Σελίδα 14 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 4101112131415161718243444 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 261 έως 280 από 945

Θέμα: PC Games

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Computer Games

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι όποιος δεν την ασπάζεται είναι αρτηριοσκληρωτικός γέρος που ζει στο παρελθόν και δεν εκτιμά τα νέα πράγματα.
    Να το παλι το θεμα της ηλικιας.

Εμεις τα γεροντακια και οι γριουλες εχουμε παλαιολιθικες αποψεις.
    Μου θυμισες διαλογο αναμεσα σε σαρανταχρονη φιλη μου και το γιο της,παιδι δημοτικου.

-Εμεις στην εποχη μου δεν ειχαμε υπολογιστες.
    -Δηλαδη μαμα ησουν ανθρωπος των σπηλαιων?

Μας δουλευει η νεα γενια κανονικα.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ χαίρομαι που στην παιδική μου ηλικία δεν είχαν κυκλοφορήσει τα πισιά. Και γι' αυτό μπορέσαμε και μεγαλώσαμε σαν έμψυχα όντα παίζοντας μπάλλας, παίζοντας ξύλο, εξασκώντας τη δημιουργικότητά μας φτιάχνοντας μόνοι μας πατίνια και παιχνίδια κλπ.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.402 φορές σε 20.672 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ χαίρομαι που στην παιδική μου ηλικία δεν είχαν κυκλοφορήσει τα πισιά. Και γι' αυτό μπορέσαμε και μεγαλώσαμε σαν έμψυχα όντα παίζοντας μπάλλας, παίζοντας ξύλο, εξασκώντας τη δημιουργικότητά μας φτιάχνοντας μόνοι μας πατίνια και παιχνίδια κλπ.
    Ο συγκεκριμένος το έχει πει πολλές φορές πως έχει κάφρικη αντίδραση για να σε κάνει να τον ακούς μέχρι τέλος και δε τον νοιάζει αν συμφωνείς ή διαφωνείς, απλά αυτός είναι ο διαδεδομένος τρόπος να ακουστείς μέσα στη σαβούρα των μίντια. Δεν είπε ποτέ να μην βγουν τα παιδιά να κάνουν αθλητισμό και να κάτσουν μπροστά στην οθόνη να παίξουν videogames. Σχολίασε ότι αυτό το κάνουν γιατί καλώς ή κακώς διασκεδάζουν περισσότερο πλέον έτσι και δεν έχει κάνει κανείς πλύση εγκεφάλου στα πιτσιρίκια, το οποίο είναι το μότο όλων αυτών που κατακρίνουν με το έτσι θέλω πράγματα που δεν καταλαβαίνουν.

Απ' το ΕΣΡ μέχρι ότι θες. Σάπια μυαλά που έχουν μείνει πίσω. Αν του δώσεις μια 2η ευκαιρία να καταλάβεις τι λέει πιστεύω δεν θα διαφωνήσεις (τουλάχιστον στα περισσότερα). Κι εγώ όπως μεγάλωσες εσύ μεγάλωσα, στις αλάνες παίζοντας μπάλα, είναι ψέμα ότι τώρα πλέον περνάμε τις ώρες μας μπροστά στους υπολογιστές και όχι κάνοντας αθλητισμό;

4. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (29-05-14), voskos_7 (29-05-14)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Eίπα ότι είναι ψέμα? Εγώ είπα ότι χαίρομαι που μεγάλωσα αλλιώς.

Thanks
    20.140
    Ignore User

Eίπα ότι είναι ψέμα? Εγώ είπα ότι χαίρομαι που μεγάλωσα αλλιώς.
    Τότε σε τι διαφωνείς; Την ατάκα "η αλάνα είναι για τον φούτσο" την βάζει σε σημερινή σύγκριση. Τότε δεν είχαμε υπολογιστές και κινητά και γι' αυτό οι δραστηριότητες ήταν άλλες, σήμερα η αλάνα είναι μέρος "άλλης εποχής" και τα παιδιά προτιμούν την τεχνολογία. Εν κατακλείδι δηλαδή -για να μην μπούμε σε οφ-τόπικ κουβέντα για τον Mikeius- το πνεύμα του και οι ενστάσεις του στην όλη φάση είναι εναντίον όσων υποστηρίζουν ότι τα videogames κάνουν πλύση εγκεφάλου σε ένα παιδί και πρέπει να επιτραπούν μόνο σε ενήλικες...

