Σελίδα 25 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 5152122232425262728293545 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 481 έως 500 από 945

Θέμα: PC Games

Το avatar του χρήστη nikolios

Περιοχή
    Καλλιθεα
    Thanks
    1.063
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.051 φορές σε 1.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Computer Games

Και μενα δουλευει η χρεωστικη eurobank απο steam. Πιστευω οτι οι χρεωστικες δεν εχουν προβλημα γενικα πλεον

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.213
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.444 φορές σε 20.704 μηνύματα
    Ignore User

Δωρεάν στο Steam νέος τίτλος από τους δημιουργούς του Stanley Parable

Πριν από λίγες ημέρες έκανε την εμφάνισή του στο Steam ένα νέο παιχνίδι, που μας θύμισε το Stanley Parable, με όνομα "Dr. Langeskov, The Tiger And The Terribly Cursed Emerald: A Whirlwind Heist". Ο τίτλος διαρκεί γύρω στα 20 λεπτά και μας μιλάει για ένα αριστοτεχνικό heist στο οποίο θα πάρουμε μέρος, έχοντας το στοιχείο της καρτουνίστικης first-person περιπέτειας. To Dr. Langeskov, The Tiger And The Terribly Cursed Emerald: A Whirlwind Heist της Cows Cows Cows κυκλοφορεί ήδη στο Steam, με τις θετικές κριτικές να μην σταματούν να καταγράφονται, και μπορείτε να του δώσετε μια ευκαιρία αποκτώντας το δωρεάν.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (12-12-15)

Thanks
    20.213
    Ignore User

Δωρεάν και το Shadow Complex Remastered για την διάρκεια των γιορτών

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (12-12-15)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Πουλησα 150 αντικειμενα στο community market της Steam και μου εστειλε μηνυμα οτι για να πουλησω περισσοτερα απο 200 πρεπει να δηλωσω τα πραγματικα μου στοιχεια στην εφορια της αμερικης ή να δωσω στοιχεια που να αποδεικνυουν οτι δεν ειμαι αμερικανος πολιτης.
    Σιγα τα λεφτα που εβγαλα και πρεπει να τα δηλωσω.Το πολυ 6 ευρω να βγηκαν απο πωλησεις.Αναφερει οτι απευθυνεται σε ατομα που βγαζουν πανω απο 20000 δολαρια το χρονο,αλλα προειδοποιει ολους.Αυτο μου ελειπε να με κυνηγαει και η αμερικανικη εφορια.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (30-12-15)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πουλησα 150 αντικειμενα στο community market της Steam και μου εστειλε μηνυμα οτι για να πουλησω περισσοτερα απο 200 πρεπει να δηλωσω τα πραγματικα μου στοιχεια στην εφορια της αμερικης ή να δωσω στοιχεια που να αποδεικνυουν οτι δεν ειμαι αμερικανος πολιτης.
    Σιγα τα λεφτα που εβγαλα και πρεπει να τα δηλωσω.Το πολυ 6 ευρω να βγηκαν απο πωλησεις.Αναφερει οτι απευθυνεται σε ατομα που βγαζουν πανω απο 20000 δολαρια το χρονο,αλλα προειδοποιει ολους.Αυτο μου ελειπε να με κυνηγαει και η αμερικανικη εφορια.
    εμ κανεις την απατεωνια σου, εμ βγαινεις και το λες δημοσια χωρις αισχυνη...
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (30-12-15)

Thanks
    20.213
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σου ζητά να στείλεις ID και ένα Bill στο όνομά σου του τελευταίου 3μηνου που να φαίνεται η διεύθυνση; Αν έπαιζες πόκερ θα είχες συνηθίσει σε αυτά. Δεν έχει να κάνει με δήλωση εσόδων, αλλά πιστοποίηση του λογαριασμού, την πρώτη φορά που βγάζεις κέρδος σε μια υπηρεσία, όσο κι αν είναι αυτό. Είναι καθαρά γραφειοκρατικό και απολύτως ασφαλές..

