Προυτς κλαν' και βρωμάει;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Αφού έφτασε η βρώμα του ως εδώ.
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Α,τα έφτασα; Εχω μείνει πίσω, αλλά μην ξεχνάς ότι από το 2004 έχουν περάσει καποια χρονάκια που γράφω εδώ μέσα...
differance (10-02-12), Du3lisT (09-02-12)
Το νέο αμόρε του Πέρο Άντιτς... Χριστίνα Κολέτσα! Ή μήπως Κωλέτσα...?
![]()
Πως κάνουν την διανομή οι .... μην πω;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
«Τρελάθηκα…»
Ο Πέρο Άντιτς μίλησε στο gazzetta.gr για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four της Κωνσταντινούπολης και εξηγεί γιατί… τρελάθηκε.
Ο Σκοπιανός φόργουορντ των Πειραιωτών αγωνίστηκε 15 λεπτά κόντρα στη Σιένα στο τέταρτο ματς της σειράς, πέτυχε 5 πόντους (1/2διπ, 1/4τριπ), μάζεψε πέντε ριμπάουντ, αλλά αυτό που του επιτρέπει να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της αναμέτρησης ήταν η κατάθεση ψυχής που έκανε στο παρκέ. Ο Πέρο Άντιτς… έτρωγε σίδερα στην τελευταία περίοδο και λίγη ώρα μετά τον τεράστιο θρίαμβο και την πρόκριση στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, εξήγησε στο gazzetta.gr γιατί… τρελάθηκε.
Λίγους μήνες πριν, κανείς δεν πίστευε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φτάσει ως το Final Four της Κωνσταντινούπολης. Τι ήταν αυτό που άλλαξε και φτάσατε ως εδώ;
«Μπορεί να μην μας πίστευε κανείς, αλλά πιστεύαμε εμείς στους εαυτούς μας και πίστευαν σε εμάς όσοι είναι γύρω από την ομάδα και μέσα σε αυτή και αυτό ήταν που αρκούσε. Δουλέψαμε πάρα πολύ όλους αυτούς τους μήνες και στη σειρά με τη Σιένα βγήκε η δουλειά. Το απολαύσαμε, το διασκεδάσαμε και τώρα το γιορτάζουμε».
Τι είναι ικανός να κάνει ο Ολυμπιακός στην Πόλη σε περίπου 40 ημέρες από σήμερα;
«Θα πάμε στο Final Four για να κάνουμε ό,τι και στα παιχνίδια με τη Σιένα. Θέλουμε να βγάλουμε στο παρκέ τη δουλειά που θα έχουμε κάνει ως τότε και το βράδυ της 13ης Μαΐου θα ξέρουμε τι έχουμε πετύχει».
Τελικά ποιο όταν το μυστικό της πρόκρισης επί της Σιένα;
«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Το θέλαμε περισσότερο και κάναμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Αυτή την ενέργεια και την ένταση, το πάθος και τη θέληση που είχαμε μέσα μας, τα βγάλαμε στο παρκέ και αυτό ήταν που αρκούσε και περίσσευε όπως αποδείχτηκε».
Μιας και αναφέρθηκες στο πάθος και την ένταση, στο τελευταίο δεκάλεπτο φαινόταν να γυαλίζει το μάτι σου. Τι συνέβη;
«(Γέλια) Ο κόσμος με απογείωσε. Οι οπαδοί μας είναι απίστευτοι και δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα που μας έκαναν να παίξουμε στο 200% των δυνάμεων μας. Τρελάθηκα. Γυρνούσα το κεφάλι μου γύρω-γύρω και έβλεπα 11.000 φιλάθλους να ουρλιάζουν για εμάς. Ε, αυτό που κάναμε ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε για τον κόσμο. Δεν ξέρω εάν θα νικούσαμε ή όχι, αλλά ήμουν σίγουρος πως θα αφήναμε και την ψυχή μας στο παρκέ για να τα καταφέρουμε».
Στο τέλος έγινες ένα με τον κόσμο. Υπάρχουν λόγια να περιγράψεις τα συναισθήματα που ένιωσες;
«Να πω την αλήθεια, ούτε που θυμάμαι τι έχω κάνει από τη στιγμή που έληξε το ματς και έπειτα (γέλια). Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και ήθελα να μείνω στο παρκέ και να πανηγυρίζω μέχρι το πρωί. Θυμάμαι ότι μπήκαμε στα αποδυτήρια και μας μίλησε ο κόουτς και οι κύριοι Αγγελόπουλοι. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές, αλλά προτιμώ να τις κρατήσω για εμένα και την ομάδα μου που είναι η δεύτερη μου οικογένεια».
Ήδη οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες του Final Four είναι γνωστές (σ.σ. Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα), ποια θες να είναι η τέταρτη;
«Δεν υπάρχουν προτιμήσεις. Εγώ αυτό που κοιτάω είναι τι κάνει ο Ολυμπιακός. Θέλω να είμαστε εμείς καλά, να έχουμε υγεία, γιατί έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών από την αρχή της σεζόν και όλα τα άλλα θα τα δούμε τον Μάη».