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ βασικά για τον συγκεκριμένο έχω την χείριστη γνώμη γιατί ξέρω και πεντε πραγματάκια παραπάνω για το πως εχει κανει την κονόμα τη χοντρή (γιατί είναι χοντρή κονόμα) και το πως γλεντάει συχνά στην υγειά των κορόιδων (ετσι αποκαλεί τους φαν του). Δεν θα τα γράψω εδώ, δεν του αξίζει καν.
    Για τα βιντεογκειμς συμφωνώ ότι μπορουν υπο προϋποθέσεις να είναι βλαβερότατα για τα παιδιά. Από την άλλη το ίδιο το παιδί και το πως γαλουχείται από την οικογένεια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ακριβώς δηλαδή, όπως όταν παίζαμε στις αλάνες.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

8. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-05-14), metro (04-06-14)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων

Τότε σε τι διαφωνείς; Την ατάκα "η αλάνα είναι για τον φούτσο" την βάζει σε σημερινή σύγκριση. Τότε δεν είχαμε υπολογιστές και κινητά και γι' αυτό οι δραστηριότητες ήταν άλλες, σήμερα η αλάνα είναι μέρος "άλλης εποχής" και τα παιδιά προτιμούν την τεχνολογία. Εν κατακλείδι δηλαδή -για να μην μπούμε σε οφ-τόπικ κουβέντα για τον Mikeius- το πνεύμα του και οι ενστάσεις του στην όλη φάση είναι εναντίον όσων υποστηρίζουν ότι τα videogames κάνουν πλύση εγκεφάλου σε ένα παιδί και πρέπει να επιτραπούν μόνο σε ενήλικες...
    Η γνώμη μου πως τα videogames κάνουν πλύση εγκεφάλου ΚΑΙ σε ενήλικες, αλλά ενήλικες είναι και κομμάτια να γίνει.

Αν είχα παιδιά θα τους αγόραζα μπάλλα ή τον Μπομπ τον μάστορα, αλλά videogames με σκοτωμούς και ξεκοιλιάσματα δεν θα έβλεπαν ποτέ από μένα. Κι εννοείται πως θα απαγόρευα σε συγγενείς, νονούς, φίλους κλπ να διανοηθούν καν πως θα μπορούσαν ποτέ να κάνουν τέτοιο δώρο σε δικό μου παιδί.

Thanks
    20.140
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ βασικά για τον συγκεκριμένο έχω την χείριστη γνώμη γιατί ξέρω και πεντε πραγματάκια παραπάνω για το πως εχει κανει την κονόμα τη χοντρή (γιατί είναι χοντρή κονόμα) και το πως γλεντάει συχνά στην υγειά των κορόιδων (ετσι αποκαλεί τους φαν του). Δεν θα τα γράψω εδώ, δεν του αξίζει καν.
    Για τα βιντεογκειμς συμφωνώ ότι μπορουν υπο προϋποθέσεις να είναι βλαβερότατα για τα παιδιά. Από την άλλη το ίδιο το παιδί και το πως γαλουχείται από την οικογένεια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ακριβώς δηλαδή, όπως όταν παίζαμε στις αλάνες.
    Φαν του δεν είμαι, αλλά απ' τη στιγμή που νόμιμα έχει γίνει YouTube Partner και βγάζει το ψωμί του απ' τα views, κανέναν δεν κλέβει. Όταν αυτό που "πουλάει" συνεχίζει να το "αγοράζει" κόσμος, ακόμη κι όταν τους πετάει καφρίλα στη μάπα και το λέει χύμα, τότε μαγκιά του. Αν αναφέρεσαι σε άλλες παράνομες δραστηριότητες δεν ξέρω...