ΥΓ. Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να μου θυμίσεις πάλι τι τα κάνω τα διαμάντια και τις κάρτες επιβράβευσης γιατί δεν θυμάμαι τίποτα από αυτά που είχες εξηγήσει.

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (30-12-15)

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Eυχαριστω.Τοτε θα το τακτοποιησω για να συνεχισω τις πωλησεις.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rena : 31-12-15 στις 08:49

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (30-12-15)

Περιοχή
    Καλλιθεα
    Thanks
    1.063
    Ignore User

Εμενα παντως τα φετινα steam sales με απογοητευσαν με το νεο φορμα. Δε λεω, πηρα καμια 10αρια παιχνιδια, αλλα εχασε αυτη την προσμονη της επομενης μερας, η του επομενου 8ωρου.

Περιοχή
    Καλλιθεα
    Thanks
    1.063
    Ignore User

Τα τρια καλυτερα παιχνιδια που επαιξα το 2015.

Pillars of Eternity, Witcher 3, Mad Max. Ειδικα το τελευταιο με εξεπλησε ευχαριστα. Πολυ διασκεδαστικο

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

τώρα που έχει εκπτώσεις γενικώς, ξέρετε sites για αγορά λαπτοπ είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό; θέλω να πάρω ένα καλό αλλά να μην είναι πιασοκωλέν η φάση

Thanks
    20.213
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    τώρα που έχει εκπτώσεις γενικώς, ξέρετε sites για αγορά λαπτοπ είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό; θέλω να πάρω ένα καλό αλλά να μην είναι πιασοκωλέν η φάση
    Για να το γράφεις εδώ, το θες για games ε; Αν ναι, θα πω ότι λέω πάντα, ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΛΑΠΤΟΠ! Για να πάρεις ένα καλό gaming laptop θα πας στάνταρ πάνω από χιλιάρικο. Έχει πόσα αρνητικά σε σύγκριση με ένα desktop, κατ' αρχήν σχεδόν όλα τα λάπτοπ έχουν ενσωματωμένα γραφικά που δεν ανταπεξέρχονται το ίδιο, όπως μια μεμονωμένη κάρτα, πληρώνεις το ίδιο hardware περισσότερο λόγω mobility technology, θα ανεβάζει εύκολα θερμοκρασίες σε απαιτητικά παιχνίδια μέχρι να το κλάψεις, λιγοστά περιθώρια μελλοντικής αναβάθμισης, μικρότερη οθόνη... θες κι άλλα;

Ειδικά αν θες να παίζεις παιχνίδια, η χειρότερη επιλογή είναι το λάπτοπ. Τώρα αν επιμένεις και αδιαφορείς γι' αυτά για χάρη της φορητότητας, πες μέχρι πόσα δίνεις και θα σου πω τι προτείνω. Γενικά παίδες, τα λάπτοπ είναι για επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά και τα χρειάζονται, παίρνουν ένα και με νορμάλ χρήση τους βγάζει 15 χρόνια που λέει ο λόγος, επενδύστε σε κονσόλα ή σταθερό.

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (14-01-16)

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Συμφωνω.Επισης για φορητοτητα υπαρχουν και φτηνες ταμπλετες.Δηλαδη να παρει ενα desktop και μια φτηνη ταμπλετα για να την παιρνει στα ταξιδια.

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (14-01-16)

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Για να το γράφεις εδώ, το θες για games ε; Αν ναι, θα πω ότι λέω πάντα, ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΛΑΠΤΟΠ! Για να πάρεις ένα καλό gaming laptop θα πας στάνταρ πάνω από χιλιάρικο. Έχει πόσα αρνητικά σε σύγκριση με ένα desktop, κατ' αρχήν σχεδόν όλα τα λάπτοπ έχουν ενσωματωμένα γραφικά που δεν ανταπεξέρχονται το ίδιο, όπως μια μεμονωμένη κάρτα, πληρώνεις το ίδιο hardware περισσότερο λόγω mobility technology, θα ανεβάζει εύκολα θερμοκρασίες σε απαιτητικά παιχνίδια μέχρι να το κλάψεις, λιγοστά περιθώρια μελλοντικής αναβάθμισης, μικρότερη οθόνη... θες κι άλλα;

