Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 41 έως 60 από 73

Θέμα: PES 2013

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή PES 2013

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην ξεχνάς ότι τα παιχνίδια σχεδιάζονται για τις κονσόλες. Στα pc's καλώς ή κακώς είναι "μεταφορές" της πλάκας. Κι εγώ το ήθελα να το δοκιμάσω, γιατί δεν έχω πλέον PS3, αλλά τι να κάνουμε, περιμένουμε μια βδομάδα, σιγά τι έγινε...
    Παντως το περσινο στο pc με την κονσολα δεν ειχε διαφορα,ιδιο ηταν,γιατι τα θεωρεις μεταφορες της πλακας;
    Εγω παντα αυτο κανω,τα κατεβαζω τα δοκιμαζω κι αν μου αρεσουν τα αγοραζω στην κονσολα μετα.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.166
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.424 φορές σε 20.689 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: PES 2013

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sabar77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντως το περσινο στο pc με την κονσολα δεν ειχε διαφορα,ιδιο ηταν,γιατι τα θεωρεις μεταφορες της πλακας;
    Εγω παντα αυτο κανω,τα κατεβαζω τα δοκιμαζω κι αν μου αρεσουν τα αγοραζω στην κονσολα μετα.
    Όχι δεν είναι ίδια, μπορεί να σου φαίνεται επιφανειακά ίδιο αλλά δεν είναι. Και μην ξεχνάς ότι δεν έχουν όλοι τα ίδια pc's, σε αρκετούς πχ επιβάλλονται αλλαγές στα γραφικά. Αν θες να το δοκιμάσεις ok, εμείς λέμε για να ασχοληθείς εξ' ολοκλήρου με την έκδοση του pc.

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Ignore User

Προεπιλογή PES 2013

Όχι δεν είναι ίδια, μπορεί να σου φαίνεται επιφανειακά ίδιο αλλά δεν είναι. Και μην ξεχνάς ότι δεν έχουν όλοι τα ίδια pc's, σε αρκετούς πχ επιβάλλονται αλλαγές στα γραφικά. Αν θες να το δοκιμάσεις ok, εμείς λέμε για να ασχοληθείς εξ' ολοκλήρου με την έκδοση του pc.
    Σε γραφικα οντως υπαρχει διαφορα,τουλαχιστον σε μενα που το πισι τα χει τα χρονακια του και δεν ειναι και καμμια τουμπανελα,σε gameplay δεν βλεπω διαφορα κι αν υπαρχει ειναι πολυ μικρη για να μην καταλαβεις αν σου κανει η οχι το παιχνιδι.

Thanks
    20.166
    Ignore User

Σε γραφικα οντως υπαρχει διαφορα,τουλαχιστον σε μενα που το πισι τα χει τα χρονακια του και δεν ειναι και καμμια τουμπανελα,σε gameplay δεν βλεπω διαφορα κι αν υπαρχει ειναι πολυ μικρη για να μην καταλαβεις αν σου κανει η οχι το παιχνιδι.
    Λέγοντας "μεταφορές της πλάκας" δεν εστίασα πάντως μόνο στο PES, αλλά στα περισσότερα που προορίζονται για κονσόλες. Το promotion και η λεπτομέρεια λείπουν απ' τις εκδόσεις των pc's. Εγώ πλέον έχω καλό pc και το γύρισα στο pc gaming που έχει και περισσότερες δυνατότητες και την πούλησα την κονσόλα (ίσως πάρω αργά το PS4). Για το μόνο που μετανιώνω και δεν ξέρω τι θα κάνω είναι το GTA IV που δεν θα βγει για pc κι έχω τρελαθεί. Οι υπόλοιπες παιχνιδάρες λίγο-πολύ θα βγουν και στο pc οπότε καλύπτομαι...

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sabar77 (12-09-13)

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Ignore User

Προεπιλογή PES 2013

Ειναι κι αλλα,τουλαχιστον που παιζω εγω,εχει παιχνιδαρες σε αποκλειστικοτητα η ρημαδα η σονυ.
    Uncharted,Grand Turismo,The last of us,το gta που ειπες.
    Και γω εχω μεινει χωρις κονσολα αυτον τον καιρο λογω ylod κλασικα και δεν ξερω τι να κανω,να παρω καινουρια η να περιμενω για το 4.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (12-09-13)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.678
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.604 φορές σε 8.165 μηνύματα
    Ignore User

