Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (20-11-13)
ναι και εγω πιστευω πως ο γκιστ ακομα και αν ειναι δυνατοτερος δεν εχει παιχνιδι με πλατη στο ρεπερτοριο του. απλα περσι στους τελικους η ρακετα μας ηταν ξεφραγο αμπελι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σιγουρα δεν εχει παιχνιδι με πλατη.. Ο γκιστ απειλει ειτε με σουτ ειτε με καρφωμα αν παρει τη μπαλα στο ζωγραφιστο. Καπως ετσι ειναι και ο δικος μας, απλα τον βλεπω ακομα σχετικα στατικο στην επιθεση. Ενα τεσσαρι που ναι κυριως στην περιφερεια, δεν ξερω αν ειναι τοσο εντολη μπαρτζωκα.
Αυτο ηταν και το θεμα Σταθη... Να ριξουμε κι εμεις καμια ταπα και να σταματησουν τα πολλα αλει ουπ.. Τωρα αν θα το πετυχουμε, θα δειξει, τα προσοντα παντως τα εχουμε φετος!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπαζετ μπιτερ απ' τον Πέρο χθες, που έστειλε το ματς στην παράταση.
[YOUTUBE]2eXh4pF9L6A[/YOUTUBE]
Που σαι ρε εραστη που σαι ρε παιχταρα... Ηθελα να ξερα πως στο διαολο σε διωξανε.
κ οσο ηταν εδω τον βριζαμε,οικοδομο,χτιστη,τουβλά,μπετατζη κ αλλα ωραια ...
Σα να μην ξερουμε τι θελουμε τελικα ...
Du3lisT (31-12-13), vasilis-thrylos7 (02-01-14)
με την διετη παρουσια του στην ομαδα απεδειξε με πραξεις το ποσο χρησιμος και καθοριστικος ηταν γι'αυτην. φυσικα ηρθε και δεν περιμεναμε πολλα, αλλα μετα το πρωτο τριμηνο ηταν φανερο πως ηταν απο τις "ψυχες" της ομαδας.
καλως εφυγε, εκλεισε τον κυκλο του στον Ολυμπιακο. τωρα τι κανει στους χοκς λιγο με αφορα. μακαρι να παρει και το nba δηλαδη, αλλα δεν θα σκασω οτι και αν γινει. αυτα που εκανε και προσεφερε στον Ολυμπιακο ειναι δεδομενα και δεν αλλαζουν.
το να λεμε οτι ειναι παιχταρας επειδη εβαλε ενα τριποντο, ειναι το ιδιο αστοχο με το να λεμε οτι ειναι αμπαλος επειδη ζητημα να παιζει πανω απο 5 λεπτα μεσο ορο φετος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δε νομιζω καποιος να μην αναγνωρισε την προσφορα και τη ΨΥΧΗ του Περο που ηταν παρων σε ΟΛΑ τα κρισιμα παιχνιδια. Και που μαλιστα οπως λεγοταν βοηθουσε πολυ τ αποδυτηρια.
Ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει, εμεις βαλθηκαμε να την αλλαξουμε.
kwtsios (07-01-14)
Τουλαχιστον δεν ειχε λερωσει το βρακι του αλλα τον σημαδευανε με τεχνικες ποινες. Στο κυπελλο παντως που χασαμε ηταν ο κορυφαιος.
dtakis80 (31-12-13)
Du3lisT (31-12-13)
ρε παιδια, πυ τον θυμηθηκατε τωρα τον χαινς; αυτος ουτε για τον πανιωνιο δεν κανει.![]()
Πάλι την ίδια πάσα από πλάγιο.
Το καλυτερο παιχνιδι του Περο ο τελικος με την Ρεαλ.
Αυτος εδωσε το συνθημα για την ανατροπη.
Τωρα για τα ανεπισημα παιχνιδια με τον βαζελο, ουτε τα παιδια απ' τη θυρα 7 δε θα
τρωγανε τα λυσακα τους να κερδισουνε τους κλαψες...
Να σαι καλα ρε γιγαντα.
3 λεπτά πριν το τέλος, Μαιάμι - Ατλάντα Χοκς 108-112 με 15π και 6ρ του Άντιτς σε 21'.
114-121 τελικό με τον Άντιτς να φτάνει τους 17π με 5/6 2π, 2/4 3π, 1/2 βολές, 6 ριμπαουντ, 3 ασσιστ, 5 φάουλ, 0 λάθη σε 24:42 λεπτά.
Ο Πέρο παίζει στο "5" στους Χοκς, θέση στην οποία δεν έχει αγωνιστεί όσο ήταν στον Ολυμπιακό ούτε από Ίβκοβιτς ούτε από Μπαρτζώκα. Κυρίως γιατί εδώ παίζουν άμυνα οι ομάδες και δεν είναι ξέφραγο αμπέλι η ρακέτα. 70-71 το ημίχρονο στο Μαιάμι - Χοκς....
περο αντιτς που ησουν περσι στους τελικους; μονο αυτο απο εμενα...
Bookmarks