Ειδικά αν θες να παίζεις παιχνίδια, η χειρότερη επιλογή είναι το λάπτοπ. Τώρα αν επιμένεις και αδιαφορείς γι' αυτά για χάρη της φορητότητας, πες μέχρι πόσα δίνεις και θα σου πω τι προτείνω. Γενικά παίδες, τα λάπτοπ είναι για επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά και τα χρειάζονται, παίρνουν ένα και με νορμάλ χρήση τους βγάζει 15 χρόνια που λέει ο λόγος, επενδύστε σε κονσόλα ή σταθερό.
    όχι δεν το θέλω για παιχνίδια βαρβάτα και βασικά έκανα λάθος που το έγραψα σε αυτό το θέμα, παραδρομή

κοίτα θέλω καλό επεξεργαστή, νέο πρωτόκολλό wifi, 8 gb μνήμη. ξέρω τι θέλω, απλώς το θέμα είναι η αξιοπιστία των λαπτοπ και των μαγαζιών. δηλαδή αν κάποιος είναι ευχαριστημένος με dell ή acer κλπ και από ποια μαγαζιά έχει κάνει αγορές ο ίδιος ή κάποιος γνωστός του. θα έπαιρνα από κίνα να δοκίμαζα με κάνα 200ρι αλλά φοβάμαι μη μου πουν μαλακίες στο ταχυδρομείο και το πληρώσω διπλό τζάμπα όπως είχε πάθει ένας φίλος μου.

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (14-01-16)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.879
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

όχι δεν το θέλω για παιχνίδια βαρβάτα και βασικά έκανα λάθος που το έγραψα σε αυτό το θέμα, παραδρομή

κοίτα θέλω καλό επεξεργαστή, νέο πρωτόκολλό wifi, 8 gb μνήμη. ξέρω τι θέλω, απλώς το θέμα είναι η αξιοπιστία των λαπτοπ και των μαγαζιών. δηλαδή αν κάποιος είναι ευχαριστημένος με dell ή acer κλπ και από ποια μαγαζιά έχει κάνει αγορές ο ίδιος ή κάποιος γνωστός του. θα έπαιρνα από κίνα να δοκίμαζα με κάνα 200ρι αλλά φοβάμαι μη μου πουν μαλακίες στο ταχυδρομείο και το πληρώσω διπλό τζάμπα όπως είχε πάθει ένας φίλος μου.
    Εγω αγορασα προσφατα απο το pc1 . Σε αρκετα λαπτοπ εχει καλυτερες προσφορες απο το e-shop και η εξυπηρετηση ειναι σχετικα γρηγορη. Με 500-550 ευρω βρισκεις καλο επεξεργαστη( i-5 ή i-7) και δυνατοτητα επεκτασης της ram εως 16 gb. Οι καλες καρτες γραφικων ανεβαζουν πολυ τις τιμες. Και κατι τελευταιο, προτιμησε να πληρωσεις με αντικαταβολη, για να μην σου τυχει καποιο ευτραπελο.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

AIIZ (14-01-16)

Περιοχή
    Καλλιθεα
    Thanks
    1.063
    Ignore User

Εγω εκτος απο τον desktop εχω ενα λαπτοπ dell. Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος και δεν ειναι και μουφα μοντελο, 1000 ευρω εκανε το 2013.

Σε 11 μηνες, γεμισε η οθονη μου ασπρες γραμμες και πηγε για αλλαγμα. Επισης εκανε πολυ θορυβο και ζεσταινοταν πολυ ευκολα.

Και το 2009 ειχα παρει ενα HP πανω απο χιλιαρικο και εψηνες αβγο πανω του. Εχω απογοητευτει απο τα λαπτοπ γενικα.

Επισης οπως ειπε και ο φιλος απο πανω η καλη καρτα ανεβαζει πολυ την τιμη, οπως και οι ιντσες στην οθονη. 15αρα με 17αρα εχουν κανα 200-300αρι ευρω στανταρ. Αλλα με 17αρα βαραινει συνηθως πολυ ( το HP που ειχα ειχε 17αρα και ηταν πολυ βαρυ).