Λέγοντας "μεταφορές της πλάκας" δεν εστίασα πάντως μόνο στο PES, αλλά στα περισσότερα που προορίζονται για κονσόλες. Το promotion και η λεπτομέρεια λείπουν απ' τις εκδόσεις των pc's. Εγώ πλέον έχω καλό pc και το γύρισα στο pc gaming που έχει και περισσότερες δυνατότητες και την πούλησα την κονσόλα (ίσως πάρω αργά το PS4). Για το μόνο που μετανιώνω και δεν ξέρω τι θα κάνω είναι το GTA IV που δεν θα βγει για pc κι έχω τρελαθεί. Οι υπόλοιπες παιχνιδάρες λίγο-πολύ θα βγουν και στο pc οπότε καλύπτομαι...
    σιγουρο ειναι αυτο πανο?Τετοια παιχνιδαρα και να μην βγει σε pc θα χασουν πολλα λεφτα πιστευω
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Thanks
    20.166
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    σιγουρο ειναι αυτο πανο?Τετοια παιχνιδαρα και να μην βγει σε pc θα χασουν πολλα λεφτα πιστευω
    Δυστυχώς ναι, έχει ανακοινωθεί κυκλοφορία στις 17/09 σε PS3 και XBOX 360. Ίσως περιμένουν να το λανσάρουν και στις κονσόλες που έρχονται τέλος του χρόνου και μετά; Μακάρι. Πάντως αυτή τη στιγμή θα το χαρούν μόνο όσοι έχουν PS3 και XBOX.

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Ignore User

Επαιξα κανα δυο παιχνιδακια απ το νεο προ στο πισι.
    Ειναι πολυ ενδιαφερον το νεο προ οντως.Τελειως αλλιωτικο παιχνιδι.
    Για να δουμε,θελω να το παιξω και σε κονσολα να βγαλω συμπερασμα κομπλε.

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (19-09-13)

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.666
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.468 φορές σε 4.514 μηνύματα
    Ignore User

Δεν έχει βάζελο - κούλα το νέο προ.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.335
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.976 φορές σε 15.084 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Paneas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχει βάζελο - κούλα το νέο προ.
    καlolνη εχει;
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.666
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.468 φορές σε 4.514 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    καlolνη εχει;
    Μπα... αν και θα είχε πλάκα να έχει Θύελα Ραφήνας και να μην έχει αεκ. Να είσαι αεκτζής, να ψάχνεις τις ομάδες...

Thanks
    20.166
    Ignore User

Λοιπόν δοκίμασα το PES14 στο pc και το είδα και σε κονσόλα. Ξεκινώ με τα θετικά...

• Προσωπικά πιστεύω ότι μιλάμε για το καλύτερο gameplay που έχει υπάρξει. Η φυσική της μπάλας, οι κινήσεις των παικτών και η εξέλιξη του παιχνιδιού, είναι ότι πιο κοντά στην πραγματικότητα έχω δει. Εξαιρετική δουλειά σ' αυτόν τον τομέα.
    • Το "Manager mode" του παιχνιδιού -κάτι το οποίο υπήρχε πάντα αν δεν κάνω λάθος- φέτος έχει απογειωθεί. Η ΕΑ κυκλοφορεί ξεχωριστά τίτλο manager και δεν έδινε ποτέ πολλά περιθώρια "προπονητικής". Στο PES υπάρχει αυτή η δυνατότητα (να παίζει η CPU δηλαδή κι εσύ να κοουτσάρεις, να κάνεις μεταγραφές κτλ) και φέτος έχουν προστεθεί αρκετές διασκεδαστικές λεπτομέρειες.

Αναγνωρίζοντας τώρα στην ΚΟΝΑΜΙ ότι έχει το ελαφρυντικό ενός εξ' ολοκλήρου νέου παιχνιδιού (ο κώδικας έχει χτιστεί κυριολεκτικά απ' το μηδέν, όπως στο FIFA 12), πάω στα αρνητικά...