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φαν του δεν είμαι, αλλά απ' τη στιγμή που νόμιμα έχει γίνει YouTube Partner και βγάζει το ψωμί του απ' τα views, κανέναν δεν κλέβει. Όταν αυτό που "πουλάει" συνεχίζει να το "αγοράζει" κόσμος, ακόμη κι όταν τους πετάει καφρίλα στη μάπα και το λέει χύμα, τότε μαγκιά του. Αν αναφέρεσαι σε άλλες παράνομες δραστηριότητες δεν ξέρω...
    Οχι δεν εννοώ αυτό Πάνο, κονομάει από άλλες πλευρές. Από το γιουτουμπ εφ' οσον τον παρακολουθουν καλά κάνει και κονομάει. Αλλη φορά τα υπόλοιπα, καταλαβαίνεις
    Εχω φυσικά και τρομερό πρόβλημα με τον τρόπο που "εκθέτει" ανθρώπους με τη συμπεριφορά του αλλα γι' αυτό απλα τον λέω παπάρα και καθαρίζω ;)

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (29-05-14)

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

To παμε για κλεισιμο και αυτο το θεμα ?

Παντως εγω τωρα παιζω το Deadpool.Τρελο γελιο.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων

To παμε για κλεισιμο και αυτο το θεμα ?

Παντως εγω τωρα παιζω το Deadpool.Τρελο γελιο.
    Eγώ θέλω να βρω ένα βίαιο με παπαγάλους. Για παράδειγμα "Killer Parrotlet Vol.1-Ο δολοφόνος του κεχριου".

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

Rena (29-05-14), sirkostas (29-05-14)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ που τον παίζω καμιά φορά βλέποντας βίντεο, θεωρείται βιντεοπαιχνίδι ή όχι;
    There is a Dude in town

17. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-05-14), sadi (29-05-14), SOLID (10-06-14), voskos_7 (29-05-14)

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το σκεφτηκα οταν μας ειπες οτι το στο κελαρι εχεις ποτα και playboy.Κατεβαινεις στο υπογειο,παιρνεις το Playboy και παιζεις gameboy. Aλλα δε νομιζω να θεωρειται βιντεοπαιχνιδι.

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

The Dude (29-05-14)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό είναι βιντεοπαίξιμο, άλλη τεχνική

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

The Dude (29-05-14), voskos_7 (29-05-14)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Eνας καραγκιόζης που νομίζει πως χυδαιολογώντας και μπουρδολογώντας θα περάσει την άποψή του ως μοντέρνα και ψαγμένη.

Οχι, να μη βγουν τα παιδιά έξω να παίξουν μπάλλα ή δε ξέρω τι άλλο. Να κάτσουν μπροστά στην οθόνη, γιατί είναι πιο...διασκεδαστική. Η άποψη του Μαλάκα. Κι όποιος δεν την ασπάζεται είναι αρτηριοσκληρωτικός γέρος που ζει στο παρελθόν και δεν εκτιμά τα νέα πράγματα.
    πλακα κανει κωστα, αν δεις και αλλα βιντεακια παντα παιρνει μια θεση και τη φτανει στα ακρα κραζοντας οσους διαφωνουν.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.991
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.400 φορές σε 19.016 μηνύματα
    Ignore User

Το έχει πει και ο ίδιος ότι δεν θέλει να συμφωνούν μαζί του: Θέλει να δώσει ένα επιχείρημα υπέρ, ή κατά, για να κάνει ο λήπτης μία εσωτερική συζήτηση.

Φυσικά, έχει τύχει και σε εμένα να λιώνω μπροστά στον υπολογιστή - ήμουν από αυτούς που ανακαλύψαν τον υπολογιστή σχετικά νωρίς - αλλά όταν είχα μία ευκαιρία να την κάνω από το σπίτι, έφευγα χωρίς δεύτερη σκέψη. Τώρα, παίζω καρπαζιές με διάφορα ανήψια μου (από ξαδέρφια), μικρής σχετικά ηλικίας, όταν τα βλέπω να κολλάνε στον υπολογιστή μου, την ώρα που οι φίλοι τους είναι έξω.

Οι λόγοι για τους οποίους η αλάνα, έχει παροπλιστεί, πέραν από τα βιντεοπαιχνίδια, είναι γνωστοί σε όλους και μη εξαιρεταίοι: Υπερπροστατευτισμός γονέων, σε συνδυασμό με αδυναμία επιστασίας τους όταν είναι έξω, είτε γιατί δεν το επιτρέπει ο χρόνος τους, είτε γιατί δεν το επιτρέπει ο κώλος τους...

Για το αν είναι χρήσιμα - άχρηστα - επικίνδυνα, πιστεύω ότι όλοι έχετε κάποια άποψη και στην ηλικία στην οποία βρισκόμαστε όλοι, δεν έχει κανένα νόημα να επιχειρηματολογούμε προς τυχόν διαφωνούντες.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη nikolios

Περιοχή
    Καλλιθεα
    Thanks
    1.063
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.051 φορές σε 1.171 μηνύματα
    Ignore User

Τις προαλλες με επιασε μια νοσταλγια και αγορασα το playstation vita. Και σκεφτομουν να επαιρνα καποια στιγμη και το nintendo 3ds. Αλλα...Αυτο το steam μου χει κανει μεγαλη ζημια. Οταν απο τα 150 παιχνιδια που εχω, τα εχω αγορασει ολα με τουλαχιστον 50% εκπτωση (δεν εχω παρει παιχνιδι με πανω απο 8 ευρω), πεφτει ασχημα να αγορασω κατι με 20 και 30 ευρω.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ Το avatar του χρήστη metro

Thanks
    461
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 250 φορές σε 161 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nikolios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τις προαλλες με επιασε μια νοσταλγια και αγορασα το playstation vita. Και σκεφτομουν να επαιρνα καποια στιγμη και το nintendo 3ds. Αλλα...Αυτο το steam μου χει κανει μεγαλη ζημια. Οταν απο τα 150 παιχνιδια που εχω, τα εχω αγορασει ολα με τουλαχιστον 50% εκπτωση (δεν εχω παρει παιχνιδι με πανω απο 8 ευρω), πεφτει ασχημα να αγορασω κατι με 20 και 30 ευρω.
    Και όλα αυτά τα παίζεις δηλαδή;
    Αυτό με τις πωλήσεις του steam είναι τραγικό. Παίρνουν όλοι 10 παιχνίδια και μετά δεν τα αγγίζουν. Εγώ πάντως το πολύ να αγοράσω 2-3 παιχνίδια την χρονιά. Αλλά τα παίζω μέχρι καψίματος.

Thanks
    20.140
    Ignore User

ΝΑΙ ΜΩΡΕ !!

GTA V: ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ PS4, XBOX ONE, ΚΑΙ... PC !!

Η στιγμή που αμέτρητοι PC Gamers περίμεναν είναι πλέον γεγονός! Η Rockstar Games ανακοίνωσε στην Ε3 ότι το GTA V θα κυκλοφορήσει σε όλες τις κονσόλες νέας γενιάς (Xbox One, PlayStation 4) αλλά και σε PC!! Ο τίτλος θα είναι βελτιωμένος σχεδόν σε κάθε τομέα με έμφαση (ασφαλώς) τον οπτικό, ενώ η Rockstar επιβεβαίωσε ότι οι κάτοχοι της last-gen έκδοσης του GTA Online, τόσο στο PS3, όσο και στο Xbox 360 θα έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν την πρόοδό τους στο PS4 και το Xbox One. Ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έγινε γνωστή, όμως το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο. Λίγη υπομονή ακόμα λοιπόν!

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Ναι ,και ετσι οπως εχουν κανει τα παιχνιδια , για το παίξεις στο πισι , θα χρειάζεσαι , επεξεργαστή με 165 πυρήνες, 350 gb κάρτα γραφικών , 1 tera ram ........ Δεν γαμιούνται λέω εγώ , το έχουν παραξηλώσει το πράγμα ....

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red&White-Nick-7 (10-06-14)

Σελίδα 14 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 4101112131415161718243444 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές