Το αστρονομικό ποσό των 6 δισ. δολαρίων ξόδεψε η Activision για να αγοράσει την εταιρία που έχει φτιάξει το Candy Crush Saga! Δεν πάνε καλά ρε..
![]()
Αρκετά καλό για horror και υπέρτατη κομματάρα το Soundtrack
Το αστρονομικό ποσό των 6 δισ. δολαρίων ξόδεψε η Activision για να αγοράσει την εταιρία που έχει φτιάξει το Candy Crush Saga! Δεν πάνε καλά ρε..
![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (04-11-15)
Βλεπω dimace σε computer games,διαβαζω "Το θελω' και προσπαθω να δω που ειναι το υπονοουμενο και που βρισκεται κρυμμενος ο Ιντεγε μεσα στο παιχνιδι.![]()
Μόνο εσύ, Ρενάκι μου, καταλαβαίνεις πλήρως τον βαθμό της «ομαλότητός» μου!!
*το παιχνιδάκι πάντως, αυτό για τους ενδιαφερόμενους, ΔΕΝ έχει πάρει καλές κριτικές στη Γερμανία, κυρίως λόγω της αστείας διάρκειάς του (3 ώρες, όλο κι όλο) Κοστίζει δε από 12 ευρώ έως 20 ευρώ μαξ σε φουλ πακέτο. Εγώ πάντως λέω να του κάνω ένα κατέβασμα τον Δεκέμβρη...)
Rena (05-11-15)
Hitman 2: Silent Assassin ΔΩΡΕΑΝ
Πριν από λίγες μέρες, το Hitman franchise γιόρτασε την 15η επέτειο του και η Square Enix ξεκίνησε μία αρκετά καλή προσφορά για την περίσταση. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι PC έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν το Hitman 2: Silent Assassin μέσω του online store της Square Enix.
Για να το αποκτήσετε δωρεάν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό "FreeSilentAssassin" πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Εννοείται ότι θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει account και να είστε συνδεδεμένοι. Επιπλέον, μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου ισχύει έκπτωση 10% για όσους προ-παραγγείλουν την έκδοση για PC του επερχόμενου Hitman.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
BrazHlias (28-11-15)
panahs7 (28-11-15)
Εγω εδω και καιρο λιωνω με το witcher 3 παντως. Ειμαι ηδη στις 90 ωρες και νιωθω οτι ειμαι ακομα στα μισα!!
Τρομερο το witcher,ενα απ τα δυο αγαπημενα μου της χρονιας και ενα απ τα καλυτερα που χω παιξει γενικα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επισης μαζι με το witcher για αλλαγη, παιζω και το darkest dungeon. Πολυ ωραιο παιχνιδακι και αρκετα δυσκολο.
Mπορειτε να κανετε αγορες απο bundle stars?Μπορω και αγοραζω απο Steam και Playstore αλλα οχι απο bundle stars.![]()
Στο steam χρησιμοποιω χρεωστικη καρτα απο Πειραιως.Η προπληρωμενη δε λειτουργει σε μενα.Αλλα στο bundle stars τιποτα.Τωρα προσπαθω να συνδεσω την χρεωστικη με λογαριασμο paypal μπας και μπορεσω να κανω αγορες και απο αλλα sites.
panahs7 (05-12-15)
Εγώ πήρα ένα παιχνίδι από G2A που έχει πολύ χαμηλές τιμές από resellers και παίζει κανονικά. Απλά προσέχεις τα restrictions (σχεδόν ποτέ δεν έχει πρόβλημα για Ελλάδα) και ο πωλητής να έχει 100% αν γίνεται σε αξιολογήσεις. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να δω αν γίνεται να σε προτείνω.
Rena (05-12-15)
Ευχαριστω.
Κοιταω και εκει κατα καιρους.Παω να ριξω μια ματια παλι.Αν βρω κατι ενδιαφερον θα σε ρωτησω για το πως να κανω αγορα.![]()
panahs7 (05-12-15)
Bookmarks