flessanto (24-08-19)
flessanto (24-08-19)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
[youtube]AUZkNDUEZNQ[/youtube]
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
drizzt (02-10-19)
Εχώ δει να το παιζει ο Lobos μία φορά και το ξαναβλεπω δεύτερη. Δεν είναι για μένα αυτά τα παιχνίδια (το bloodstained το αφησα στη μεση), αλλά μου αρέσει να το βλέπω στο you tube. Για μένα δεν έχει ιδιαιτερο σενάριο, διάλογους ή ιστορία, αλλά η ατμόσφαιρα είναι τέλεια και το gameplay φαίνεται δυνατό.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
BrazHlias (03-10-19)
Δεν ειμαι πολυ φαν των γραφικων σε σχεση με το gameplay. Για να καταλαβεις ειχα αγορασει το Super Nitendo mini και επαιζα Star Fox, Zelda, ενω εφαγα και καμια 50ρια ωρες για να ξανατερματισω το Final Fantasy 6. Τωρα εχω παραγγειλει για το ps 3 το Sega mega Drive Ultimate Collection, με 40 παιχνιδια απο το Sega Mega Drive.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (15-10-19)
BrazHlias (03-10-19), flessanto (15-10-19), pirateeeeeee (03-10-19)
MAME 32, ολα τα λεφτα. Ειχα κατεβασει και emulators για game boy κλπ. Τα ειχα καψει ειναι η αληθεια μια περιοδο. Τεραστιος ογκος παιχνιδιων.
Απλα και για λογους "συλλογης" θελω να εχω και καποιες κονσολες και games σe υλικη μορφη, οχι απλα να τα παιξω. Εχω κρατησει ολες τις κονσολες που ειχα, απο το πρωτο μου atari, μεχρι το ps3.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
εντάξει το mame πρέπει να είναι μια από τις καλύτερες ιδέες. Εγώ λάτρευα κάτι κλώνους fighting όπου είχε πάρα πολλούς χαρακτήρες από διάφορα παιχνίδια
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Mακαρι καποτε να βγουν emulator για ps3 και ps4. Ακομα και οσοι εχουν τις κονσολες, θα κερδισουν πολυ, καθως υπαρχουν πολλα παιχνιδια που δεν μπορουν να παιξουν λογω κοστους. 50-60 ευρω για καθε τιτλο ειναι απλλησιαστο ποσο.
[youtube]GWR2n0N6MTk[/youtube]
—John Lennon
drizzt (15-10-19), flessanto (15-10-19), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-10-19)
τι είναι αυτό? κάντε ένα preview
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (15-10-19), flessanto (15-10-19), pirateeeeeee (15-10-19)
drizzt (16-10-19)
Bookmarks