Μαγκιά του μαφιόζου του ακάκιου. Ο ακάκιος είναι και ο λόγος που οι αγοι δε συζήτησαν ανανέωση Αντιτς. Με άλλον μανατζαραίο, ο Πέρο θα συνέχιζε Ολυμπιακό. Τώρα θα σκουπίζει όλους τους πάγκους του ΝΒΑ. Δεν τον χαλούι στα 32 του.
μπραβο για τον περο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μαγκιά του μαφιόζου του ακάκιου. Ο ακάκιος είναι και ο λόγος που οι αγοι δε συζήτησαν ανανέωση Αντιτς. Με άλλον μανατζαραίο, ο Πέρο θα συνέχιζε Ολυμπιακό. Τώρα θα σκουπίζει όλους τους πάγκους του ΝΒΑ. Δεν τον χαλούι στα 32 του.
There is a Dude in town
Μεγαλο τατου του Περο στο χερι, με τη θυρα 7.
Ο σκοπιανος εραστης, αν κ εβγαλε λιγο κομπλεξ που δεν ηταν σωστο, ΕΠΡΕΠΕ να μεινει.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ενας ειναι ο μακεδονας:
![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Και ο χαλβας μακεδονικος ειναι.
Λέω να βάλουμε στη πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας ένα άγαλμα του Γκάντι. Υποθέτω ότι μετά ο Γκάντι θα κατοχυρωθεί ως Λαμιώτης, όπως "κατοχυρώνεται" με το άγαλμα κι ο Μεγαλέξανδρος ως σκοπιανός.
Αυτοί δεν καπηλεύονται μόνο τον Αλέξανδρο. Καπηλεύονται και τα φαγητά. Ακου...σκοπιανά φαγητά ο μουσακάς κι οι ντολμάδες.
Η εγκεφαλικη βλαβη που εχει το παλικαρι φαινεται απο εκει που λεει οτι δεν θυμαται τι συμβολιζουν τα τατουαζ που εχει κανει πανω του.
*****8.23*****
Οι απόψεις του και οι πεποιθήσεις του, δεν νομίζω να μας αφορούν...
Τουλάχιστον, δεν νομίζω να τις προκαλλέσαμε και αυτές εμείς.
Ουδέν σχόλιον, έτερο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
τοχεις καψει τυπε!
Αγωνίστηκε κόντρα στους Λέικερς στην ήττα των Χοκς με 105-103 για 7'40'' με 2π (με 1/2 δίποντα και 0/1τρίποντο), 4ριμπάουντ κι 1 κλέψιμο. Καλή αρχή Πέρο.![]()
BrazHlias (04-11-13)
μπραβο ρε περο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ελα ρε παιχτουρα. Εριχνε ξυλο μεσα στη ρακετα ο παιχτουρας αφθονο, τα γατακια στα φ4 ακομα τον θυμουνται.
Τωρα ειμαστε πιο σοφτ..το χω ξαναπει. Ο πετγουει ταιριαζει ντουετο με τον αντιτς, οχι τοσο με τον πριντεζη.. Με πετγουει και αντιτς θα ειχες και αθλητικοτητα, ταχυτητα, και δυναμη. Σε παιζουνε 4ρια γρηγορα? εβαζες πετγουει. Σε παιζουνε βαρια κορμι? εβαζες αντιτς.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Θα συμφωνούσα αν υπήρχε έστω κι ένα βαρύ 4αρι στην Ευρώπη που δεν μπορεί να ματσάρει κάποιος αράπης τύπου Πέτγουει. Ο Κλέιζα είναι βαρύ 4άρι αλλά παίζει απ' έξω περισσότερο. Επίσης ο φετινός Ολυμπιακός χτίστηκε πιο λογικά απ' τις άλλες χρονιές αλλά και για να ματσάρει τον Παναθηναϊκό.
Bookmarks