
Αρχική Δημοσίευση από
sirkostas
Δεν είναι όλοι Πάτσηδες. Ο Κωστούλας πχ ή οι δύο της Τρίπολης. Μη ξεχάσω τον Πανόπουλο που τόσα χρόνια συντηρεί στην Α' τη Ξάνθη και την έχει βγάλει κι Ευρώπη. Ο δικός μας δεν έχει δώσει δείγματα ότι είναι λαμόγιο.
Εγώ δεν λέω ότι είναι όλοι λαμόγια, αλλά κανείς δεν δείχνει τα χαρτιά του απ' την αρχή. Εκτός αν ο δικός σας είναι γέννημα θρέμμα, οπότε μπορεί να μπαίνει και το συναίσθημα. Υπάρχουν και εξαιρέσεις ναι, δεν λέω ότι όλοι θέλουν να φάνε, απλά σου παρουσιάζω τις προοπτικές που βγαίνουν μπροστά στους παράγοντες τέτοιου μεγέθους. Μπορεί ας πούμε ο Πάτσης να μη το είχε σχεδιάσει απ' την αρχή και να γλυκάθηκε μετά, δεν το αποκλείω.
Οι της Τρίπολης που λες, δεν νομίζω ότι μπαίνουν στην ίδια κατηγορία, δεν πήραν ομάδα που έχει κόσμο από πίσω, απλά για δικούς τους λόγους ήθελαν να επενδύσουν εξ' αρχής συνειδητά και πέτυχαν. Είναι διαφορετικό να αναλαμβάνεις μία ομάδα με αποκλειστικό στόχο την άνοδο στη SL, δεν μπορεί να μου λες ότι σ' αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει και προσωπικό όφελος και θέλουν μόνο να επενδύσουν απ' την καλή τους καρδιά.
Bookmarks