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

AIIZ (14-01-16)

Thanks
    20.213
    Ignore User

Αν δεν σου κάνει κόπο, μπορείς να αναφέρεις και τον λόγο που θέλεις καλό επεξεργαστή; Βασικά τι εννοείς "καλό". Το λέω δηλαδή, μήπως εστιάζεις λάθος για τις ανάγκες σου και μπορώ να σε βοηθήσω αλλιώς. Όσον αφορά τις μάρκες, μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν, τα Turbo-X να αποφεύγεις κι από εκεί και πέρα, όλες οι γνωστές εταιρίες "φοράνε" από τα ίδια εργοστάσια, Intel ή AMD, η ταμπέλα λίγη σημασία έχει. Από θέμα εξυπηρέτησης δεν έχω ακούσει κάτι τραγικό για το eShop κι από εκεί ψωνίζω συνήθως. Αν φτάσεις πάντως να ψάχνεσαι για service, γάμα τα, όπου και να πας την ταλαιπωρία θα την φας. Οπότε...

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    ...ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΛΑΠΤΟΠ!

ΥΓ1. Και καλό cpu και 8GB RAM πακέτο δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτω από €700-€800 πάντως.
    ΥΓ2. Για το PC1 που αναφέρθηκε, οι κριτικές στο Skroutz δεν είναι και οι καλύτερες: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

AIIZ (14-01-16)

Thanks
    20.213
    Ignore User

Πάνο, μόλις ήρθε στο email μου αυτό, αν σε ενδιαφέρει. Απ' το Public.

Intel Core i3-4005U 1.70 GHz
    Αν και βλέπω καλές κριτικές για τη cpu, είναι αρκετά αργή. Εγώ δεν θα το έπαιρνα.

30. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

AIIZ (14-01-16)

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν δεν σου κάνει κόπο, μπορείς να αναφέρεις και τον λόγο που θέλεις καλό επεξεργαστή; Βασικά τι εννοείς "καλό". Το λέω δηλαδή, μήπως εστιάζεις λάθος για τις ανάγκες σου και μπορώ να σε βοηθήσω αλλιώς. Όσον αφορά τις μάρκες, μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν, τα Turbo-X να αποφεύγεις κι από εκεί και πέρα, όλες οι γνωστές εταιρίες "φοράνε" από τα ίδια εργοστάσια, Intel ή AMD, η ταμπέλα λίγη σημασία έχει. Από θέμα εξυπηρέτησης δεν έχω ακούσει κάτι τραγικό για το eShop κι από εκεί ψωνίζω συνήθως. Αν φτάσεις πάντως να ψάχνεσαι για service, γάμα τα, όπου και να πας την ταλαιπωρία θα την φας. Οπότε...

...ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΛΑΠΤΟΠ!

ΥΓ1. Και καλό cpu και 8GB RAM πακέτο δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτω από €700-€800 πάντως.
    ΥΓ2. Για το PC1 που αναφέρθηκε, οι κριτικές στο Skroutz δεν είναι και οι καλύτερες: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    ούτε εγώ είμαι μεγάλος φαν του λαπτοπ αλλά δουλεύω matlab, autocad, sibelius, eclipse και διάφορα άλλα "ωραία". πέρα από αυτό όμως το χρειάζομαι για όταν θα πηγαίνω στο χωριό ή κάπου τέλος πάντων και θα μου είναι απαραίτητο. θα μου πεις τώρα πας για διακοπές και το θες μαζί; ναι το θέλω και δε ντρέπομαι για αυτό

επίσης το θέλω και για ψυχαγωγία όπως ταινίες κλπ. φυσικά ξέρω ότι αυτά έχουν περίπου 5 χρόνια ζωής μέχρι να "επιβάλλεται" να πάρεις νέο. εννοείται ότι ο πύργος μου θα παραμείνει το βασικό μου εργαλείο.

32. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (14-01-16)

Thanks
    20.213
    Ignore User

Όποιος θέλει να μπει στην Waiting List για την BETA του The Division που κυκλοφορεί σε 15 μέρες, μπορεί να γραφτεί [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και ίσως επιλεγεί για να το δοκιμάσει δωρεάν. Αν κάποιος κάνει PreOrder επιλέγεται σίγουρα.

JOIN THE WAITING LIST -> LOGIN UPLAY -> NEXT -> DONE

Thanks
    20.213
    Ignore User

ούτε εγώ είμαι μεγάλος φαν του λαπτοπ αλλά δουλεύω matlab, autocad, sibelius, eclipse και διάφορα άλλα "ωραία". πέρα από αυτό όμως το χρειάζομαι για όταν θα πηγαίνω στο χωριό ή κάπου τέλος πάντων και θα μου είναι απαραίτητο. θα μου πεις τώρα πας για διακοπές και το θες μαζί; ναι το θέλω και δε ντρέπομαι για αυτό

επίσης το θέλω και για ψυχαγωγία όπως ταινίες κλπ. φυσικά ξέρω ότι αυτά έχουν περίπου 5 χρόνια ζωής μέχρι να "επιβάλλεται" να πάρεις νέο. εννοείται ότι ο πύργος μου θα παραμείνει το βασικό μου εργαλείο.

Αν και δεν είπες μέχρι πόσα δίνεις, έκανα μια έρευνα και βρήκα 3 αξιόλογα λάπτοπ από €500-€600 και τα ταξινόμησα βάση θεωρητικά καλύτερου. Όσον αφορά τα Windows, μπορείς να κάνεις δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 Home μέχρι τέλος Ιουλίου. Ο μοναδικός 4πύρηνος που βρήκα, ο i7 4720HQ μεμονωμένα βαθμολογείται στο CPUBoss ([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]) με 7.6/10 ενώ ο 2πύρηνος i7 4510U που έχουν τα άλλα 2, με 7.9/10.

Παρ' όλα αυτά, σε σύγκριση μεταξύ τους δίνουν νικητή τον 4πύρηνο με 7.7/10 έναντι 7.2/10, αν και ο 2πύρηνος είναι Hyper-Threading που αποδίδει πολύ καλύτερα από τους απλούς Dual-Core. Εγώ είμαι προκατειλημμένος κατά των λάπτοπ, αν ήταν να διαλέξω πάντως, θα διάλεγα το Lenovo στο Νο2, το οποίο είναι και Touch Screen 1080p κι έχει και κάρτα γραφικών να παίξεις Medium-High ότι παιχνίδι θες.

1. Toshiba Satellite S55-C5247 | (€501) $549 στο Amazon [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] | Δεν το βρήκα σε ελληνικό κατάστημα
    • CPU: Intel Core i7 (4th Gen) 4720HQ / 2.6 GHz / Quad-Core
    • RAM: 1 x 8 GB / 1600 MHz
    • Resolution: 1366 x 768 (HD)
    • GPU: Intel HD Graphics 4600
    • Wireless Protocol: 802.11ac, Bluetooth 4.1
    • Diagonal Size: 15.6 in

2. Lenovo U530 Touch | (€593) $650 στο Amazon [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] | Δεν το βρήκα σε ελληνικό κατάστημα
    • CPU: Intel Core i7 (4th Gen) 4510U / 2 GHz / Dual-Core / Hyper-Threading
    • Resolution: 1920 x 1080 (Full HD)
    • GPU: NVIDIA GeForce GT 730M / 2 GB
    • Wireless Protocol: 802.11ac, Bluetooth 4.0
    • Diagonal Size: 15.6 in.

3. Lenovo Z50-70 | (€584) $640 στο Amazon [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] | Δεν το βρήκα σε ελληνικό κατάστημα
    • CPU: Intel Core i7 (4th Gen) 4510U / 2 GHz / Dual-Core / Hyper-Threading
    • Resolution: 1920 x 1080 (Full HD)
    • GPU: Intel HD Graphics 4400
    • Wireless Protocol: 802.11ac, Bluetooth 4.0
    • Diagonal Size: 15.6 in.

35. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

AIIZ (16-01-16)

Σελίδα 25 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 5152122232425262728293545 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές