Τίτλοι τέλους για τη γηραιά ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ηρακλής από ό,τι φαίνεται, διαλύεται και φινίτο. Πάπαλα. Καπούτ.
Δύσκολοι καιροί...
Τίτλοι τέλους για τη γηραιά ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ηρακλής από ό,τι φαίνεται, διαλύεται και φινίτο. Πάπαλα. Καπούτ.
Δύσκολοι καιροί...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nαι, από την ΕΠΣ Κεντρικής Μακεδονίας ή κάτι αντίστοιχο. Και άμα τους ξαναδούμε στα μεγάλα σαλόνια να μου γράψεις.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Κάτσε 3-4 χρόνια και θα σου εμφανιστεί...
There is a Dude in town
Δεν υπάρχει περίπτωση. Πάρε για παράδειγμα τον Άρη, που δε μπορεί να ανέβει ούτε από την Β'.
ιστορικη ομαδα αλλα χεστηκαμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στα παπάρια μας ο Ηρακλής.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
The Dude (07-09-17)
Απ'ολους τους βρομιαριδες του βορρα, ο λιγοτερο αντιπαθης.
voskos_7 (07-09-17)
Συμπαθής ομάδα, αλλά...
1) Καμία προσαρμογή στις απαιτήσεις της εποχής...
2) Απροστάτευτη από τον ίδιο τον κόσμο της...
3) Αυταπάτες μεγαλείου, που εμπόδιζε τον κόσμο της να δει τις πραγματικές δυνατότητες του συλλόγου, γιατί και τα υπόλοιπα τμήματα, δε πάνε σφαίρα...
Ε, λογικό είναι να καταντήσει ο σύλλογος ασανσέρ και κολάζ επωνυμιών και ΑΦΜ...
Όπως στρώνει κάνεις, κοιμάται και οι συγκεκριμένοι, όσο να'ναι, προσπάθησαν πάρα πολύ και για πολύ καιρό να έρθουν σε αυτή τη θέση...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (07-09-17)
voskos_7 (07-09-17)
Κλεισμένος στα αποδυτήρια εδώ και 4 ώρες ο διαιτητής του Αστέρας Αμαλιάδας - Ηρόδοτος
"Εκτροχιάστηκε" η κατάσταση στην Αμαλιάδα στο ημίχρονο (το σκορ ήταν 0-0) της αναμέτρησης του Αστέρα με τον Ηρόδοτο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Η [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ](Μωραΐτης, Κανδηλάκης, Καραγκιόζι και Φραγκουλάκης) και του τεχνικού της (Παπαματθαιάκης) από "μπράβους" της ομάδας της Ηλείας.
Τέσσερις ώρες μετά τα επεισόδια και τη διακοπή της αναμέτρησης, ο διαιτητής παραμένει στα αποδυτήρια του γηπέδου της Αμαλιάδας. Ο Γιώργος Τάσης δεν έχει συντάξει το φύλλο αγώνα της επεισοδιακής αναμέτρησης, ενώ οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν κλίμα τρομοκρατίας από τους γηπεδούχους έξω από τα αποδυτήρια (με οπαδούς κι διοικούντες των γηπεδούχων). Η κατάσταση έχει ηρεμήσει τα τελευταία λεπτά, εν αναμονή της σύνταξης του φύλλου αγώνα.
Μεγαλεια και στις μικρες κατηγοριες...
Η λυση για τη βια ειναι να βγουν οι ελληνικες ομαδες απο την ευρωπη. Τι οχι;
Και πολυ αργησε.
Καλη διάλυση σε όλα τα τσιράκια του Ρώσου
Πάει και η Ξάνθη, αποσύρεται από το πρωτάθλημα. Τι θα γίνει τώρα το ξενοδοχείο-προπονητικό του σερβιτόρου;
Πέρα από την πλάκα, μεγάλο πλήγμα για το επαρχιακό -αλλά και γενικά- ποδόσφαιρο να έχει αυτή τη κατάληξη μία ομάδα που έχει βγάλει τόσους και τόσους παίκτες. Ας πρόσεχε ο Πανόπουλος με τους πειθαρχικά μη ελεγκτέους.
Ας προσεχε ποιανου τα θεληματα εκανε,εννοεις.
πουλο, να παιρνουν σειρα οι επομενες
Αλλα ξεχασα εκει με ενα διαταγμα θα ακυρωθουν οι νομοι του κρατους για να "μη διχαστει η χωρα'
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
giovanni#10 (20-09-22)
μας εχει φαει το παρασκηνιο εδω στην ελλαδα και για αυτο παει και κατα διαολου το ελληνικο ποδοσφαιρο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αερικό7 (20-09-22)
Bookmarks