• Τα γραφικά... WHAT THE FUCK??? Τι είναι αυτά ρε;; Τα πρώτα λεπτά δεν πίστευα στα μάτια μου! Φαίνεται πως η επιτυχία του FIFA τα τελευταία χρόνια, έκανε τους σχιστομάτηδες να δοκιμάσουν κάποιες αντιγραφές και το αποτέλεσμα είναι παταγώδης αποτυχία! Πάντα το PΕS υπερτερούσε στον τομέα των γραφικών, για ποιο λόγο να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν κάτι άλλο; Δε νομίζω ποτέ κανένας να είχε κριτικάρει αρνητικά τον οπτικό τομέα του τίτλου, αν είναι δυνατόν. Οι φανέλες σαν πλαστικές, φτιαγμένες απ' το υλικό της... μπάλας, οι παίκτες καρτουνίστικοι και γελοίοι εμφανισιακά και γενικά όλα γυαλίζουν και δείχνουν στο μάτι επίπεδα σαν να βλέπεις το ίδιο πράγμα παντού.
    • Η αποτύπωση των παικτών μέσα στο γήπεδο και τα μεγέθη, αποτυχημένα επίσης. Τα γήπεδα μοιάζουν πολύ μικρά, η μπάλα φτάνει απ' το ένα τέρμα στο άλλο πολύ γρήγορα και γενικά η αναλογία γηπέδου-παικτών είναι εντελώς άστοχη. Άλλη μία "παιδική ασθένεια" του ανταγωνιστικού τίτλου, που ενώ η ΕΑ την διορθώνει, η ΚΟΝΑΜΙ όχι μόνο την επαναφέρει στο προσκήνιο, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα θυμίζει πραγματικά εποχές... PS2! Η έκδοση του PC δε, για κλάματα. Ακόμη χειρότερος οπτικός τομέας και απαράδεκτη προχειροδουλειά.

Όπως είπα, μιλάμε για ένα παιχνίδι που χτίστηκε από την αρχή και υπήρξε την επόμενη μέρα κιόλας το πρώτο Patch. Είναι λογικό να υπάρξουν προβλήματα, τα οποία θα βελτιωθούν με τον καιρό, αλλά οι βάσεις στις οποίες ακουμπάνε πλέον οι επόμενες εκδόσεις του τίτλου, δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στις δυνατότητες όχι μόνο των next-gen κονσολών που έρχονται, αλλά ούτε καν στις υπάρχουσες! Δεν κατάλαβα τι ακριβώς προσπάθησαν να πετύχουν, εκτός αν την επόμενη χρονιά, ξεκινήσουν και πάλι απ' το μηδέν και χρησιμοποιούν αυτόν τον τίτλο ως μετάβαση στις κονσόλες που θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν πολύ καλύτερο οπτικό τομέα.

Όλα αυτά είναι βάση των όσων είδα στην έκδοση του pc. Αν κάποιος το έχει παίξει αρκετά σε κονσόλα θα ήθελα κάποια σχόλια στα παραπάνω (ειδικά αν είναι και fan του pro). Θα περιμένω 1-2 μήνες να δω τι βελτιώσεις μπορούν να γίνουν και στη συνέχεια θα αποφασίσω. Να δω και το FIFA τώρα...

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sabar77 (21-09-13)

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.678
    Ignore User

πανο τα αρνητικα μου φαινονται πιο σημαντικα απο τα θετικα.Αρα ειναι λιγο για τον ψιλοπεο?Στο manager mode μπορεις να αλλαζεις ομαδες στην καριερα σου ή οπως ηταν παντα μια ομαδα μεχρι το 2999?
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    —John Lennon

Thanks
    20.166
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    πανο τα αρνητικα μου φαινονται πιο σημαντικα απο τα θετικα.Αρα ειναι λιγο για τον ψιλοπεο?Στο manager mode μπορεις να αλλαζεις ομαδες στην καριερα σου ή οπως ηταν παντα μια ομαδα μεχρι το 2999?
    Κοίτα μπορεί να είμαι και υπερβολικός μιας και αλλιώς το περίμενα και μου έκατσε κάπως. Επίσης, το μάτι μου τα τελευταία χρόνια είχε συνηθίσει στο FIFA. Του δίνω χρόνο για να κριθεί και μακάρι να μπορεί με patches να βελτιωθεί αισθητά ο οπτικός τομέας τους επόμενους μήνες. Για το Manager Mode που λες, δεν πρόλαβα να δω τόσα πολλά ακόμη, αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις ομάδα. Γι' αυτό και το έβαλα μέσα σε "" γιατί δεν είναι Manager τίτλος. Το ότι σου προσφέρει κι αυτή τη δυνατότητα παράλληλα πιστεύω είναι ένα extra και είναι άδικο να κριθεί γι' αυτό.

