Rena (29-05-14)
Αυτό που λέει ο Γιάννης είναι Ρένα με τις ηλικίες. Το 1ο πάρε.
Επίσης το 2ο ήταν demo, ενώ η τελική έκδοση το 1ο.
Rena (29-05-14)
Ευχαριστω παιδια.Θα επαιρνα το φτηνο οπως καταλαβατε.![]()
H φτηνή έκδοση είναι cloud, αγαπητή Ρένα. Το παιχνίδι κατεβάζει data από το ιντερνέτ (αν δλδ έχεις αργή σύνδεση είναι πρόβλημα) και γράφει ελάχιστα δεδομένα στον σκληρό σου δίσκο. Επίσης αποθηκεύει σε cloud αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, γιατί τα αρχεία είναι μικρά. Πολλά πλέον παιχνίδια (για λόγους κόστους) έρχονται σε cut down versions και στη Γερμανία, για να ρίξουν το κόστος. Η έκδοση δε των 15 χρονών είναι no blood και «λογοκριμένη» σε κάποια σημεία. (πρέπει να κοιτά για full uncut version πάνω στο κουτί) Στη Γερμανία οι «κομμένες» εκδόσεις είναι πάντα πιο φτηνές, γιατί σου στερούν κάτι από την απόλαυση του παιχνιδιού. Γενικά μιλώντας, μείνε ΜΑΚΡΙΑ.
Rena (29-05-14)
Ευχαριστω Δημητρη.
Αυτο που εγραψες για το ιντερνετ το ειδα και στα σχολια στο Amazon.uk,αλλα δε φανταζομουν οτι θα δημιουργει τοσο προβλημα.
No blood??Ελεος.Ας βγαλουν και εκδοση για 8 και κατω ,οπου αντι για σπαθια θα εχουν μαξιλαρια.
Σιγουρα την ακριβη εκδοση τοτε.(Καλα που ρωτησα τελικα.)
Τώρα που τα παιχνίδια έχουν γίνει ακριβά (70 ευρώ πάει ένα για το One στη Γερμανία) θα το δεις συχνά το κόλπο με το Ιντερνέτ. Για μένα δεν είναι πρόβλημα, γιατί εδώ έχουμε γρήγορες συνδέσεις. Αν όμως η συνδεσή του σέρνεται την έχεις πατήσει, γιατί το παιχνίδι γίνεται ουσιαστικά unplayable....
Αθωα παιχνιδακια που κανουν πιτσιου πιτσιου.
Μεγαλυτερη βια απο τη σταυρωση δεν υπαρχει.
Απο περιεργεια κοιταξα τα παιχνιδια μου.Το Resident evil 6 ειναι 18 και ανω και το Catherine 15 και ανω.Δηλαδη λογοκρινεται περισσοτερο η βια πια και λιγοτερο οι ερωτικες σκηνες,οπως ειναι λογικο.
Ωραια τα ειπε.
Du3lisT (29-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-05-14), Reds (29-05-14), Rena (29-05-14)
Reds (29-05-14)
Δεν είναι τόσο μπουρδολογίες αυτά που λέει όσο το γεγονός πως έκανε ένα τεράστιο λάθος: άλλο να βλέπω κάποιον να ξεκοιλιάζει κάποιον άλλο (στα ψέματα) και άλλο να παίρνω ΕΓΩ τον ρόλο αυτού που ξεκοιλιάζει τον άλλο (πάλι στα ψέματα) Δεν είναι δυνατόν να δεχτώ πως ένα παιδί 6 χρονών μπορεί να διακρίνει τα όρια μεταξύ πραγματικού και ψεύτικου, καθώς η φαντασία του είναι πολύ ανεπτυγμένη σε σχέση με ενός ενήλικου. ΤΛΠ... Τέτοια θέματα ΚΑΛΟ είναι τα πραγματεύονται παιδοψυχολόγοι και όχι κομπιουτεράδες. Εγώ, προσωπικά, έπιασα τον εαυτό μου να πηδά όρθιος πολλές φορές με το Dead Space και την καρδιά μου να χτυπά δυνατά. Δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω στα παιδιά μου να το παίξουν...
