Δεν παιζει αλλη χρονια να εχουμε κανει τοσο καλο ματς ,ενω ειχε κριθει ο τιτλος.Πολλα μπραβο σε ολους!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν παιζει αλλη χρονια να εχουμε κανει τοσο καλο ματς ,ενω ειχε κριθει ο τιτλος.Πολλα μπραβο σε ολους!!
κοκκινη καταιγιδα σημερα.πολλα μπραβο σε ολους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γαματα σημερα στο γηπεδο μπραβο θρυλε μου
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
TΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ,ΘΡΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΒΛΑ!
Πολλα μπραβο σε ολους που μας χορτασανε μπαλα σημερα!
Να μαθει ο Αστερας να μην προκαλει αλλη φορα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μαρκανο αγορι μου σαλτα γαμησου
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ευχαριστώ τον πατέρα μου μου με έκανε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iakov7 (25-03-12), toro (25-03-12), VALVERDES_7 (25-03-12)
Ενα μόνο σχόλιο: ΜΠΑΛΑ
Ουτε στο στοιχημα να το επαιζαν.Στο δευτερο ημιχρονο μου θυμισαν το 6-0 με την Αεκ.Απιστευτο το β ημιχρονο και αν ειδα καλα ολες οι φασεις ξεκινουσαν απο Μανιατη.Τρελαμενος ο Μιραλας απο ενα σημειο και μετα.Μεχρι και τον Μελμπεργκ ειδα σε μια φαση σε θεση σεντερ φορ.Μπραβο στους παικτες,αλλα και στον κοσμο που με εντυπωσιασε σημερα.Δε σταματησε καθολου και ήταν τοσο παθιασμενοι που ακουγοντας τους απο εξω - επειδη αργησα να παω στο γηπεδο- νομιζα οτι νικουσαμε στο πρωτο.
![]()
Στο β' μέρος είδαμε για 20 περίπου λεπτά μια απίστευτη παράσταση. Το χάρηκα για δεύτερη ή τρίτη φορά φέτος μόλις.
Στο πρώτο μέρος δεν ήξερα τι με εκνευρίζει περισσότερο τα ζώα μέσα στο γήπεδο ή τα ζώα έξω από το γήπεδο;
Προφανώς κάποιοι γίνανε πλούσιοι στο στοιχημα με ότι συνεπάγεται αυτό. Ο κόσμος για μένα θέλει ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση, και φυσικα μαθήματα μπάλας.
Στον πεο μου φυσικά αφού τουλάχιστον το β' μέρος με ικανοποίησε και με απέτρεψε από το να πω σιχτίρ για πολλοστή φορά φέτος που πήγα στο γήπεδο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Επίσης θα ήθελα να παρακαλέσω αν κάποιος εχει βάλει τις φασεις και τα γκολ ή αν υπάρχουν κάπου δώστε μου ένα λινκ, έχω καποιες απορίες, και φυσικά θέλω να τα ξαναδώ.
Coach (25-03-12), iakov7 (25-03-12), sadi (25-03-12), VALVERDES_7 (25-03-12)
Τενκιου.
Σάκη τελικά το πέναλτι ήταν κανονικό
Στο ματς τώρα, δυο ημίχρονα δυο διαφορετικοί Ολυμπιακοί .
Αυτά.
υ.γ. Ο πύρινος για άλλη μια φορά στο κόσμο του.
Παράδειγμα. Φεύγει επιθετικός του Αστέρα πίσω από τη γραμμή του κέντρου και οι μισοί σηκωθήκαν και φώναζαν οφσάιντ .
celticfrost (25-03-12)
Και το σπρωξιμο στον Τσιμπουρη ψιλοπεναλτι ηταν αλλα τεσπα.![]()
Bookmarks