Να γιατί δεν με αφήνει. Μάλλον επειδή έκανα format και θέλουν λίγες μέρες να επαληθεύσουν το pc οι κάγκουρες.
![]()
Αν κοιταξεις εκει που λεει community,θα δεις επιλογη "market"-αγορα.Στην αγορα μπορεις να πουλησεις σχδεον τα παντα.Τις καρτες ανταλλαγης που κερδιζεις για παραδειγμα.Καρτες ανταλλαγης κερδιζεις μονο απο παιχνιδια που αγοραζεις και εφοσον εχεις παιξει 2 περιπου ωρες.
Το 0,07 ειναι η ελαχιστη τιμη που πωλειται εκεινη τη στιγμη ενα αντικειμενο.Εσυ μπορεις να το πουλησεις και 2 ευρω,αλλα αν υπαρχει πωλητης που πουλαει με 0,07 φυσικα θα προτιμησουν αυτον.
Τα πετραδια ειναι σχεδον αχρηστα.Βεβαια με αυτα μπορεις ν'αγορασεις καρτες απο αλλους παικτες ή κουπονια απο αλλους παικτες για να εχεις εκπτωση σε καποιο παιχνιδι που θελεις ν'αγορασεις.Αν μαζεψεις 1000 πετραδια μπορεις να τα συλλεξεις σε σακο και να τα πουλησεις για περιπου 60 λεπτα (αυτην την περιοδο).Τιποτα δηλαδη αν σκεφτεις ποσες καρτες σπαταλησες για να τα φτιαξεις.
Το πακετο ενισχυσης κοστιζει απο 500-1500 και βαλε πετραδια.Σου δινει 3 καρτες ανταλλαγης για να "ενισχυσεις" το σχηματισμο εμβληματος.Δηλαδη σου δινει 3 καρτες και εσυ αγοραζεις τις υπολοιπες για να κανεις εμβλημα.Δε συμφερει δηλαδη.Πακετα ενισχυσης δινει η steam σε παικτες κατα ποικιλα χρονικα διαστηματα.Εχω διαβασει οτι περισσοτερα πακετα ενισχυσης παιρνουν οι παικτες με πολλα παιχνιδια και καλο επιπεδο.Αλλα κανεις δε ξερει με τι συχνοτητα μοιραζονται.Εμενα μου εχει δωσει 2 μεχρι τωρα.Το πρωτο εμβλημα το εκανα ιουλιο.
Απενεργοποιημενο συνηθως ειναι το κουμπι οταν δε μπορεις να πουλησεις κατι.Συνηθως δε μπορεις να πουλησεις κατι που δημιουγησες-πχ φτιαχνοντας ενα εμβλημα-παρα μονο αν περασει 1 εβδομαδα.
Επισης για ν'ανταλλαξεις κατι με καποιον πρεπει να εισαι φιλος του οποτε και πατας το κουμπι "προταση ανταλλαγης" ή να μπεις σε θεματα συζητησεων που αφορουν ανταλλαγες.
Να γιατί δεν με αφήνει. Μάλλον επειδή έκανα format και θέλουν λίγες μέρες να επαληθεύσουν το pc οι κάγκουρες.
![]()
Ακριβως γι αυτο.Χρειαζεται περιπου 7 μερες να επιβεβαιωθει ο λογαριασμος απο "νεα" συσκευη.Εγω εχασα ετσι 2 καλες πωλησεις.Επεσε τοσο πολυ η αξια τους μετα απο 1 εβδομαδα που τα πουλησα σχεδον τσαμπα.
Καποιοι ανταλλασουν steam keys,αλλα δε ξερω πως γινετε αυτο.Αν ψαξεις στα φορουμ,μπορεις να το ανταλλαξεις λογικα.Κατσε να ριξω μια ματια.
...Δε βρηκα κατι συγκεκριμενο,επειδη συζητανε για το 2015.Υπαρχουν ομως χυμα αγγελιες για steam keys.Απ'οτι ξερω δεν τα πουλανε,αλλα τ'ανταλλαζουν.Δε ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο,αλλα υπαρχουν πολλα τετοια θεματα,οποτε δε νομιζω να υπαρχει προβλημα. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Να κι ενα παραδειγμα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Το Η σημαινει have,το W want.
Ξερω επισης ενα φορουμ οπου εχει αγγελιες γι αυτα τα θεματα.Σου στελνω πμ.
panahs7 (22-08-15)
To πρόβλημα είναι ότι η συγκεκριμένη αγοραπωλησία είναι ενάντια στους κανονισμούς του Steam και λένε ότι υπάρχει περίπτωση να κλειδώσουν account αν θέλουν, οπότε δεν το ρισκάρω. Δεν ξέρω γιατί δεν το επισημοποιούν, η δικαιολογία τους είναι πως πέραν της εταιρίας που το έφτιαξε, δεν μπορεί να υπάρχει άλλος νόμιμος κάτοχος δικαιωμάτων πώλησης. Τι να πεις...
Rena (22-08-15)
τι ειναι το steam ρε παιδια;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sk12072 (22-08-15)
αααααοκ πανο.νομιζα οτι ηταν παιχνιδι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Απο οσο ξερω τα steam keys ειναι οκ, εξαλλου οι "διασημοι" youtubers που κανουν review παιχνιδια του steam, απο steam keys τα παιρνουν η τους τα κανουν δωρα.
Το θεμα ειναι οτι με τα capital controls δεν μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα μου. Εχει καταφερει κανεις να αγορασει τπτ απο steam?