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.335
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.976 φορές σε 15.084 μηνύματα
    Ignore User

εχει "εξτρας" οπως ειχε παλια που μπορουσες να παιζεις με παιχτες με τεραστια κεφαλια ή με καγκουρο αντι για παιχτες; αυτο μονο πες μου τελος...
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.678
    Ignore User

Κοίτα μπορεί να είμαι και υπερβολικός μιας και αλλιώς το περίμενα και μου έκατσε κάπως. Επίσης, το μάτι μου τα τελευταία χρόνια είχε συνηθίσει στο FIFA. Του δίνω χρόνο για να κριθεί και μακάρι να μπορεί με patches να βελτιωθεί αισθητά ο οπτικός τομέας τους επόμενους μήνες. Για το Manager Mode που λες, δεν πρόλαβα να δω τόσα πολλά ακόμη, αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις ομάδα. Γι' αυτό και το έβαλα μέσα σε "" γιατί δεν είναι Manager τίτλος. Το ότι σου προσφέρει κι αυτή τη δυνατότητα παράλληλα πιστεύω είναι ένα extra και είναι άδικο να κριθεί γι' αυτό.
    μαλιστα...εμενα ειναι αυτο που μου λειπει στο προ σε σχεση με το φιφα το οτι πλησιαζει πιο πολυ το manager
    —John Lennon

Thanks
    20.166
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχει "εξτρας" οπως ειχε παλια που μπορουσες να παιζεις με παιχτες με τεραστια κεφαλια ή με καγκουρο αντι για παιχτες; αυτο μονο πες μου τελος...
    Τι μου θύμισες τώρα...

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Ignore User

Προεπιλογή

Εχει βελτιωθει το προ σε σχεση με πριν αλλα ακομα μου φαινεται πισω απ το φιφα,τουλαχιστον το περσινο.
    Οπως ειπε κι ο Πανος και σε μενα τα γηπεδα φαινονται καπως μικρα σε σχεση με το μεγεθος των παικτων.
    Επισης μου φαινεται καπως αργο και εχει καποια θεματακια στην προωθημενη πασα που παει αλλου γι αλλου και στο σουτ που θελει συνηθεια.
    Στα θετικα του,μου αρεσουν οι εκτελεσεις φαουλ και ο τροπος που κινουνται οι συμπαικτες στον χωρο,σου δινει πολυ καλες επιλογες για πασα.
    Ειδα λιγα γηπεδα,ουτε Μπερναμπεου ουτε Καμπ Νου,κλασικα λειπουν ομαδες,ας πουμε την Ντορτνμουντ δεν την βρηκα ουτε βαζελο να τον κοπανησω.
    Επισης κλασικα στο αγγλικο πρωταθλημα πολλες ομαδες ακομα δεν εχουν δει στο προ το κανονικο ονομα τους.

Thanks
    20.166
    Ignore User

Εχει βελτιωθει το προ σε σχεση με πριν αλλα ακομα μου φαινεται πισω απ το φιφα,τουλαχιστον το περσινο.
    Οπως ειπε κι ο Πανος και σε μενα τα γηπεδα φαινονται καπως μικρα σε σχεση με το μεγεθος των παικτων.
    Επισης μου φαινεται καπως αργο και εχει καποια θεματακια στην προωθημενη πασα που παει αλλου γι αλλου και στο σουτ που θελει συνηθεια.
    Στα θετικα του,μου αρεσουν οι εκτελεσεις φαουλ και ο τροπος που κινουνται οι συμπαικτες στον χωρο,σου δινει πολυ καλες επιλογες για πασα.
    Ειδα λιγα γηπεδα,ουτε Μπερναμπεου ουτε Καμπ Νου,κλασικα λειπουν ομαδες,ας πουμε την Ντορτνμουντ δεν την βρηκα ουτε βαζελο να τον κοπανησω.
    Επισης κλασικα στο αγγλικο πρωταθλημα πολλες ομαδες ακομα δεν εχουν δει στο προ το κανονικο ονομα τους.
    Εντάξει το θέμα των δικαιωμάτων είναι γνωστό από πάντα. Αυτά μικρή σημασία έχουν, διορθώνονται εύκολα. Για τα γραφικά, τι γνώμη έχεις;

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Ignore User

Προεπιλογή

Εντάξει το θέμα των δικαιωμάτων είναι γνωστό από πάντα. Αυτά μικρή σημασία έχουν, διορθώνονται εύκολα. Για τα γραφικά, τι γνώμη έχεις;
    Δυστυχως δεν το εχω δει ακομα σε κονσολα και στο pc μου το παιζω στις χαμηλοτερες απαιτησεις γιατι δεν σηκωνει παραπανω.
    Δεν τρελλαθηκα παντως μετα απο τοσα που ειχα ακουσει,απλα πρεπει να το δω σε κονσολα για να βγαλω οριστικο συμπερασμα.

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (21-09-13)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές