differance (13-06-18), Rena (13-06-18), The Dude (13-06-18)
differance (13-06-18), Rena (13-06-18), The Dude (13-06-18)
Θέλω ένα παιχνίδι 1ου ρόλου που να οδηγάς αυτοκίνητο αλλά να βγαίνεις και έξω από αυτό και να κάνεις πράγματα και να είναι κατάλληλο για 7 χρονών και να μην είναι το GTA. Kαμιά πρόταση?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Aν παρεις το gta για pc παρε και ένα sleeping dogs για κονσόλα. Ό,τι πρεπει για 7χρονα παιδιά.
Για παιδια και αυτοκίνητα μου έρχεται στο μυαλό crash bandicoot, cars, Mario cart, αλλά δε ξέρω αν υπάρουν και σε pc εκδοση.
differance (13-06-18)
Υπαρχουν το true crime και το saints row. Ο δευτερος τιτλος ειναι πιο καινουργιος. Το 4 βγηκε το 2015. Το True crime ειναι λιγο παλιο (2003-2005) και το εχω παιξει ο ιδιος. Ειναι σχετικα καλο. Ελεγχεις ενα αστυνομικο και κανεις καποιες αποστολες στο στυλ του gta. Αν το gta θεωρειται καταλληλο για 7χρονα, τοτε θα ειναι και αυτα![]()
differance (13-06-18)
Εμ δεν είναι, γιαυτό ψάχνω![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (13-06-18)
differance (13-06-18), giovanni#10 (13-06-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-06-18), Red Sting (13-06-18), The Dude (13-06-18)
Παίζει το μάνατζερ σε λινουξ; Η κάτι παρόμοιο;
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο fifa 19, πήρε το μάτι μου ότι θα έχει το Καραϊσκάκη;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ετσι οπως το παμε ουτε την ομαδα δεν θα εχει, οχι την εδρα...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Όποιος δεν έχει παίξει το The Council ας του ρίξει μια ματιά, αξίζει για μένα.
[YOUTUBE]tfKJ0IX63rI[/YOUTUBE]
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Rena (25-09-18)
FIFA και μαλακίες...
Du3lisT (02-02-19)
Bookmarks