Έλα έτσι κι αλλιώς οφ τοπικ είμαστε πάντα...Έχω φρέσκο πράμα σε προβλέψεις...Coach, Πανούλη τρεχάτε!!!
Ζυγός: Επαγγελματικές ευκαιρίες και ανοίγματα μέσω των σκληρών εργασιών, κόπος, μόχθος αλλά και καταξίωση. Άνοδος, προαγωγή και τιμές. Πίεση, περιορισμός, επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα και άνοιγμα ενός νέου κύκλου ζωής, γεμάτου αισιοδοξία και πρόοδο. Ευκαιρίες για εύρεση εργασίας στους εκτός εργατικού δυναμικού.
Τοξότης: Ποθώ, θέλω, επιθυμώ, αναζητώ την ταύτιση, την απόλυτη ένωση. Ερωτισμός, πάθος, ανανέωση ερωτικής-σεξουαλικής ζωής αλλά και βαθιά-παθιασμένα συναισθήματα ή θέλω. Επιθυμία για την απόλυτη ένωση ψυχών. Ενασχόληση με κληρονομικά, φορολογικά, δάνεια, διατροφές, τράπεζες και έντονες οικονομικές συμφωνίες ή διακανονισμοί. Η ζωή σου μου ανήκει και θα την πάρω.
Ωραία που τα λέει ο Κυριάκος!!!!
Eleni7 (19-07-12)
Eleni7 (19-07-12)
Φίλη τώρα ... ψαράκι ... κλασσική κοσμάρα ... σαν αυτό που λένε "δεν έχει σήμα στην cosmara της" ... της είχε πει ο θείος της ότι μπορεί να μείνει με το αγόρι της στο εξοχικό του ένα 3μερο Καθαράς Δευτέρας που φυσικά γινόταν της κολάσεως από κίνηση στους δρόμους.
Ξεκινάνε και ρωτάει αυτός, δυστυχώς μετά την Κόρινθο... "πήρες τα κλειδιά από το θείο σου εεε;" ... πτου τα ξέχασα λέει αυτή, δε γυρνάμε να τα πάρουμε;
Το σφάζεις το χρυσόψαρο ή δεν το σφάζεις;![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (19-07-12)
Coach (19-07-12)
Bookmarks