με τσοκαρα φανταζομαι...![]()
Ενταξει ή με τσοκαρα ή με λαστιχένια παντοφλίτσα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εγω πήρα απο δίπλωμα πριν απο χρονια (αλλα αποφεύγω να οδηγώ,επειδή το βαριέμαι και επειδή μάλλον έχω road rage).
Τα θεωρητικά τα πέρασα με τη μια.Και τα πρακτικά τα πέρασα με τη μια.Πρέπει όμως να είχα επιεικείς εξεταστές στα πρακτικά επειδή πιστεύω οτι έκανα δύο τρια λαθάκια άγχους ,χωρίς να μου γίνει υπόδειξη.Βέβαια δίναμε δύο άτομα εκίνη τη μέρα και το αγόρι πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο (),οποτε συγκριτικά ήμουν καλύτερη.
Μερικά αστεία σκηνικά.Ο δάσκαλος μου έιχε τρομερό γέλιο.'Ηταν θρήσκος και κάθε φορά που περνούσαμε απο εκκλησία έκανε το σταυρό του.Σε μία φάση δεν είχα προσέξει την εκκλησία στην αρχή,τον είδα να κάνει το σταυρό του και σκέφτηκα "καλά πόσο ασχημα οδηγώ?"![]()
Στην αρχή της εκπαίδευσης όταν δεν είχα πιάσει ποτε τιμόνι οδηγούσα πολυ κοντά στο πεζοδρόμιο και μου λέει "μάλλον ορθοπαιδικός θες να γίνεις,αλλα δεν είναι ανάγκη να δημιουργήσεις πελάτες απο τώρα. "
Μια άλλη φορά διαφωνούσαμε για το γιατι ο Ρονάλντο και γενικότερα ο κάθε ποδοσφαιριστής να παίρνει εκατομύρια και οι υπόλοιποι να έχουν εναν μικρό μισθό.Εγω κλασσικά ρομαντική εκείνη την εποχή να αρνούμαι πόσο έχει πουληθεί ο πρωταθλητισμός και να βρίσκω ανύπαρκτα επειχειρήματα για να δικαιολογήσω τους επαγγελματίες αθλητές.Και να γκαζώνω απο τα νεύρα μου και να μου λέει 'άστο πόδι απο το γκάζι".![]()
Επαγγελματικο δίπλωμα στο Ρενουλι ΤΩΡΑ!![]()
Για να πάρεις επαγγελματικό δίπλωμα τι χρειάζεται; Ο μπαμπάς μου είχε απ΄όλα μπορούσε να οδηγήσει τα πάντα...
Κι όλο μου έλεγε έλα να σε μάθω και δεν ήθελα....Δεν έφταιγα όμως εγώ...Ήταν τόσο της λεπτομέρειας που δεν είχα υπομονή...
Για παράδειγμα όταν 6 ετών πήγε να μου μάθει πως να του φτιάχνω καφέ ξεκίνησε από το εξής:
Ανοίγουμε το ντουλάπι και παίρνουμε το μπρίκι...
Μέχρι να φτάσουμε στο σερβίρισμα του καφέ ο οποίος έπρεπε να είναι σκέτος με πολύ καϊμάκι, κόντεψα να ενηλικιωθώ...
Τώρα που το σκέφτομαι μου μπαίνουν υποψίες στο μυαλό ότι ήξερε ήδη πριν κυκλοφορήσουν τα ανέκδοτα με τις ξανθιές
και προσπαθούσε να μιλήσει με τον κατάλληλο τρόπο στο κοριτσάκι του...![]()
Ομολογω οτι είμαι κακή οδηγός,επειδή βαριέμαι πολύ την οδήγηση.![]()
Μια φορά οδηγούσα με συνοδηγό τον πατέρα μου και περιμεναμε 'τρεις ωρες'(που λέει ο λόγος) να ξεπαρκάρει μια κυρία που μια πήγαινε να βγεί απο το πάρκιν μία σταματούσε.Ε,πάτησα γκάζι πήγα στο αντίθετο ρεύμα και την προσπέρασα.Στο απέναντι ρεύμα έρχονταν απο μακριά μια Bmw.Φυσικά ήταν μακριά και πρόλαβα να κάνω την προσπέραση,αλλα ο πατέρας μου τρόμαξε τόσο που τραβηξε χειρόφρενο και πήρε το τιμόνι απο τα χέρια μου την ώρα που ολοκλήρωνα την προσπέραση.Μετά νευρίασε που ενώ ο ίδιος τρομοκρατήθηκε εγω ήμουν απόλυτα ήρεμη.
Αυτο δε σημαίνει τίποτα για γυναίκες οδηγούς βέβαια.Εγω μπει σε αυτοκίνητα με γυναίκες killers,αλλα οι περισσότερες γυναίκες οδηγοί που έχω γνωρίσει ειναι απίστευτα ήρεμες και πολύ καλές οδηγοί.Θυμάμαι μια φορά που οδηγούσε ένας φίλος με την κοπέλα του για συνοδηγό,είχε μπει λάθος σε μονόδρομο,πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι να κάνει.Ήρεμα και ωραία,η κοπέλα του εξήγησε πώς θα βγει.
Ελένη νομίζω οτι δίνεις πάλι εξετάσεις για επαγγελματικό,αλλα πιο δύσκολες.Περισσότερη θεωρία.Ο πατέρας μου ειναι επαγγελματίας οδηγός,αλλα δεν έχω ιδέα κάθε πότε δίνει εξετάσεις κλπ.
Eleni7 (04-12-11)
Τανκ θέλω...Αυτή τη στιγμή είναι το όχημα που μου ταιριάζει...Μωρέ κάποιες δημοκρατικές διαδικασίες φαίνεται ότι αποτυγχάνουν κατ΄εξακολούθηση...
Ας μιλήσουν τα όπλα...
Και η ρυμουλκούμενη νταλίκα είναι ενδιαφέρουσα...Μόνο στην ιδέα ότι θα κουμαντάρω τέτοιο όχημα φτιάχνομαι....![]()
Σκατα το θρεντ ειναι πολύ ήσηχο, πολυ ξενέρωτο, χρειάζεται κατι για να ανεβει ψυχολογικά.
"Γυναίκες στο τιμόνι."
Ενα θρίλερ που ουτε ο Χιτσκοκ δεν τολμησε να γραψει.
sirkostas (04-12-11)
Στο παραπανω βιντεο μη χασει κανεις το ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ απο το 0.44 έως το 1.49
Bookmarks