Me χρεωστικη πειραιως αγορασα απο humble bundle,οπου μεχρι προσφατα δε μπορουσα ν'αγορασω λογω των capital controls.Φανταζομαι οτι με τη ιδια καρτα,η αγορα θ'ανοιξε και για το steam.
Μισό λεπτό. Καμία σχέση δεν έχουν τα δώρα με την πώληση ενός key από χρήστη σε χρήστη. Όταν αγοράζεις έναν τίτλο μέσα στο steam σου δίνει την επιλογή αν το θες για σένα ή για δώρο. Αν επιλέξεις δώρο όμως, δεν θα το αποκτήσεις ποτέ εσύ και κατά συνέπεια δεν θα το παίξεις. Όταν όμως το παιχνίδι είναι "μεταχειρισμένο" η πολιτική τους σου απαγορεύει να το εκμεταλευτείς με οποιονδήποτε τρόπο. Αναφέρεται ρητά στους κανονισμούς, πως με την αγορά δεν αποκτάς κανένα δικαίωμα ιδιοκτησίας, απλά κάνεις "Subscribe" και αποκτάς το δικαίωμα να έχεις πρόσβαση για πάντα.
Steam and your Subscription(s) require the automatic download and installation of Content and Services onto your computer. Valve hereby grants, and you accept, a non-exclusive license and right, to use the Content and Services for your personal, non-commercial use (except where commercial use is expressly allowed herein or in the applicable Subscription Terms). This license ends upon termination of (a) this Agreement or (b) a Subscription that includes the license. The Content and Services are licensed, not sold. Your license confers no title or ownership in the Content and Services. To make use of the Content and Services, you must have a Steam Account and you may be required to be running the Steam client and maintaining a connection to the Internet.
You also understand and acknowledge that Subscriptions traded, sold or purchased in any Subscription Marketplace are license rights, that you have no ownership interest in such Subscriptions, and that Valve does not recognize any transfers of Subscriptions (including transfers by operation of law) that are made outside of Steam. Valve may cancel your Account or any particular Subscription(s) at any time in the event that (a) Valve ceases providing such Subscriptions to similarly situated Subscribers generally, or (b) you breach any terms of this Agreement (including any Subscription Terms or Rules of Use). In the event that your Account or a particular Subscription is terminated or cancelled by Valve for a violation of this Agreement or improper or illegal activity, no refund, including of any Subscription fees or of any unused funds in your Steam Wallet, will be granted.
Τι εννοείς απλό; Φαντάζομαι είσαι ακόμα με τα basic cards (εκτός αν πλήρωσες καμένε) οπότε λογικό να βαριέσαι. Κάτσε να δεις πως θα εθιστείς μόλις αρχίσεις να αναπτύσσεις στρατηγικές στο μυαλό σου. Θες βοήθεια; Το μυστικό είναι να καθαρίζεις το board και να παίρνεις τον έλεγχο, όχι να βαράς τον ήρωα του αντιπάλου. Ποτέ δεν θα καταφέρεις να τον τελειώσεις πριν αναπτύξει τα minnions στο "γήπεδο" και μετά άντε γεια. Υπάρχουν βέβαια και μερικές πολύ συγκεκριμένες επιθετικές τακτικές, αλλά πρέπει να σου κάτσει και καλό μοίρασμα στην αρχή.
Πάρε μια γεύση από advanced strategy και σύγκρινε.
εννοω ειναι απλο στο να το μαθεις ρε φιλε. Ναι μετα πηζει το μυαλο σου για να φτιαξεις την τραπουλα. Δεν βαζω λεφτα σε παιχνιδια, εκτος αν παιξω κανα μηνα και οντως φαω κολλημα, αλλα και παλι κατι "ψιλα" βαζω.
Ειμαι πολυ αρχη ακομα, μολις τελειωσα το tutorial και εχω κανει 2-3 μαχες pvp. Με πηδηξαν ολοι φυσικα και ας ειχαν πανω κατω ιδιες καρτες με εμενα, οποτε συνεχισα να παιζω με αντιπαλο τον υπολογιστη.
Βρες με να κανουμε καμια μαχη να δεις τι εχω μαθει τοσα χρονια που παιζω yugioh.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Το παιχνιδι το εχω αλλα το βαρεθηκα γρηγορα. Εχω δει και παρα πολλα τουρνουα στο twitch και στο youtube. Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι ανεξαρτητως class, εχεις λιγες καρτες του class αυτου και ολο το υπολοιπο deck σου απαρτιζεται απο τις ουδετερες.
Επισης, υπαρχουν defacto καποια decks τα οποια σε τσακιζουν οτι και να κανεις, εκτος και αν φτιαξεις αντι-deck για τον συγκεκριμενο αντιπαλο. Να πω την αληθεια, εχω να ασχοληθω πανω απο χρονο, κοντα δηλαδη στο πρωτο expansion οποτε δεν ξερω κατα ποσο εχει αλλαξει.
Προσπαθώ εδώ και 10 λεπτά να μπω και δεν έχει θέσεις λέει, γίνεται της πουτάνας! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Όταν μπω θα σου δείξω το deck που έχω φτιάξει για Mage.
Δεν ξέρω πότε έπαιξες τελευταία φορά, αλλά λίγες κάρτες δεν τις λες, έχει ικανοποιητικό αριθμό και μπορείς να αγοράζεις κι εσύ με χρυσό. Τώρα για να χτίσεις γρήγορα πακέτα λογικό είναι να χρειάζεται χρήμα, αυτοί πως θα βγάλουν;
Κάνα παιχνίδι με βάζελους δεν υπάρχει?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (27-08-15)
Bookmarks