Έχουν να πάρουν τίτλο από το 1994 αν δεν κάνω λάθος!
Τελικά θα πάω Παρίσι .. 1η του Σεπτέμβρη, sooooo Parc de Princes! Μάλλον είναι η χρονιά τους!
www.f1rstlap.com
Έχουν να πάρουν τίτλο από το 1994 αν δεν κάνω λάθος!
www.f1rstlap.com
Απ' την εποχή του Γουεά, νομίζω.
Ζορζ Γουεά, ε? Τον θυμάμαι που τον είχα στο Sesible Soccer όταν έπαιρνα Μονακό. Πω πω, μιλάμε για 20 χρόνια πριν!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nομίζω είχε βάλει γκολ και στην Τούμπα με την Παρί.Οταν είχε διακοπεί το ματς.
Τρελλή σεντερφοράρα. Μετά τη ΠΣΖ είχε πάει και στη Μίλαν.
πολυ καλος παικτης.τον θυμαμαι....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τον ήθελε και ο Πανσερραϊκός
Χωρίς πλάκα, είχε φτάσει κοντά να τον αποκτήσει το καλοκαίρι που είχε πάρει και τον Σέμπουε.
Mε τι θα τον πλήρωνε? Με σερραική μπουγάτσα?
Mε παγωτά ΚΡΙ ΚΡΙ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (12-08-12)
Σιγά την ομάδα που φτιάξανε με τα λεφτά που βάλανε. Απ' τη Μπάρτσα ή τη Ρεάλ τρώει χαλαρά 3 μπαλάκια.
Έχουν φτύσει αίμα να κερδίσουν την Τουλούζ. Ο Ίμπρα όλο φρου-φρου κι αρώματα μπροστά, από ουσία 0...
Ούτε η Τσέλσι τα κατάφερε από τη πρώτη χρονιά να κοντράρει τους μεγάλους της Ευρώπης. Το αυτό και για τη Μάντσεστερ Σίτυ.
δυστυχως αν δεν βαρεθουν οι αραβες ειναι καταδικασμενοι να πετυχουν
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (15-09-12)
Δε νομίζω να βρεθεί ομάδα να τη σταματήσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ομάδα θα πάει τρένο!
Μενέζ, Νενέ, Μότα, Παστόρε, Λαβέτσι, Ιμπραίμοβιτς!
www.f1rstlap.com
Έχουν γίνει πάρα πολλές μεταγραφές, αρκετές από τις οποίες λαθος. Το θέμα είναι ότι ο Ίμπρα πήρε μόνος του μια Σέριε Α πρόπερσυ θα κολώσει στο γαλλικό?
νταξει παιζει ρολο και η φανελα σε μια ομαδα περαν των παιχτων.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν έβλεπα Γαλλικό, ούτε υποστήριζα κάποια ομάδα στη Γαλλία. Φέτος έτυχε και πήγα στο Παρίσι, απλά μένει με το στόμα ανοιχτό. Τρελή οργάνωση, πανέμορφο γήπεδο και μεγάλη ομάδα .. φυσικά έχουν βάλει και οι Άραβες το χεράκι τους!
www.f1rstlap.com
φοβερο γηπεδο πραγματικα απο τα πιο ομορφα στην ευρωπη για μενα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Έπαθα πλάκα από το χώρο των επισήμων κάτω από την κεντρική εξέδρα! Θύμιζε ξενοδοχείο του Dubai!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Bookmarks