Eleni7 (25-03-12)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eleni7 (25-03-12)
Του Τοροσιδη του σκιστηκε το καλσον παλι
ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπήκε και το κάρφωσε το παλτό
να φευγουν σιγα σιγα απο την ομαδα οι ορμπαιθ, καζιμ, φουστερ, μιραλας, τζιμπουρ, αμπντουν. δεν κανουν...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΕΡΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΒΑΛΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
7? έλα ρε Μιρκαυλάς..
Βαλτε και αλλο γκολ βρε αχρηστοι
σούπερ, μπράβο
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Oύτε 10? Σηκω φύγε Βαλβέρδε και πάρε μαζί σου Ορμπάιθ, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζεμπούρ!! ΜΙΖΑ ΜΙΖΑ ΜΙΖΑ
Έτσι με έστειλε κουβα αλλα το ευχαριστήθηκα για το βάζελο τον Τσιώλη,που ζητούσε να μας βάλει και τρίτο.
Πάρε να έχεις και για το σπίτι...ξέρεις εσύ Τσιώλη μου.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Για το πρωτο 20λεπτο απελαση ολοι!!!!![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Dr.Red (25-03-12)
Dr.Red (25-03-12)
Εγώ πάντως επιμένω για Τσιμπούρ,πρέπει να πωληθεί αν έρθει καλή πρόταση.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
chainsaw (25-03-12)
Πολλα ΣΥ-ΓΧΑ-ΡΗ-ΤΗ-ΡΙΑ σε ολη την ομαδα που ξυπνησε στο δευτερο ημιχρονο και επαιξε ομορφο ποδοσφαιρο και εδωσε χαρα στον κοσμο μας! Για αλλο ενα παιχνιδι αποδειξαμε ποια ειναι η καλυτερη με τεραστια διαφορα ομαδα στην Ελλαδα. Συγχαρητηρια και στον Κεβιν για τα τεσσερα γκολ! Δεν υπαρχει τιποτε αλλο για να πουμε, τρομερη εμφανιση, μπραβο!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
chainsaw (25-03-12)
Bookmarks