Τα εχω κ τα 2, και το papers please εχει πλακα οντως, αλλα μη βγαλουμε κ τα ματια μας, αν ειναι ας παιξουμε σκακι , αρχαιο, αλανθαστο, και πιο σοφιστικε απολα , μην παμε κ οφθαλμιατρο, τα χρειαζομαι τα ματακια μου
Η μεγαλυτερη μαλακια παντως ειναι οτι εχουν χασει τη μαγεια τους τα ποδοσφαιρακια.. πανε οι ωραιες εποχες που γαμοσταυριζομασταν με τους φιλους μας μεχρι τις 5 το πρωι, σπαγαμε τραπεζια , πεταγαμε τα dual shock στις τηλεορασεις και στα πατωματα...
Ωραιες εποχες
τωρα παταμε κουμπια για να κανει ζογκλερικα ο παικτης, τσιρκο μεντρανο τα xουν κανει "press buttοn to win"
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (13-07-23)
Είναι καλη ευκαιρία τώρα να παίξει κανείς το Hades (αν και τα roguelites είναι κάπως acquired taste) που έχει πέσει η τιμή στο Steam, μιας και περιμένουμε νεότερα και για το Hades 2 οπου να ναι.
drizzt (13-07-23)
Τρομερη αληθεια... θυμαμαι ανανεωσα περσυ το PC μου ολος χαρα οτι θα μπορω να φορτωσω οτι θελω.. και τελικα φορτωσα τα @@ μου, δεν βρισκω πια ουτε ενα ωραιο καινουργιο τιτλο, τα παντα για dlc και pay to win στο κινητο και μαλακιες. Πηρα pc για να μιλαω στο Red Dna τελικα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (13-07-23)
Πραγματικα ρε σεις, πως μπορουν τα παιδακια να παιζουν στα κινητα; Ημαρτον. Οσα παιχνιδια εδω δει εκει δεν πλησιαζουν με την καμια την πολυπλοκοτητα και την ποιοτητα τιτλων του pc και του playstation. Αυτα ειναι απλα για να περναει η ωρα, δεν ειναι κανονικο gaming
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-07-23), Nikolaos_Kokkinos (13-07-23)
Οτι τους μαθεις ειναι... εμεις περιμεναμε να φορτωσουν 8 δισκετες 5 κ 1/4 '' για να παιξουμε μια ασπρομαυρη μαλακια που λεγοταν Kings Quest ξερω γω και λεγαμε ουαωωωω adventure game.. κ μας κοιταζανε με καχυποψια οι συμμαθητες στο δημοτικο.
Τωρα παιζει με το κινητο και αγοραζει τα dlc και λεει "Κοιτα αγορασα το extra-rare δεξι αρχιδι του πικατσου σε κοκκινο χρωμα"
chainsaw (13-07-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-07-23), panahs7 (13-07-23)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ανάλογα πώς το εννοείς το κανονικό gaming. Υπάρχουν και παιχνίδια για κινητό, που κάποτε ήταν ΑΑΑ τίτλος για pc/κονσόλες ας πούμε. Επίσης μπορείς να βάλεις και emulator, εγώ το παλιό μου κινητό το έχω φορτώσει με retro τίτλους (πχ Mario) και όταν με πιάνει νοσταλγία παίζω λίγο.
Κάθε εποχή έχει τα δικά της, να θυμόμαστε ότι για τους δικούς μας γονείς, το gaming ήταν για "παιδάκια" και πολλοί από εμάς το έκαναν κρυφά. Οπότε καλό είναι να μην τη λέμε κι εμείς σαν boomers στα μικρά, ειδικά εμείς που δεν έχουμε και τη δικαιολογία της άγνοιας άλλων εποχών που είχαν οι δικοί μας.
Το πραγματικό πρόβλημα της τεχνολογικής επανάστασης που ζούμε είναι το attention span. Στους ενήλικες είναι γύρω στα 8 δευτερόλεπτα, ενώ στα πιτσιρίκια πλησιάζει ακραία χαμηλές τιμές. Κυριολεκτικά οι εταιρίες (παντού, όχι μόνο του gaming) πασχίζουν να αποσπάσουν την προσοχή από έναν νέο.
Αρκετά πρόσφατα είχαμε κάτι συζητήσεις για αλλαγές στη διεξαγωγή των αγώνων (πχ 30λεπτα ημίχρονα) και κάτι τέτοια όμορφα. Γιατί όπως είπε κι ο Δημήτρης, πλέον το target group είναι οι μικροί. Και οι μικροί βαριούνται απίστευτα εύκολα, παίζει να μην υπάρχει παιδί πλέον που θα κάτσει να δει έναν ολόκληρο ποδοσφαιρικό αγώνα, ή μια ταινία κτλ. Σίγουρα ενδιάμεσα θα πιάσει το κινητό του πολλές φορές.
Με πέθανες!![]()
Είναι εμπνευσμένο από την Ελληνική Μυθολογία, συγκεκριμένα παίζεις ως Zagreus, γιος του Άδη και κάτοικος του Κάτω Κόσμου και σκοπός σου είναι να δραπετεύσεις και να φτάσεις στην επιφάνεια. Στη διαδρομή σε βοηθούν ορισμένοι Θεοί του Ολύμπου και αλλες οντότητες της Μυθολογίας και ακολουθείς μία ιστορία που βασίζεται σε γνωστό μύθο. Είναι roguelite, το οποίο σημαίνει οτι δεν υπάρχουν checkpoints και κάθε φορά που χάνεις ξεκινάς απο την αρχή, κρατώντας όμως ορισμένα perks που έχεις αποκτήσει.
Nikolaos_Kokkinos (13-07-23)
panahs7 (13-07-23)
Nαι, και εγω μια εποχη επαιζα emulators. Τωρα πολυ σπανια.
Εννοω παιχνιδια οπως το minecraft, to pugb, κατι απλοικά παιχνιδια στρατηγικης κ.α
Ακομα και flash games παιζουν πολλα παιδακια. Φανατικα ομως.
Αντικειμενικα ειναι πολυ κακοφτιαγμενα, αν τα συγκρινουμε με τα παιχνιδια που παιζαμε εμεις ακομα και στο ps2. Και σε σχεδιαση-γραφικα και σε περιεχομενο. Ειναι αστειο, αν σκεφτεις ποσο εχει προχωρησει η τεχνολογια. Το gameboy color δηλαδη πιο προχωρημενο μου φαινεται
okkk... αυτο που πεriγραφεις μου θυμισε το Zomboid... παρομοιο horror survival ,.. εφαγα σκαλωμα για κανα μηνα... ειναι μονο Iron mode...δεν εχει saves (δλδ εχει αλλα πρεπει να κανεις πουστια με τα game files) .
Το τσεκαρα παντως στο youtube και μου φαινετε λιγο παιδικο το game play , πολυ hack n slash... αν το βρω σε demo θα το δοκιμασω.
Δεν πας να δεις την θεα απο την πεζογεφυρα λεω εγω?
panahs7 (13-07-23)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks