ANDREASPROEDROS (26-10-11)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος άφησε άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 100 ετών. Ηταν ο τελευταίος από τα εφτά αδέρφια που αγωνίστηκαν με την πρώτη φανέλα των «ερυθρόλευκων».
Ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος γεννήθηκε το 1911 και ήταν ο μικρότερος από τα επτά αδέρφια της οικογένειας καθώς όλοι τους αγωνίστηκαν με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά οι πέντε ήταν που ξεχώρισαν.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Εφυγε ενας ΘΡΥΛΟΣ..
Καλα εκει στην Παε και στο επισημο σαιτ του Ολυμπιακου καμια αναφορα για τον Λεωνιδα Ανδριανοπουλο?
Το μονο δηλαδη ενδιαφερον ειναι η πωληση εισιτηρίων με την Αρσεναλ...?
ANDREASPROEDROS (26-10-11), Kaine (26-10-11)
RIP.ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καλο ταξιδι μαγκα...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλό ταξίδι...
ANDREASPROEDROS (26-10-11), Paneas (26-10-11)
καλό ταξίδι...
![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τον Λεωνιδα Ανδριανοπουλο και τα αδερφια του τους ευχαριστουμε απο τα βαθη της καρδιας μας για τα τοσα που προσεφεραν στον Ολυμπιακο μας. Ας ειναι ελαφρυ το χωμα, καλο ταξιδι φιλε Λεωνιδα. Μακαρι να μπορεις να βλεπεις τον Ολυμπιακο απο ψηλα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Eφυγε πλήρης ημερών ο κυρ Λεωνίδας.
Τον ευχαριστούμε επειδή μας έδωσε τον Ολυμπιακό. Ετσι απλά.
Αθάνατη η μνήμη του.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ANDREASPROEDROS (26-10-11), BrazHlias (26-10-11), Paneas (26-10-11), sabar77 (26-10-11)
Στο καλό ΜΕΓΑΛΕ Λεωνίδα! Σ'ευχαριστούμε για το ΚΑΜΑΡΙ του Πειραιά!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Ο Θεός να αναπαύσει την αγνή ψυχή του και να τον βάλει μαζί με αυτούς που του έλλειψαν.
Τώρα θα ξέρουμε, όταν μπουμπουνίζει δυνατά, θα είναι τα πέναλτυ που θα κτυπάει ο Λεωνίδας, εκεί ψηλά που θα βρει τα αδέρφια του και τους φίλους του, μεταξύ αυτών και τον πατέρα μου, που ήταν συνομήλικοι και έπαιζαν πιτσιρικάδες μαζί μπάλλα στην πλατεία Αλεξάνδρας.
Καλό ταξίδι αδερφέ μου Λεωνίδα!!!!![]()
ANDREASPROEDROS (26-10-11), iakov7 (26-10-11), pandragon (26-10-11), sadi (26-10-11)
ΘΡΥΛΟΣ, ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
aljawn (26-10-11)
ANDREASPROEDROS (26-10-11), Kaine (26-10-11)
Καλο σου ταξιδι ΜΕΓΑΛΕ ΛΕΩΝΙΔΑ,σ ευχαριστουμε που μας αφησες την μεγαλυτερη κληρονομια!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
παροτι δε συγκινουμαι απο τετοια γεγονοτα γενικα (ξενων ανθρωπων προς εμενα γενικα) ειναι καπως ασχημο να βλεπεις εναν ανθρωπο που συνιδρυσε αυτο που αγαπω οσο τιποτα αλλο στη ζωη μου :-/
Καλό ταξίδι κυρ Λεωνίδα. Ευχαριστούμε...
Σ' ευχαριστούμε κυρ Λεωνίδα και σένα και τ' αδέλφια σου, ήταν μεγάλη μας τιμή να σε δούμε και να σ' ακούσουμε να μας περιγράφεις μέσω TV από πρώτο χέρι την ιστορία του Ολυμπιακού.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Coach (26-10-11)
Αθάνατος ... ένας Θρύλος...![]()
Bookmarks