Παντως το βασικο μας επιθετικο διδυμο εδω και πολλα ματς, την εχει κανει λαστιχο λιγο
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Πως να το πω κομψα...κατσε να βρω την καταλληλη λεξη...Α ναι για τον που..ο καβαλα ειμαστε σημερα, την βρηκα..!!![]()
Αυτα συμβαινουν οταν εχεις διαφορα +10 στην βαθμολογια και μπαινεις μεσα στο γηπεδο χαλαρα. Βγηκαμε ολοι επιθεση και σε δυο αντεπιθεσεις οι παιχτες του αστερα εκαναν οτι ηθελαν αφου δεν ειχαμε επιστροφες. Παντως δεν το βλεπω και τοσο ευκολο να το γυρισουμε, ειδικα αφου η επιθεση μας δεν σκοραρει ευκολα. Φετος σχεδον ολα μας τα γκολ τα εβαλαν οι επιθετικοι και ο Τζεμπουρ ειναι απλα χαλια ενω ο Παντελιτς λειπει. Παντως η χειροτερη μας γραμμη αποψε ειναι το κεντρο οπου ειδικα ο Μοντεστο δεν υπαρχει, νομιζω θα πρεπει να γινουν αλλαγες απο το ημιχρονο με πρωτο τον Μανιατη.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Dr.Red (25-03-12)
iakov7 (25-03-12)
Κι αν χάσουμε τι έγινε δηλαδή; Κάτι τρέχει στα γύφτικα. Υπάρχει κάποιος από εσάς που περιμένει κάτι άλλο πλέον στο πρωτάθλημα; Στο χαλαρό παίζουμε και πάλι έχουμε 60-40 κατοχή και 4-3 τελικές στο τέρμα. Απλά ο Αστέρας βρήκε ευκαιρία και πολύ έξυπνα μας σφύριξε 2 στην αντεπίθεση, στο 2ο ημίχρονο θα την ψιλιαστούμε περισσότερο. Την παραμικρή αφορμή ψάχνετε για γκρίνια...
Παρηγοριά στα ζέλια είμαστε σήμερα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (25-03-12)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Και τι θες να κάνουν δηλαδή, να βάλουν 5 γκολ για να δείξουν πρωταθλητές; Και βασικά εγώ δεν βλέπω καμιά άθλια εικόνα, το ματσάκι είναι από τα ωραιότερα της φετινής χρονιάς, παίζεται καλή μπαλίτσα κι απ' τους 2, έχει 3 γκολ και αρκετές φάσεις. Τι κρίμα να μην μπορείτε να το απολαύσετε κι εσείς...
BrazHlias (25-03-12)
Κάτστε λίγο ρε κωλόγαβροι,να τα εμψυχώσουμε τα παιδιά....
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
differance (25-03-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-03-12)
Γκοοοοοοολ!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Μπράβο ρε Μανιάτη!!!!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Bookmarks