Ο τύπος δεν είναι για μυαλωμένο μπάσκετ. Για το καρναβάλι το ΝΒΑ ταιριάζει περισσότερο. Για σοβαρά πράγματα δεν είναι...
Ο τύπος δεν είναι για μυαλωμένο μπάσκετ. Για το καρναβάλι το ΝΒΑ ταιριάζει περισσότερο. Για σοβαρά πράγματα δεν είναι...
There is a Dude in town
μια χαρα ειναι ο καραφλος τυπαρος, αλλα σταματησε να ανηκει στην ελιτ, απο τη στιγμη που εφυγε απο τον Ολυμπιακο. Ηθελε να μεινει αλλα η ζωη ειναι σκληρη και ο Ολυμπιακος πρεπει να προχωρησει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (21-01-14)
εγω να πω την αληθεια μου, δεν περιμενα να εχει πανω απο 1,5 λεπτο μεσο ορο συμμετοχης. μπραβο του, ειναι τρελος και αυτο τον βοηθαει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τα ίδια λέμε. Εδώ παίζεις πρώτα με το μυαλό και μετά με όλα τα άλλα. Εκεί οι περισσότεροι δεν έχουν καν μυαλό από την πολλή ντόπα... Βασικά ψηλός που το μόνο που προσφερε ήταν σουτ τρίποντο, δεν υφίσταται... αντε κι ένα ποστ το έκανε αλλά μετά δεν ήξερε τί να κάνει την μπάλα. Δεν είχε κινήσεις μέσα στη ρακέτα, δεν έπαιζε καλή άμυνα στον αντίπαλο ψηλό κι έκανε τις μεγαλύτερες μαλακίες μέσα στο παιχνίδι που θα μπορούσε να φανταστεί επαγγελματίας παίκτης.
There is a Dude in town
Στο θέμα άμυνας διαφωνώ. Ήταν απ' τους πιο σκληρούς αμυντικούς παίκτες της ομάδας ο Πέρο και πάντα έτσι ξεχώριζε. Επιθετικά δεν απειλούσε με πλάτη κι ας είναι 120 κιλά και 2.10, πόσταρε τους αντιπάλους ψηλούς όσο ποστάρει ο Σπανούλης τον Ντουάιτ Χάουαρντ αν τον βάλει με πλάτη. Είχε θέματα ο Σκοπιανός...
vasilis-thrylos7 (21-01-14)
κυριως ειναι πονηρος παιχτακος. δεν θα μεινει στην ιστορια, αλλα μερικες φορες εκμεταλλευοταν καποια μικρα πραγματακια και καποιες λεπτομεριες που πολλοι παιχτες απαξιουν να εκμεταλλευτουν.
στο ολ σταρ ο περρρρρρρρρρρρο αντιτς ως ρουκι. απιστευτο κι ομως αληθινο, ανηκει στους δωδεκα καλυτερους πρωτοεμφανιζομενους της φετινης σεζον.
1.Αντιτς για all star game
2.Βυντρα 3 γκολ σε 3 ματς
3.Μητρογλου με 15εκ στην Πρεμιερ Λιγκ
Μαλλον θα παρουμε το CL και θα το γιορτασουμε μαζι με την τριτη συνεχη
Ευρωλιγκα.
Τουλαχιστον.....
ερχονται οι μερες της κρισης....ερχεται το τελος μετανοειτε αμαρτωλοι...μονο ο ντιογκο θα μας σωσει
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εμας δε μας εκανε και στο νβα θα παιζε 2-3'.
Γαμα τους ρε παιχταρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μαργαριτα μετα την ρυθμικη και το γυρνας και στην ενοργανη?![]()
Ο Αντιτς σ εκνευριζε ωρες ωρες με τις επιλογες του και το οτι δεν επαιζε και πολυ συγκεντρωμενα σε καποια ματς. Ομως αυτο που λεγαμε σχεδον ολοι ηταν οτι ηταν ψυχαρα και παντα παρων στα δυσκολα, με ρολο μαλιστα μεσα στα αποδυτηρια.
Κοιταω τα ποστς οταν εφυγε, και τα περισσοτερα σχολια ητανε θετικα.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ψυχάρα είναι κι ο μέσος οπαδός και θα μάτωνε 5 φορές παραπάνω απ' τον κάθε Άντιτς. Το πάθος και η ψυχή δεν αρκούν για να παίξεις μπασκετ.
Και ήταν θετικά τα σχόλια όταν έφυγε γιατί δεν έκανε στον προπονητή και σε μας που συμφωνούσαμε. Πού είναι το παράλογο? Όλοι ζητούσαμε αλτικούς παίκτες τύπου Γκιστ και τώρα ζητάμε πίσω τον Άντιτς. Είμαστε άρρωστοι.
Bookmarks