Πολλοί αναρωτιούνται πως καταφέρατε μέσα σε ελάχιστους μήνες να αλλάξετε την αρχική σας εικόνα και να φαίνεστε τώρα ένα τόσο συμπαγές και δουλεμένο σύνολο. Υπάρχει εξήγηση;
«Φυσικά, η σκληρή δουλειά. Όπως είπα και προηγουμένως, από τον πρώτο άνθρωπο ως τον τελευταίο που βρίσκεται μέσα στην ομάδα ή γύρω από αυτοί, όλοι είχαν πίστη. Και εμείς με τη δουλειά μας, φτάσαμε ως εδώ. Ο κόουτς μας άλλαξε επίπεδο, ακολουθήσαμε το σχέδιο που είχε στο μυαλό του και τελικά να που αυτό μας οδήγησε στην Κωνσταντινούπολη. Αλλά θέλω να εξηγήσω σε όλους πως η πρόκριση μας στο Final Four δεν αλλάζει τον πρώτο μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».
Παλικάρι κι αυτός! Γειά σου ρε Πέρο γίγαντα...
Τον παω πολυ. Ειναι και πιο μανουρας απο τον Ντορσι
Aπίστευτος σήμερα. Νταμπλ νταμπλ με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ εναντίον της Νέας Ζηλανδίας.
ρε πουστη μου τελικα ειναι καλος ο αντιτς. τον ειχα δει 2 χρονια με την πγδμ που εκανε οργια αλλα πιστευα πως δεν θα παρεμενε σε αυτο το επιπεδο
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ληστής στο σπίτι του Άντιτς
Ληστής μπήκε στο σπίτι του Άντιτς, τον οποίο και συνάντησε στην κουζίνα, ο οποίος έκλεψε ορισμένα αντικείμενα και διέφυγε κάνοντας παρκούρ! Ο Σκοπιανός, πάντως, το αντιμετώπισε με χιούμορ.
'Ατυχος στάθηκε ο Πέρο Άντιτς. Ληστής μπήκε στο σπίτι του παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος διαμένει σε πολυκατοικία στα νότια προάστια, τον οποίο και συνάντησε στη κουζίνα του (!) ο Σκοπιανός φόργουορντ.
Ο ληστής διέφυγε κάνοντας παρκούρ (σκαρφαλώνοντας με άλματα από τον ένα τοίχο στον άλλον), ο οποίος πήρε ορισμένα αντικείμενα από το σπίτι του Πέρο Άντιτς, όπως το πορτοφόλι του παίκτη και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Ευτυχώς, όμως, δεν έκλεψε το αμάξι του.
Ο 30χρονος φόργουορντ κατέγραψε το γεγονός στο facebook, αντιμετωπίζοντας το με χιούμορ: "Αγαπώ την Ελλάδα. Είναι το μοναδικό μέρος που μπορεί να βρίσκεσαι στο δωμάτιο σου στον τέταρτο όροφο και ένας κλέφτης να μπαίνει στο σαλόνι σου στον τρίτο. Και είναι και επιλεκτικός κιόλας. Δεν πήρε τίποτα άλλο, από το Gucci πορτοφόλι μου και από τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου του AUDI A7. Αγαπώ και σέβομαι, πάντως, τους ανθρώπους με... στιλ. Και πιστέψτε με είναι τεράστια έκπληξη να κατεβαίνεις στην κουζίνα σου για να πιείς κάτι και να βλέπεις έναν τύπο να τρέχει και να κάνει παρκούρ από το μπαλκόνι σου!!! Και αναρωτιέμαι, είναι φυσιολογικό αυτό;"
BrazHlias (10-10-12)
ε ρε και να σ' επιανε![]()
differance (10-10-12), kouzoulo (10-10-12)
Επρεπε να τον πιασει να γελαγαμε ακομα περισσοτερο
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εγω αμα ειχα ρε τοσα λεφτα θα χα τα καλυτερα συστηματα συναγερμου και 3 ροτβαιλερ μεσα.
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Αντιτς λειτούργησε πολύ έξυπνα και επειδή είναι γάτα και πανπόνηρος θεωρώ πως αυτο που έκανε την Παρασκευή δεν ήταν τυχαίο.... Ποιο....?
Ο Νοτσιόνι έχει 3 φάουλ και ο Άντιτς κερδίζει το 4ο φαουλ και εκείνη την ώρα λέει να τον αποβάλει απο το παιχνίδι και κολλάει το σώμα του πάνω του και τον πηγαίνει προς τα πισω. Το αποτέλεσμα....? Τεχνική ποινή στον Αντιτς και στον Νοτσιόνι που αυτομάτως παίρνει το 5ο φαουλ και αποβάλλεται απο το παιχνίδι. Α ρε Άντιτς γάτα...![]()
Bookmarks