drizzt (22-01-20), Red&White-Nick-7 (22-01-20), Rena (22-01-20)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (22-01-20), Red&White-Nick-7 (22-01-20), Rena (22-01-20)
Ωραιο Ηλια! (only for gamers..)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-01-20)
εκλαψα μολις το ειδα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Rena (22-01-20)
Εγώ που είμαι gamer δεν το κατάλαβα
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (23-01-20), flessanto (23-01-20), giovanni#10 (23-01-20)
Πεντε χρονια αφου κυκλοφορισε, θυμηθηκα να παιξω το Metal Gear Solid 5.
Γαμησε.-
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εγώ έχω φτάσει το κάψιμο σε άλλα επίπεδα, παίζω καθημερινά fishing planet.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πλάκα πλάκα πείτε ρε μλκς κανένα καλό παιχνίδι που να μην θέλει multi-player. Παλιά έπαιζα commandos και το λάτρεψα ενώ παίζω και πολύ παιχνίδια γρίφων τύπου Dracula.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Eγώ ξαναπαίζω παλιούς τίτλους. Batman City, Resident evil 4![]()
flessanto (27-01-20), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-01-20), Rena (27-01-20)
Για τη Ρένα οι "παλιοί τίτλοι" κυκλοφόρησαν πριν την ανακάλυψη του Η/Υ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (28-01-20), flessanto (27-01-20), giovanni#10 (27-01-20), Rena (27-01-20)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
pirateeeeeee (28-01-20)
Άργησα κανένα δύο χρόνια να το γράψω αλλά μπορείτε να τσεκάρετε το the council αν σας άρεσαν έστω και λίγο τα παιχνίδια της telltale, το council είναι πολλά επίπεδα πιο πάνω, είναι κανονικό παιχνίδι και όχι interactive movie.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
pirateeeeeee (29-01-20), Rena (26-02-20)
παιζει κανεις rust?
—John Lennon
εσείς που ασχολείστε πείτε κανένα ωραίο online multiplayer να δοκιμάσουμε
έβλεπα εχθές ένα esport αγώνα φόρμουλα 1. Ούτε τραυματισμοί, ούτε έξοδα και με πολλές ριψοκίνδυνες ενέργειες. Ασε που από ότι έχω μάθει αρκετοί βγάζουν πια περισσότερα χρήματα από έναν μέσο αθλητή
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (17-03-20)
BrazHlias (17-03-20), pirateeeeeee (17-03-20)
Πολλα φραγκα παιζουν και οχι μονο απο επαγγελματιες που παιρνουν μερος σε τουρνουα.
Μολις πριν λιγο ειδα live στο youtube εναν τυπο (που ηταν και ελληνας μαλιστα) ο οποιος παιζει online και καποιοι του κανουν donations οσα λεφτα θελει ο καθενας. Ειχε μια λιστα και καποιος χρηστης εχει φτασει να του εχει δωσει συνολικα εφτα χιλιαρικα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (17-03-20), pirateeeeeee (17-03-20)
BrazHlias (17-03-20)
Bookmarks