Ανεβηκε μ ενα καπνογονο στην οροφη του πουλμαν !!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Και κάτι άλλο:Γουστάρει πάρα πολύ που είναι στην ομάδα και φαίνεται συνέχεια αυτό.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ανεβηκε μ ενα καπνογονο στην οροφη του πουλμαν !!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ο σκοπιανός είναι από τους πολύ αγαπημένους μου παίκτες για αυτά που κάνει και για αυτά που δεν κάνει !
όσο γουστάρω το ότι ΠΟΤΕ δεν ήταν απών από σπουδαίο παιχνίδι άλλο τόσο γουστάρω την τεμπελιά και τα ξενύχτια του
όσο γουστάρω το ξύλο που παίζει μέσα στο παιχνίδι άλλο τόσο γουστάρω τον "σταρχιδισμό" του όταν σουτάρει τρίποντα
ναι ρε μάγκα , σε πάω με χίλια ... ίσως ο μόνος σκοπιανός !
υ.γ. και με θεϊκή δήλωση : we are team, friends , brothers ....
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Τα αρχίδια του και τα μπασκετικά του προσόντα τα είχε δείξει με την εθνική Σκοπίων από το eurobasket του 2011, όταν και την οδήγησε - μαζί με τον Μακάλεμπ - στην τετράδα της Ευρώπης. Μάλιστα απόρησα τότε πώς και δεν ενδιαφέρθηκε κάνας άλλος και τον πήραμε εμείς. Αποτέλεσμα? Δυο συνεχόμενα ευρωπαϊκά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Du3lisT (14-05-13)
Τιμιος παικτης ο Αντιτς,Ταρλατς δεν ειναι αλλα βοηθαει πολυ.
Τι 4 τι 5 το ιδιο ειναι για ενα νουμερο τωρα θα κανουμε κουβεντα.
φυγε να ερθει ο κλειζας![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (14-05-13)
Du3lisT (14-05-13)
Αργεί να πάρει μπροστά η μηχανή, αλλά άμα πάρει...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
BrazHlias (15-05-13)
Bookmarks