Ο Παναιτωλικός. Βασικά δεν έχει σημασία τι θα κάνει ο Ηρακλής, είναι εκτός μάχης. Όλα θα κριθούν στο Βόλο.
Ο Παναιτωλικός. Βασικά δεν έχει σημασία τι θα κάνει ο Ηρακλής, είναι εκτός μάχης. Όλα θα κριθούν στο Βόλο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν παίζει να αφαιρεθούν βαθμοί. Δε διακόπηκε κανένα ματς με υπαιτιότητά του.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
panahs7 (19-06-13)
Τέλος...
6η Αγωνιστική:
Ολ. Βόλου - Παναιτωλικός 1-2
Ηρακλής - Νίκη Βόλου 4-0
Βαθμολογία:
1. Παναιτωλικός 14
2. Ηρακλής 10
3. Ολ. Βόλου 9
4. Νίκη Βόλου 3
-- -- -- -- --
Μας έφαγε τους τουρίστες το Αγρίνιο!![]()
Μάιστα. Αντικειμενικά ανέβηκε η καλύτερη ομάδα. Θα τη δούμε βέβαια και αυτήν του χρόνου να μας ξεφτιλίζει![]()
Γεια σας πελατάκια!!!!!!!!! Δεν μίλησα, δεν μίλησα*, αλλά ήρθε η ώρα!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!
*Βασικά δεν μιλούσα να μην το γρουσουζέψω, γιατί με φοβάμαι λίγο σε αυτά. Γράφω ελεύθερα ότι είμαι γκαντέμης, αφού η κόουτς είναι απασχολημένη με το κάντι κρας και δεν με διαβάζει![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (19-06-13)
εσένα ποιος σε έκανε Βολιώτισσα??? ή είδες ερυθρόλευκα και κουζουλάθηκες???
Χαβαλέ σας κάναμε έτσι??? Πολύ χαλαρά πρώτοι!!
Και δεύτερη η γριά... Σκίσατε οι Βολιώτες... Και αθροιστικά να το πάτε, πάλι από κάτω μας είστε, δεν ξέρω αν το πρόσεξες
Μικρέ, έχεις πάει στο Αγρίνιο???![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ποια είναι τα πελατάκια; Εγώ Νικάρα είμαι και ξέραμε απ' την αρχή ότι είναι δύσκολο.![]()
Νομίζω είναι από εδώ η Μαργαρίτα, αν θυμάμαι καλά.
Ότι και ναι Βολάρα δεν είναι. Και μην το πας σε κόντρα, χαμένος θα βγεις στο λέω...![]()
kwtsios (21-06-13)
μπραβο ρε πατριδα...δικαια στην α εθνικη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
― Bertrand Russell
Βρε γατακιτου χρονου η βολαρα θα ναι σουπαλιγκα κι εσεις θα πεσετε παλι, θα το δεις!!!
Υγ:καταγωγη απο Πορταρια, βολαρα και τα μυαλα στα καγκελαααα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έχουμε διώξει όλους τους μακάκες που έστηναν παιχνίδια. Ελπίζω να έχει βάλει μυαλό ο πρόεδρας και να μην την πατήσει ξανά με μαλακίες. Με Μάκη Χάβο οδηγό δεν φοβάμαι τίποτα!
― Bertrand Russell
Ζητάει αναδιάρθρωση ο Τσάκας
Την αύξηση των ομάδων της Football League από 28 σε 32 ζήτησε μέσω επιστολής ΠΑΕ Καβάλας, όπως γνωστοποίησε ο Βλάσης Τσάκας. «Θέλω να νικήσει ο Παναθηναϊκός» το σχόλιό του για το προσεχές ντέρμπι.![]()
Κοίτα τη μούρη σου στον καθρέφτη μαλάκα που κάνεις και δηλώσεις...
Μεγάλο σόου που δεν χάνεται του χρόνου στην Football league..
Tσάκες- Μελιτζανίδες- Μπεοι - Κουγιες{σίγουρα θα πάει σε άλλη ομάδα}χαμός κύριοι.
Έρχονται και Ιωνικός κτλ, κτλ..
Εβαλε λίγα κιλάκια ή ιδέα μου?
Στη πείνα τον είχαν οι εμίρηδες, τώρα στη Καβάλα φαίνεται να τρέφεται κανονικά!![]()
Bookmarks