Τελικα τι εγινε με τον Μανωλα ρε παιδια και η καριερα του ειχε τετοια εξελιξη;
Τελικα τι εγινε με τον Μανωλα ρε παιδια και η καριερα του ειχε τετοια εξελιξη;
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Πανάξιος ο ανιψιός! Ευγε
Μπορεί απλά να είναι επιλογή του
Το παιδί ήταν παιχταράς, έπαιξε σε μεγάλε ςομαδες, έβγαλε πολλά χρήματα κ θέλει ν αράξει στο νησί του. Παράλληλα θα παίζει κ μπάλα για την καυλα του.
Μια χαρα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
panahs7 (18-10-24), pirateeeeeee (18-10-24)
33 χρονων και ειναι παλαιμαχος απο τα 29 στο θεμα νοοτροπιας. θεμα επιλογης και διαθεσης.
θα μπορουσε να παιζει σε καλο επιπεδο μεχρι τα 34 του ανετα. δεν ειχε καποιο θεμα με τραυματισμους.
hang your demons
Παρομοια εξελιξη φανταζομαι θα εχει κ ο φορτουνης σε κανα χρονο απο τωρα να παιζει Α.Σ. Μετεωρα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Φορτούνης είναι βλαμμένος με το ποδόσφαιρο και η Καλαμπάκα δεν έχει και κανένα μαγαζί να αγοράσεις να κονομήσεις: Τί να αγοράσεις εκεί να τραβήξει το μάτι και να κονομήσεις, το Βυζαντινό, τον Βαβίτσα, ή το Διβάνι;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
AΠΙΘΑΝΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ, ΣΚΟΡΑΡΕ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΩΣ ΦΟΡ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
12 έβαλαν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks