Αρχική Δημοσίευση από
Rena
Εχεις κερδίσει και εκεί;;; Εγώ πήγα να συμμετέχω και καπου βαρέθηκα και τελικά δεν μπήκα σε κλήρωση. Συνήθως σταματάω όταν ζητάνε συγχρονισμό με το Steam λογαριασμό και ας έχω Steam Guard.
Στο AllKeyShop έχω κερδίσει GTA V και FIFA 17, σε ένα livestream από ελληνικό youtube κανάλι έχω κερδίσει το Watch Dogs 2 και στο steamgifts όπως ξέρεις έχω κερδίσει κοντά στα 25, ανάμεσα τους αρκετά καλά παιχνίδια, όπως Rocket League.

Κατ' αρχήν αν είναι γνωστό το site όπως το steamgifts που έχει εκατομμύρια χρήστες πλέον, δεν έχεις κανένα φόβο, αν και πουθενά δεν έχεις φόβο, απλά χρησιμοποιούν το Steam API που έχει δώσει το ίδιο το steam δημόσια γι' αυτή την λειτουργία.
Το μόνο που κάνουν είναι να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες, τίποτα άλλο δεν μπορούν να κάνουν, ειδικά αν έχεις και Steam Guard. Στο AllKeyShop έχω γραφτεί με email, όχι με Steam. Απλά θέλει καιρό μέχρι να μαζέψεις αρκετούς πόντους κάθε μέρα για να αγοράζεις περισσότερες συμμετοχές. Εγώ κέρδισα το FIFA όταν είχα φτάσει κάπου στις 300 χιλιάδες και πήρα 30 εισιτήρια, αν και προσπαθούσα κάθε μέρα για κάνα μήνα. Και τώρα πάλι έχω πάει στις 140 χιλιάδες πόντους (μηδενίζει αν κερδίσεις) και προσπαθώ για το Ghost Recon Wildlands.
Γενικά εδώ και αρκετούς μήνες έχω ξεχάσει πως είναι να αγοράζεις, μόνο κερδίζω. Στα λέω να έρθεις κι εσύ αλλά δεν ακούς.

Bookmarks