονία κέννεντυ,Αλέξανδρος Ωνάσης,CIA,τεχνολογία αρχαιων Eλληνων ,καταγόμαστε από εξωγήινους,Κυβερνούν τα ερπετά τη Γη ή μήπως υπάρχει μια ελίτ που φτιάχνει μια παγκόσμια χώρα,στημένη οικονομική κρίση,μυστικές οργανώσεις,bones and skulls,δεξαμενές σκέψεων ιδεών,έλεγχος του κόσμου μέσω της τροφής,αεροψεκασμοί,.....ότι τραβάει η ψυχή σας.
Με ενδιαφέρον περιμένω τι απόψεις σας.
Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον ας το διαγράψουν οι mods παρακαλώ.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-10-12)
Βασικά πλάκα έχουνε, διαβάζω πάντα όπου βρω,και δεν πιστεύω καμία.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (13-10-12)
Και τι εικονιδιο να βαλω εδώ διάολε; Συνομωτεί η CIA και η DIA για να με ζορίσουνε;
Είχα φάει κόλλημα με τους Μάγια και αγόρασα κάτι εγκυκλοπαίδειες του national geographic... Τελικά απογοητεύτηκα γιατί απ'ότι λένε δεν θα καταστραφεί ο κόσμος στις 21/12...![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Εγώ είχα φάει κόλλημα με μια ξανθιά που της αρέσανε τα δρακουλίνια. Κάτω στον Πειραιά, στα Καμίνια. Δε γαμιετ' παλιά ιστορία.
Κι εμένα μου αρέσουν τα δρακουλίνια, τρελαίνομαι! Όπως και τα πακοτίνια!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Πατατάκια μπάρμπεκιου. Κλασική θεωρία συνομωσίας για να υποταχτεί ο κοσμος με τη γεύση τους. Το γαμήσαμε το θέμα. Θεωρία συνομωσίας του μονίμως οφ τοπικ αντμιν. Το επόμενο φόρουμ μου θα λέγεται ontopic.gr
Coach (11-10-12)
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Καλά είσαι απίθανη .
γραφεις "Τελικά απογοητεύτηκα γιατί απ'ότι λένε δεν θα καταστραφεί ο κόσμος στις 21/12... :"
Δηλαδή για να είσαι ευχαριστημένη πρέπει να καταστραφεί για να επιβεβαιωθείς και να πάει στραφη η αγορά των βιβλίων.
Am τι να κάνουν αυτοί που αγοράζουν τα βιβλία του Λιακόπουλου.
Και κάτσε βρε παιδί μου μην απελπίζεσαι μπορεί και να γίνει,έχουμε καιρό ακόμα.
βεβαια οι πιθανότητες είναι ίδιες με το να βάλει λεφτά δικα του στο βάζελο ο Αλαφούζος , η να πάρει το πρωτάθλημα ο βάζελος αλλα ...που ξέρεις.
kouzoulo (11-10-12)
Έχω αυτή τη λόξα... θέλω να είμαι παρούσα σε ένα καταστροφικό γεγονός. Δεν εύχομαι να γίνει κάτι, αλλά αν γίνει θέλω να το ζήσω.
Ήθελα πχ να βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη όταν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι... διακοπές... να μην έχω δηλαδή και τους δικούς μου εκεί.
Είμαι καλά γιατρέ μου;![]()
Για όλα φταίει το γκαλάκτικα
Οι Μάγια πρόβλεψαν το τέλος του κόσμου, το δικό τους ξέχασαν να το προβλέψουν![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Που είναι εκείνος ο συνφορουμίτης που έλεγε κάτι για μασόνους στην τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών του Λονδίνου?
Ιδανικό θρεντ γι' αυτόν!
καθόλου.
Δεν σου φτάνει που τα βλέπεις από το net η την tv??
Μήπως είσαι υπερπροστατευμένη ,και χρειάζεσαι δόση αδρεναλίνης??
Κανε extrem σπορ,αναρρίχηση, κάτι για να νιώσεις έντονα ποσο πολύτιμη εινάι η ζωή σου.
Τέλος....ποτε έχεις χρόνο για ραντεβού για ιατρική επίσκεψη.![]()
kouzoulo (11-10-12)
Bookmarks