Τελικά τη ώρα θα γίνει ο αγώνας? 8 είναι κανονικά αλλά υπάρχει περίπτωση να αλλάξει λόγω θερμοκρασίας, μην κρυώσουν τα πιτσουνάκια?
Τελικά τη ώρα θα γίνει ο αγώνας? 8 είναι κανονικά αλλά υπάρχει περίπτωση να αλλάξει λόγω θερμοκρασίας, μην κρυώσουν τα πιτσουνάκια?
Du3lisT (07-03-12)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Kαλά, τα ξέρουμε τα "ρεπορτάζ" της πούτσας. Και στην τελική ας είναι ό,τι θέλει το γήπεδο και μακάρι να είναι βούρκος. Αυτό θα είναι εις βάρος της τεχνικής και γρήγορης ομάδας, δηλαδή της Μέταλιστ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Όντως το γήπεδο είναι χάλια, αλλά οι δικοί μας έχουν μάθει στην Ελλάδα, δεν θα έχουμε πρόβλημα...
Καλα,γιατι δεν εβαζαν πλαστικο χλοοταπητα στο γηπεδο; Αφου δεν μπορουν να συντηρησουν το φυσικο χορταρι.
Πάντως καλός οιωνός: πάλι ημέρα χαζογιορτής παίζουμε στα χιόνια![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
χαχαχα μην καθεστε και σκατε παιδια, οτι ειναι γραφτο θα γραψει το κοντερ...!!!
Υ.Γ: Αμα χασουμε μην με αναφερετε καν.... Δικαιολογουμαι στις 10 νικες η μια ηττα δωρο
!
Bookmarks