Ωραία, βάλε και το σήμα![]()
Ας ανοιξουμε και ενα θεματακι για την Footballleague η αλλιως Β εθνικη και
να θυμισω ορισμενες ομαδες που παιζουν στην κατηγορια φετος.
Παναχαικη,Ολυμπιακος Βολου,Νικη Βολου,Παναιτωλικος,Εργοτελης,Δοξα Δραμας,Καλλιθεα
Απολλων Σμυρνης{Αθηνων παλιοτερα}Ηρακλης,Πανσερραικος,Καβαλα.
Ο OTE TV εχει τα τηλεοπτικα δικαιωματα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ωραία, βάλε και το σήμα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (08-10-12)
Του χρόνου Αεκάρα πρωτάθλημα ξανά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μπα εκει ειναι ποιο δυσκολα,εχει Μπεους,Αγαπουλες και κατι Δικηγορους που δεν ξερουν απο ιντερνετ...
Εχουμε Δημητρέλλο , κι ερχόμαστε με τρέλλο.
θα ναι πολυ ιστορικο να παρει η ΑΕΚ πρωταθλημα το 2014,20 χρονια μετα το τελευταιο.Κι ας ειναι της Φουτμπολ Λιγκ![]()
ναι λες και θα αφήσουν την αεκ να πέσει
Αμα η Αεκ στο τελος του πρωτου γυρου δεν εχει πανω απο 15 βαθμους τελειωσε.
15 βαθμούς? Πού θα τους βρει? Έτσι όπως πάει είναι ζήτημα εάν θα έχει 5.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Δεν σωνεται ρε συ Κοσμα,αν σωθει θα ειναι το μεγαλυτερο σκανδαλο.
Ναι δεν είπα ότι θα σωθεί. Καρφί για φούτμπολ πάει.
Μέσα στα απογοητευτικά και καταθλιπτικά φαινόμενα της εποχής μας, υπάρχουν και κάποια που αναδεικνύουν τον ψυχισμό του νεοέλληνα.
1. Σε επίσημη ανακοίνωσή τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας της ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗΣ η οποία ιδρύθηκε στην Κοκκινιά του Πειραιά το 1927 από τη νεολαία Μικρασιατών προσφύγων, ενημερώνει τον φίλαθλο κόΑποφάσισαν δε να συνδράμουν στην γραφειοκρατία και στα οικονομικά της ομάδας.... Το γεγονός αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά από ποδοσφαιριστές!σμο ότι εκτός από ποδοσφαιριστές είναι και φίλοι και οπαδοί της ομάδας που βάζουν σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό ζήτημα και αγωνίζονται μόνο για τη φανέλα της Προδευτικής.2. Όμως από την "οικογένεια" της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ έρχεται και μια άλλη ευχάριστη είδηση. Μπορεί η οικονομική κρίση της χώρας και οι δυσκολίες που περνάει καθημερινά ο λάος, ιδιαίτερα στις φτωχογειτονιές, να είναι πολλές και ανυπέρβλητες, όμως το φιλότιμο δεν πρόκειται να εκλείψει.
Εδώ και δέκα μέρες οργανωμένοι οπαδοί του Συνδέσμου Φίλων της Προοδευτικής αλλά και απλοί αγνοί φίλαθλοι του Σωματείου, δίνουν ραντεβού κάθε μεσημέρι στο γήπεδο της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ στον Κορυδαλλό. Αυτή τη φορά όχι για να δουν κάποιον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά για να προσφέρουν με την προσωπική τους εργασία. Συγκεκριμένα έχουν ξεκινήσει και βάφουν τις κερκίδες και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του γηπέδου που εδώ και χρόνια έχει εγκαταλειφθεί από τους αρμοδίους φορείς. Εθελοντικά και αφιλοκερδώς συναντιώνται και προσφέρουν ό,τι μπορούν.
Μπραβο στην Προοδευτικαρα!
Το εβαλα εδω για να μην ανοιγουμε καινουργια θεματα.
3-0 η Νικάρα τον Παναιτωλικό, κάνοντας όργια και πάτησε κορυφή!! ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΝΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![]()
Μαζεύεις ποστ στο θρεντ για να μην νιωθει ασχημα η Αεκαρα του χρονου;
αεκ σημαινει προσφυγια![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks