Υπαρχει κανα τσαμπα παιχνιδακι και για εμας που δνε εχουμε δυνατο υπολογιστη;![]()
αυτό είναι πολύ ωραίο παιχνίδι
εκείνου του μεγάλου ιάπωνα σχεδιαστή που τον είχαμε μπλέξει με τα πολιτικά μια εποχή
Ολυμπιακός: η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας -στο ευρωπαικό μπάσκετ- (11/10/17, ισπανική εφημερίδα AS, 200.000+ καθημερινά αντίτυπα)
Υπαρχει κανα τσαμπα παιχνιδακι και για εμας που δνε εχουμε δυνατο υπολογιστη;![]()
Δεν θέλεις γρίφους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Horror platform με γρίφους είναι τα 2 Little Nightmares. Πολύ ωραία παιχνίδια!
chainsaw (27-12-22)
john syggel (27-12-22)
Γιθα horror προτεινω Layers of Fear (PC, apo to steam, παλιο αλλα φτηνο και ελαφρυ) και Phasmophobia (απο Steam k auto, online multiplayer)... Φροντισε να φορας παμπερς οταν παιξεις γιατι Θα σου φυγουν τα κουραδια χωρις υπερβολη, δεν προτεινεται σε καρδιακους.
Για strategy και φτηνο προτεινω το FACTORIO , συνδυαζει πολλα skills, probelm solving και "Puzzle" Κυριως και ειναι φτηνο και υπερβολικα ελαφρυ τρεχει και σε μπακατελα
Ενα αλλο πρωτοτυπο και ελαφρυ + φτηνο στρατηγικης ειναι το Radio General, χρειαζεσαι ενα μικροφωνο απλως
Και τα X-Com ειναι καλα με τα mods τους
Αν θες πληροφοριες για παραπανω πραγματα πες μου, εχω μεγαλη λιστα να σου προτεινω αλλα εξαρταται τιμες και επιδοσεις που θελεις , επισης εχω πολυ πραμα απο Aviation και racing sims να σου προτεινω που ασχολουμαι εγω αλλα εκει ξεφευγει το πραγμα λιγο, οτι θες πες μου
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
chainsaw (27-12-22)
με τιλταρε το little nightmares για καποιο λογοαπο τα λιγα παιχνιδια που τα πεταξα χωρις να τα ολοκληρωσω
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (27-12-22)
Τωρα αμα θελετε για πιο φτηνα μπορω να σας λεω εγω γριφους τσαμπα
"Ένας άντρας από την Αθήνα έχει κάνει ως τώρα 43 γάμους με 43 διαφορετικές γυναίκες. Μόνο μια απ αυτές έχει πεθάνει και μόνο 3 απ αυτές έχουν πάρει διαζύγιο. Ο άντρας αυτός εν τούτοις δεν έχει παραβεί κανέναν νόμο. Πως γίνεται ;"
![]()
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Οχι αυτος που εκανε τους γαμους ητανε ο παππας,
Λυπαμαι χασατε, insert coin to continue
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Σχόλια για το παιχνίδι Stray
Ως αληθινός λάτρης των παιχνιδιών, δεν μπορούσα να μην δοκιμάσω το Stray. Αυτό το παιχνίδι για τις περιπέτειες μιας γάτας σε μια μητρόπολη ενθουσίασε τα μυαλά των παικτών ακόμα και στο στάδιο της ανακοίνωσης. Με γοήτευσε όχι μόνο η ιδέα, αλλά και τα γραφικά, οπότε αμέσως μετά την κυκλοφορία το αγόρασα στον ιστότοπο του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο στο πνεύμα του cyberpunk με όμορφες λεπτομέρειες και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
Δυστυχώς, δεν είναι όλα τόσο ομαλά όσο θα ήθελα. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα με την κάμερα και τα χειριστήρια που δυσκόλεψαν την ολοκλήρωση ορισμένων επιπέδων. Ωστόσο, αυτό δεν επηρέασε πολύ την εντύπωσή μου για το παιχνίδι συνολικά.
Η γάτα ήρωας, που χρειάζεται να εξερευνήσει μια άγνωστη μητρόπολη, ήταν όμορφα γραμμένη και όμορφα κινούμενη. Μου άρεσε να περπατάω σε αυτήν την πόλη, την οποία ζωντάνεψαν διάφορα NPC και ενδιαφέροντα mini-games.
Το παιχνίδι έχει επίσης μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που σας βυθίζει στο μέλλον, αλλά διατηρεί μια ορισμένη ποσότητα γλυκύτητας, χάρη στον κύριο χαρακτήρα - μια γάτα.
Συνολικά, μου άρεσε να παίζω το Stray παρά κάποια τεχνικά προβλήματα. Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι αξίζει την προσοχή των λάτρεις του cyberpunk και των παιχνιδιών εξερεύνησης.
drizzt (20-03-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-03-23), john syggel (20-03-23)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Δεν είναι επίσημα αυτά, αυτός που έχει το κανάλι τα φτιάχνει για την πλάκα του.
ειναι ωραιο φερνει πισω αναμνησεις το εχει κανει και σε αλλα γκειμακια.
—John Lennon
—John Lennon
—John Lennon
drizzt (29-04-23), Nikolaos_Kokkinos (29-04-23), panahs7 (29-04-23), pirateeeeeee (29-04-23), voskos_7 (29-04-23)
Bookmarks