kwtsios (08-03-12)
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το οτι δεν πιεζουμε ψηλα οπως κανουμε παντα. Ειναι τακτικη του Βαλ. η φοβαται οτι δεν τους εχουμε στην ταχυτητα και αμα πιεσουμε ψηλα θα δωσουμε χωρους και μην το ειδατε ον Παναη μετα?
kwtsios (08-03-12)
δεν αγχωνομαι θα το χωσει ο ορμπαιθ
Coach (08-03-12)
Δεν εχουμε εναν πουστη Ελληνα που να μπορει να κρατησει τη μπαλα στο κεντρο γαμο τους ισπανους μας...
since1971 (08-03-12)
Ωραία ... θα μείνουμε και από καρτες.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Τοροσίδη είσαι μαλάκας! Έχει κίτρινη και πάει να χτυπήσει αντίπαλο!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Πω πω τι χτικιό είναι αυτό;
ΜΑΛΑΚΑ Τοροσιδη αρχιδι α στο διαλο βλαμενε παιξε μπαλα κι ασε τις μαγκιες
since1971 (08-03-12)
Μαύρε σκυλάραπα γαμώ την ουγκάντα σου άμα σε έπιανε ο Σουηδός θα σε είχε κάνει ένα με τη λάσπη..
Έληξε το πρώτο. Νευρικότητα, άγχος και καθόλου καθαρό μυαλό. Πρέπει να ξυπνήσουμε!
www.f1rstlap.com
Eleni7 (08-03-12)
1. κακιστη η ομαδα!!!
2.Αβρααμ τι σκατα εκανες εκει εμ την καρτα???
3>Τοροσιδη ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι αγορι μου?????
4.ρε βραχε συγκρατησου ελεος!!!!!!
Ξυπνηστε και γαμηστε τους ΑΜΠΑΛΟΥΣ!!!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μας έχουν κάνει σουρωτήρι πίσω.Δεν υπάρχει αριστερή πλευρά.Toro terxei και είναι καλός φιλότιμος Μανιάτης αλλα με πολλά λάθη.Δεν υπάρχει κέντρο.
Είμαστε τυχεροί μέχρι τώρα.Καλός ο διαιτητής.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Α, ο Μανιάτης έχει 0,5/1000 εύστοχες πάσες σήμερα? τι χάλι είναι αυτό στο κέντρο ρε? Όξω ένας να περάσει ο Ιμπατάπας
Αυτός είναι ο μεγάλος αρχηγός μας! Κόντεψε να μας αφήσει με 10. Ουστ!
www.f1rstlap.com
Χαλια ειμαστε.
Και η Μεταλιστ δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο.Ενα ματσο μαλακισμενα ειναι,απ τις πιο αχωνευετες ομαδες σε συμπεριφορα ειναι.
Γαμησε τους ρε Θρυλε,λιγη μπαλα παιξε και γαμησε τους.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Du3lisT (08-03-12)
Bookmarks