τι πατσακι ειναι αυτο?Δεν το εχω εντοπισει τι εξτρα εχει?
Ασε και έχω κατεβάσει ένα patch που πολεμάς από την σημερινή Πορτογαλία μέχρι τις Ινδίες... Χαμός
Ολα σχεδόν τα ελληνικά βασίλεια σκοτώναν. Ειδικά οι πόλεις και οι Σευλευκίδες. Και οι επαναστάτες πλάκα είχαν...
Μπορώ να μιλάω για ώρες. Μακράν στο τοπ10 όλων των εποχών μην πω και στο τοπ3
τι πατσακι ειναι αυτο?Δεν το εχω εντοπισει τι εξτρα εχει?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν θυμάμαι πως το λένε. Είναι ένα πολύ δημοφιλές που βασίζεται στον ρεαλισμό. Αποκλείεται να μην το ξέρεις αν τα ψάχνεις...
για δωσε στοιχεια
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
rome total realism platinum v1.9 έτσι λέγεται το δικό μου.
Παίζεις σε ένα τεράστιο χάρτη με περισσότερες πόλεις και πραγματικές-ιστορικές συνθήκες από την αρχή.
Ενα που μου άρεσε ήταν ότι αν πήγαινες σε άλλη πόλη με διαφορετική κουλτούρα μπορούσες να δημιουργήσεις στρατιώτες με την παράδοση της. Πιο δύσκολο (ειδικά στην Ρώμη που ήταν αέρα πατέρα στο κανονικό) και το πεζικό να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
Φυσικά εγώ από το απλό έχω βάλει το παιχνίδι να τελειώνει μετά από χιλιετίες και να μπορώ να πάρω όλους τους λαούς.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-11-13)
εχει και εξτρα λαους?Ο χαρτης μεγαλωνει?
—John Lennon
Ναι ο χάρτης μεγαλώνει. Εχει τους πραγματικούς ιστορικά λαούς. Πάτα στα φορουμ και θα τα βρεις
—John Lennon
αλλάζει ο χάρτης γενικά και μεγαλώνει. Οι πόλεις όλες αλλάζουν (και ιδιότητες και στον αριθμό)
Μετά την κουβέντα που είχα με τον @Solid κάνω μια λίστα με τα δικά μου αγαπημένα παιχνίδια. Κάποια τα θεωρώ μία, δύο, ή τρεις κλάσεις παραπάνω
αλλά τα βάζω όλα στην ίδια λίστα, μαζί με έτος κυκλοφορίας. Είναι σε τυχαία σειρά και σίγουρα θα ξεχάσω αρκετά. Ναι, μερικά είναι παμπάλαια..
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Αγαπητέ συμφορουμίτη, γράψε κι εσύ τη λίστα σου και κέρδισε ένα ταξίδι στο εξωτικό Ρίο Γρεβενέιρο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Από σένα.
1. Gabriel Knight 2 (the one and only with its own, original composed wagnerian style opera! The game of the games)
2. Gabrie Knight
3. Mafia 2
4. Diablo 2
5. Diablo
6. Diablo 3
7. Borderlands
8. Tiger Woods PGA Golf (any)
9. EA NBA 10
10. Poios 8a phdhxei th gorgona (uncut version)
*Κάνε το ταξίδι δώρο για Γρεβενά, να επισκεφτώ το Βοσκόπουλο, που λέει πως θα με φιλοξενήσει στο ράντσο του ένα μήνα όλα προσφορά του καταστήματος.
Kaine (22-11-13)
Για πειτε ρε παιδια για το Rome επειδη δεν το εχω παιξει ποτε, να το κατεβασω ή θα χασω την μπαλα;
*****8.23*****
1. Final Fantasy VII (1997)
2. Legend of Zelda : Ocarina of Time (1998 )
3. Final Fantasy VIII (1998 )
4. Mario Kart 64 (1996)
5. Goldeneye 007 (1997)
6. Gothic 2 (2002)
7. Neverwinter Nights (2002)
8. Elder Scrolls : Morrowind (2002)
9. Baldur's Gate 2 (2000)
10. Baldur's Gate (1998 )
11. Dragon Age Origins (2009)
12. Elder Scrolls : Skyrim (2011)
13. LA Noire (2011)
14. Castlevania: Symphony of the Night (1997)
15. Metal Gear Solid (1998 )
Δε θα μπορούσα να το βάλω στη λίστα μιας και το θεωρώ στην καλύτερη μέτριο παιχνίδι...αλλά σημειώνω ως μπόνους το Lineage 2. Μόνο και μόνο για τον τετραψήφιο αριθμό ωρών που ξόδεψα και τα δεκάδες χιλιάδες PvP μου μάζεψα.
Ναι κατέβασε τα. Δεν είναι δύσκολα σε σχέση με άλλα strategy και έχουν ευχάριστο learning curve, δε θα σου σπάσει τα νεύρα. Πολύ ωραία σειρά πραγματικά.
DaRkSaGa79 (22-11-13)
Kaine (22-11-13)
Μόλις παρατήρησα πως σε μια λίστα με 35 παιχνίδια έχω βάλει 11 από το 2000 και πριν και μόλις τέσσερα μετά το 2010. Κωλόγερος και νοσταλγός.
*κι ο Φαφλατάς κάπου εκεί κινείται..
**επίσης πηγαίνω για ύπνο εδώ και κάτι ώρες..![]()
Φαφλατάς (22-11-13)
Πολυ ψαγμενους σας βρισκω,ντρεπομαι να γραψω τα δικα μου αγαπημενα.
Τελος παντων.
Silent Hill 1
Metal Gear Solid
Tomb Raider 4
Grand Turismo 2
Resident Evil 4
Age of Mythology
Anno 1404
Football Manager 2008
Grand Theft Auto San Andreas
Bioshock 1
Uncharted 2
Dead Space 1
Batman Arkham City
Tomb Raider
Dishonored
Heavy Rain
The Last of us
NBA 2k14
Alan Wake
Braid
Amnesia
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
οι επιλογες ειναι πολλες στο pc πλεον και νομιζω πως με τον καιρο η ψαλιδα θα κλεινει συνεχως και καποια στιγμη τα pc θα ξεπερασουν τις κονσολες ακομα και στο θεμα gaming. το μεγαλο προβλημα ειναι το μαρκετινγκ κατα τη γνωμη μου. μια κονσολα εχει μονο ενα πραγμα να πουλησει οποτε μπορει να το πλασαρει εξαιρετικα απο την αλλη οι υπολογιστες λογω κυριως του οτι δεν "πουλανε" κατι συγκεκριμενο ειναι και δυσκολο να το διαφημισουν.
θελω να πω πως το ps για παραδειγμα, αυτο ειναι, το φτιαχνει η εταιρια με συγκεκριμενες προδιαγραφες, στις λεει πας το παιρνεις και τελειωσε. απο την αλλη το pc δεν ειναι κατι συγκεκριμενο, ο καθενας φτιαχνει κατι δικο του, το επιπεδο του ποικιλει αναλογα με το πως το φτιαχνεις το μηχανιμα. δεν μπορει λοιπον να βγει η microsoft και να σου πει εχω αυτο το μηχανημα και αυτα τα παιχνιδια παιζει. ειναι ετσι η "φυση" του υπολογιστη και θα ηταν και καπως "υποτιμητικο" να φτιαχτει ενας υπολογιστης που θα παει στοχευμενα μονο προς το gaming αφου ουσιαστικα με ενα pc κανεις 100 δουλειες εκτος των παιχνιδιων.
εγω, πλην του fm, εχω χρονια να παιξω παιχνιδι σε υπολογιστη. τα τελευταια games που επαιζα ηταν σε windows 95, δεν μπορω να πω πως δεν μου αρεσαν, αλλα λιγο αργοτερα πηρα το ps1 και ηταν 2 βηματα μπροστα ρε παιδια. κατ'αρχην στον υπολογιστη αλλα παιχνιδια επαιζαν, αλλα δεν τα "σηκωνε" το μηχανημα κοκ. φυσικα καταλαβαινω πως μετα απο 15 χρονια εχουν αλλαξει πολλα, αλλα δεν ειναι και ευκολο να αλλαξεις συνηθειες. και αυτο το πληκτρολογιο δεν συνηθιζεται με τιποτα το μαμημενο.
παντως, επειδη πλεον δεν ασχολουμαι τοσο πολυ με τα παιχνιδια, σκεφτομαι μπας και αλλαξω ροτα και φτιαξω ενα πολυ καλο μηχανημα, αντι να δωσω 3-4 κατοσταρικα για ps4 και μετα εξηντάρια για καθε τιτλο. θα εχω 2-3 παιχνιδακια καλα + ολες τις υπηρεσιες που σου προσφερει ο υπολογιστης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Kaine (22-11-13)
Bookmarks