iakov7 (27-02-12)
Μετα λοιπον την προκριση στις 16 καλυτερες ομαδες της διοργανωσης, παιζουμε με αντιπαλο την μεταλιστ. Ο αγωνας θα γινει την Πεμπτη 8 Μαρτιου και ωρα 20:00...
Ελπιζουμε σε νικη!!!
Να'χαιρεστε που το ανοιξα εγω..!!!![]()
iakov7 (27-02-12)
Ουυυυυυυυυστ! Περιμέναμε την Ελένη και τρύπωσες εσύ?![]()
www.f1rstlap.com
Mου εχει εμπιστοσυνη εμενα η ελενα βρε...!!! Τον πρωτο αγωνα ανοιγω εγω και τον επαναληπτικο εκεινη, και να σου η προκριση...!!!![]()
παμε ρε θρυλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το άνοιξες; Εντάξει δεν είχα πάρει και άλλες εντολές, το ζώδιο δεν άλλαξε, και κρατάμε το πρόγραμμα όπως το αρχίσαμε...
Έχεις καλό ιστορικό αλλιώς θα έπρεπε να σε κυνηγάω τώρα...
Ήθελα να το ανοίξω αλλά σήμερα επειδή γενικά είχα μια μαυρίλα δεν ήμουν και τόσο σίγουρη...
Άντε να δούμε τι θα δούμε με τη Μέταλιστ.....
ttg_red (24-02-12)
Δεν μου λέτε; Πάλι στην κατάψυξη θα παίξουμε; Τι καιρό θα έχει εκεί δεν θέλω να σκέφτομαι....
Ούτε σε πειράματα κρυονικής να συμμετείχε η ομάδα....
Είχε ανοίξει τον πρώτο αγώνα στην κατάψυξη της Ρωσίας....
Εγώ άνοιξα τον δεύτερο...Εδώ που τα λέμε πιο δύσκολο έργο επιτέλεσε...
Τον θέλει ο πάγος...Φαντάσου να μην είχαμε και τον Κρόνο στα κεφάλια μας...Κι εμείς που ανοίγουμε τα θέματα
και ο Κάρολ που είναι συνάδερφος....![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (24-02-12)
Εδώ και εβδομάδες έχουμε πάρει εργολαβία όλους τους αγώνες...Μπάσκετ δεν έχω ανοίξει εγώ και τα αποφεύγω γιατί έναν άνοιξα και δεν μου κάθησε...
Αλλά στο ποδόσφαιρο ότι ανοίξαμε μας κάθισε..
Εμένα βέβαια το μεγάλο μου καμάρι είναι το θέμα του Κάρολ που άνοιξα...
Ήταν κουφό γιατί κάπου είχα γράψει πόσο μου την έχει δώσει που δεν κάναμε μεταγραφές
και τι θα γίνει αν τραυματιστεί ο Μέγιερι...Και δεν θυμάμαι ποιος, μου είπε ότι πήραμε τον Κάρολ εκείνη τη μέρα
κι εγώ δεν το ήξερα...
Κοιτάζω λοιπόν αν είχε ανοιχτεί θέμα, δεν είχε, και λέω ωραία, θα τον ανοίξω εγώ....
Σεμνά και ταπεινά τον άνοιξα, γιατί από υποσχέσεις έχουμε χορτάσει...
Με τη φράση δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι υποψιασμένη...
Λοιπόν ήταν ανέλπιστο αυτό που έχει κάνει, μόνο φόβο δεν μπορείς να νιώθεις με τέτοιον παίκτη και χαρακτήρα θα έλεγα, και βέβαια κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί τι θα ακολουθήσει....
Φτου σκόρδα και πάλι!!!!
Τον αγώνα με το βάζελο δεν μπορώ να τον ανοίξω από τώρα...Για το γούρι πρέπει να ανοιχτούν όλοι στη σειρά...
Αν με προλάβουν τι να κάνω; Να τους κυνηγάω με το τουφέκι;![]()
Coach (24-02-12)
θα το βγαλουμε σε ψηφοφορια στο τελος....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
το πολύ να πάρουμε ένα Χ σε αυτή τη σειρά αγώνων.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αήττητη στο φετινό Europa η Μέταλιστ με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες με την Άλκμααρ με 1-1 σκόρ.
23-7 τα γκολ. Πρέπει να ναι η ομάδα με την πιο παραγωγική επίθεση στη διοργάνωση.
Bookmarks