Δεν ξερω ενδεχομενως εγω να ειμαι υπερευαισθητος και υπερβολικος σε αυτα τα θεματα αλλα για την γενια που τωρα βγαινει απο το αυγο της (και στην οποια συμπεριλαμβανεται ο πιτσιρικας μου) ανησυχω παρα πολυ. Αφενος τα βιντεοπαιχνιδια για παραδειγμα για τα οποια σπανια υπαρχει ελεγχος και στην διαρκεια (ενταξει αυτο υπηρχει παντα, ειναι πλειοψηφια δυστυχως οι γονεις που παρκαρουν τα παιδια μπροστα σε μια τηλεοραση η σε εναν υπολογιστη) και το ειδος. Αφετερου ειδικα για τα δικα μας, τα Ελληνακια, τα περισσοτερα κουβαλανε πια δυσκολες καταστασεις απο το σπιτι, λογω της κρισης. Ανεργια των γονιων, οικονομικα προβληματα παντου, αμετρητα σπιτικα εχουν ατμοσφαιρα μπουντρουμιου. Ειναι εκρηκτικος συνδυασμος ολα αυτα, τα παιδια πνιγονται κυριολεκτικα απο καθε ειδους βια. Μεγαλωνουν παρεα με την βια, εξοικειωνονται απο παρα πολυ νωρις με την ψυχολογικη βια. Δεδομενου οτι κριση παρομοια δεν εζησε η χωρα ειναι και αγνωστο ποιες θα ειναι οι επιπτωσεις σε αυτα τα παιδια, οπως για παραδειγμα δεν γνωριζουμε ποιες θα ειναι οι επιπτωσεις της χρησης κινητων στον ανθρωπο μετα απο 30-40 χρονια χρησης. Ασχετο παραδειγμα απλα ηθελα να τονισω οτι δεν υπαρχει καποιο προηγουμενο.
*****8.23*****
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-05-14), sirkostas (29-05-14)
Eχει πολλα καλα σημεια σε αυτα που ειπε.Προφανως η βια δεν προερχεται απο τα βιντεοπαιχνιδια.
Αλλα στη πραξη,ουτε εγω θα εδινα σε μικρα παιδια βιντεοπαιχνιδια τυπου Manhunt,που ειτε εγω μπορω να παιξω,επειδη ειναι υπερβολικα βιαια.Μονο σε παιδια γυμνασιου θα αφηνα τετοιες επιλογες.Εξαλλου υπαρχουν τοσα πολλα παιχνιδια για μικρες ηλικιες που δε χρειαζεται να παιξει οπωσδηποτε αυτο που σπας το κεφαλι του αλλου για πλακα.
Εσυ τρομαξες με το Dead space,εγω εχω τα Fear σε pc version,επειδη δε μπορουσα να συνεχισω αν δεν ημουν σε god mode.Πολυ φοβος.![]()
dimace (29-05-14)
Εϊχα πάρει τα dead space εργολαβία, κάποτε. Παρόλα αυτά δεν ολοκλήρωσα κάποιο, γιατί αυτή η διαρκής ένταση κάπου με κούραζε. Τέτοιο ανελέητο κυνηγητό από αντιπάλους ΔΕΝ έχει υπάρξει στην ιστορία των video games. Οι δε σκηνές του θανάτου σου είναι πραγματικά μακάβριες, σχεδόν άρρωστες.
Rena (29-05-14)
Eνας καραγκιόζης που νομίζει πως χυδαιολογώντας και μπουρδολογώντας θα περάσει την άποψή του ως μοντέρνα και ψαγμένη.
Οχι, να μη βγουν τα παιδιά έξω να παίξουν μπάλλα ή δε ξέρω τι άλλο. Να κάτσουν μπροστά στην οθόνη, γιατί είναι πιο...διασκεδαστική. Η άποψη του Μαλάκα. Κι όποιος δεν την ασπάζεται είναι αρτηριοσκληρωτικός γέρος που ζει στο παρελθόν και δεν εκτιμά τα νέα πράγματα.
DaRkSaGa79 (29-05-14), dimace (29-05-14), Du3lisT (29-05-14), sabar77 (31-05-14)
sirkostas (29-05-14)
Bookmarks