Εγώ πάντως το έχω δηλώσει και παλιότερα εδώ μέσα, είναι γνωστό ότι ανήκω στους Ελ.....
Κοτζάμ Ελένη....Επίσης και το Κουζουλό....![]()
Εγώ πάντως το έχω δηλώσει και παλιότερα εδώ μέσα, είναι γνωστό ότι ανήκω στους Ελ.....
Κοτζάμ Ελένη....Επίσης και το Κουζουλό....![]()
kouzoulo (21-08-12)
"το αορατο χερι που κρυβεται πισω απ'ολα" ε? μασωνοι, μυστικιστες και σκοτεινες δυναμεις.
δεν ξερω αν υπαρχουν ολα αυτα, ισως καποια να εχουν δωσεις αληθειας, αλλα ειναι χασιμο χρονου να ασχολεισαι ψαχνοντας "κρυφα σημαδια" και προσπαθωντας να αποκωδικοποιησεις μυστικες διαλεκτους. σπαταλας μια ζωη προσπαθωντας να αποκαλυψεις οτι σε ελεγχουν και εστω πως το ανακαλυψες, μετα τι? αν υπαρχουν ολα αυτα δεν ειναι στο χερι του καθε πολιτη να φερει στο φως την αληθεια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (22-08-12)
Παρεπιπτόντως και γω είμαι UFO
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Πιστεύω πως αν υπάρχουν κρυφές οργανώσεις που καθορίζουν τη μοίρα του κόσμου θα το κάνουν χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς. Δε θα βγάζουν ανακοινώσεις του τύπου "η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ θα έχει συνέδριο από τις 10 ως τις 14 του μήνα στο Μαιάμι και θα συμμετάσχουν οι εξής προσκαλεσμένοι ....Γιώργος Παπανδρέου...Νίκος Κατέλης...κλπ".
Το Βατικανό πχ είναι ένα άβατο που δε σπάει με τίποτα. Ούτε ποιοι μαζεύονται μαθαίνουμε, ούτε τι λένε. Εκτός από αυτά που δεν κοστίζουν τίποτα.
Du3lisT (22-08-12)
Πρώτη φορά το ακούω. Θα κυττάξω αργότερα που θα έχω χρόνο τι ακριβώς είναι.
Eleni7 (23-08-12)
Συνιστώ για διάβασμα ένα βιβλίο του Ουμπέρτο Έκο "Το Κοιμητήριο της Πράγας", περιγράφει μυθιστορηματικά το πως δημιουργήθηκαν αυτές οι θεωρείες συνομωσίας στον 19ο αιώνα.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Δεν ξέρω αν σοκάρω αλλά η αξία της Αποκάλυψις είναι αντίστοιχη με της "Αλίκης στην Χώρα των Θαυμάτων" αποτέλεσμα παραισθησιογόνων.
Νομίζω, ο Θεολόγος μας θα μας βεβαιώσει ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν παραδέχεται την ύπαρξη προφητών μετά την "Έλευση" του Μεσσία.
Η ένταξη της ο¨"Κανονικού" βιβλίου στην Καινή Διαθήκη έγινε σχεδόν "τσαμπουκαλίδικα" από τον Αθανάσιο της Αλεξάνδρειας το 367 ενώ η Σύνοδος της Λαοδεικίας του 363 δεν την αναγνώρισε ως "Κανονική-Θεόπνευστη" τελικά οριστικοποιήθηκε στην Σύνοδο της Καρθαγένης το 393.
Είναι δε το μόνο βιβλίο της Καινής Διαθήκης που δεν χρησιμοποείται πουθενά στο Λατρευτικό της Ορθόδοξης Εκκλησίας και νομίζω και της Καθολικής.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
dimace (24-08-12)
Ότι και να έχει συμβεί με την αποκάλυψη δεν παύει να λέει πολλά πράγματα για το μελον.
Από την στιγμή που η ορθόδοξες εκκλησίες Ρωσίας , Ελλάδος , Σερβίας , Ρουμανίας και Αιθιοπίας δεν την έχουν αφαιρέσει από τα βιβλία τους , σημαίνει ότι την αναγνωρίζουν κανονικά Νικόλα.
Ανοίξτε επιτέλους τα μάτια σας...Έχει ήδη ανοίξει η πύλη από τον αστέρα Σείριο προς τους Δελφούς...
Εγώ στο Σείριο ταξιδεύω συχνά...Άλλωστε η λατρεία μου για τον Χατζιδάκι είναι γνωστή όπως το και το:στο Σείριο υπάρχουνε παιδιά....
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ -ΟΛΥΜΠΙΟΙ
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Bookmarks