ΤΥΡΡΑΝΟΚΤΟΝΟΙ
ΧΑΡΙΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΧΑΡΙΖΩ ΧΡΕΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΚΚΕ ΜΛ
ΕΕΚ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
ΣΥΡΙΖΑ
ΠΑΣΟΚ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ
ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ
ΛΑΟΣ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΒΕΡΓΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
ΔΗΜΑΡ
ΟΑΚΚΕ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΔΡΑΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΟΧΙ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΚΚΕ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Είναι αλήθεια ότι ο ηγέτης του επαναστατικού κινήματος "Κάτσε καλά Γεράσιμε" πρότεινε τον Αρσένη για πρωθυπουργό![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Αλήθεια είναι οτι ο Τσίπρας πρότεινε τον Αρσένη.Και σίγουρα έχει σχέση και με την Κατσελη (συζυγος του Αρσενη) η οποία θα συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ από ότι φαίνεται.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Eίσαι σίγουρος ότι ο Σύριζα κι η ΔΗΜΑΡ είναι πραγματικά κατά του μνημονίου? Κι αν ναι, μπορείς να μας πεις τι ακριβώς προτείνουν για να γλυτώσει η χώρα τη χρεωκοπία αφού μας βγάλουν απ' το μνημόνιο?
Επίσης, τι σχέση έχει ο δεξιός Καμένος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που ζητά πολιτικό άσυλο σε όλους τους μετανάστες που είναι στην Ελλάδα και σε όσους έρθουν στο μέλλον?Πως μπορεί να συμπράξουν αυτοί οι δυο?
Το ΚΚΕ γιατί το βάζεις στη σούμα? Εχει ξεκαθαρίσει πως δεν κάνει κολλεγιά με κανέναν.Βαθιά φιλοσοφημένη πρόταση, αδύνατον να την καταλάβουν οι κοινοί θνητοί.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Μίλα μου για μέτωπα...πεθαίνω
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
7DeadlySins (16-05-12)
Συνεδρίαση του Πολίτ Μπιρό του Αντιμνημονιακού μετώπου
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
VALVERDES_7 (16-05-12)
Κώστα, εγώ είμαι κουμμούνι αλλά παρ' όλα αυτά υπέρ του μνημονίου!
Μήπως ξέρεις από ποια πάθηση πάσχω?
*μην ακούσω τη γνωστή που αρχίζει από Μ, γιατί θα στεναχωρηθώ, θα εγκαταλείψω το πάνελ
(άλλο κι αυτό...) και δε θάχετε τη χαρά να ακούτε το καμάκι, ε τη γνώμη μου εννοώ...![]()
nikoskarki (15-12-12), sirkostas (16-05-12), VALVERDES_7 (16-05-12)
Εγώ θα έλεγα πριν οι Συριζαίοι αρχίσουν να κουνάνε το δάκτυλο σε ΚΚΕ και στους άλλους να συμμαζέψουν το χάλι τους πρώτα.
Πριν λίγο είδα στην TV τον Στρατούλη να λέει "θα καταγγείλουμε το μνημόνιο, θα το ακυρώσουμε". Στον Παπούλια ο Τσίπρας έλεγε ότι "δε θα προχωρήσουμε σε μονομερείς ενέργειες"
Θα βάλουν καμιά φορά τάξη σε αυτή τη Βαβέλ των αριστερών κάφρικων συνιστωσών, να καταλάβουμε τι θέλουν επιτέλους;
sirkostas (16-05-12)
O Mιχαλολιάκος και η ΧΑ πάλι στο extra.Eν τω μεταξύ έχει αλλάξει εντελώς στάση και μιλάει πολύ πιο ήπια.Πάρα πολύ πουλάει η ΧΑ....
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Θα σου πω εγώ από τι πάθηση πάσχεις, αλλά μην με παρεξηγήσεις γιατί σε πάω πολύ.
Πάσχεις λοιπόν από την πάθηση "Δε ζω στην Ελλάδα".
Στην Ελλάδα λοιπον ο κοσμος πειναει.
Ταυτοχρονα ολοι οι αριστεροι και οι λαικη δεξια, εχει ριξει τα στραβα και τα αναποδα στο μνημονιο. Λες και μας δανειζαν πολλοι, ή λες και τα λεφτα μας τρεχαν απο τα πατζακια. Ή λες και δεν τα φαγαμε τα λεφτα τα δανεικα.
Μπουρου μπουρου μπουρου μπουρου, τωρα ο λαος εχει πειστει οτι για ολα φταιει οι Μερκελ, και πως αν φυγει απο ευρωπη και μνημονιο θα σωθει. Ουτε που θυμαται ποιος τον εφερε στο μνημονιο. 'Το μνημονιο να φυγει παιδια, το μνημονιο φταιει', το λενε και οι πολιτικοι, αυτοι οι καλοι ανθρωποι που αγωνιζονται να μας σωσουν.
Οτι παραμυθια βρουν του πουλανε. Οτι θα κανουμε επανασταση στην Ευρωπη, οτι θα βγαλουμε πετρελαια χρυσαφια μπιρλαντια και ζαφυρια, οτι θα μας δωσουν λεφτα οι Γερμανοι για το ΒΠΠ, οτι θα μας δανειζουν οι Αραβες, οτι μαλακια θελεις την εχω ακουσει.
Και ολα αυτα μαζι θα γινουν αμα φυγουμε απο το μνημονιο.
Μην περιμενεις λοιπον αριστερο απο την ελλαδα, που να λεει ναι στο μνημονιο. δες τα αποτελεσματα των εκλογων: Πασοκτζη και ΝΔκρατη ψάχνες με το κυαλι, και οσα αλλα κομματα λεγανε υπερ του μνημονιου απλα δεν μπηκαν σττη βουλη.
Ειναι μαθηματικα βεβαιο λοιπον οτι σε ενα μηνα ακριβως, ο Ελληνας θα καταλαβει οτι τελικα δεν εφταιγε το μνημονιο αλλα η μαλακια που τον εδερνε τοσα χρονια και εκανε το κρατος του μπουρδελο. Και θα ψαχνει να βρει δανεικα απο τους αραβες και μπιρλαντια στον κηπο του, αλλα δε θα βρησκει, και θα ψαχνει νεο μνημονιο αλλα οι Ευρωπαιοι που θα τρωνε το ντομινο θα λενε "τωρα πληρωνουμε και εμεις τις μαλακιες σου, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ".
Εκτος αν ο Τσιπρας πει απλα "νταξει παιδια, πλακα καναμε, λεμε και καμια μαλακια να περνάει η ώρα, φέρτε τώρα τα λεφτά και στην πορεια τα βρισκουμε", που ειναι και το πιθανοτερο.
dimace (16-05-12)
Bookmarks