Προσπαθουμε να μαθουμε μπασκετ κυρια Κουζουλή.
2-0 ο Μπαουγκς![]()
Προσπαθουμε να μαθουμε μπασκετ κυρια Κουζουλή.
2-0 ο Μπαουγκς![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Θα συνεχίσεις κι άλλο;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kouzoulo (25-09-11)
Οι δηλώσεις του ¶ντιτς κατά την άφιξή του: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"Λατρεύω το κόκκινο με το άσπρο χρώμα. Όταν άκουσα ότι είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό όπου προπονητής είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αμέσως έβγαλα από το μυαλό μου τις άλλες προτάσεις που είχα από Τουρκία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, γιατί ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ με αυτόν τον προπονητή. Με αυτόν τον προπονητή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βελτιώνεσαι και να μαθαίνεις πολλά μέσα στο γήπεδο. Eίμαι διατεθειμένος να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου, τα πάντα ότι χρειαστεί, όχι μόνο να σκοράρω".
"Δεν με νοιάζει η πολιτική, δεν δίνω δεκάρα για τα πολιτικά, να το ξέρετε. Η Αθήνα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Πέρασα υπέροχα όταν ήμουν εδώ πέρα, έχω πολλούς φίλους. Ξέρω τον Βασίλη Σπανούλη από το 2001, είναι εξαιρετικός παίκτης. Το τραγούδι που λέγαμε με τους συμπαίκτες μου δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα είναι ένα πάρα πολύ παλιό, από το οποίο δεν ξέρω καν όλα τα λόγια. Αυτό το τραγούδι το τραγουδήσαμε εκείνη τη στιγμή για το κατόρθωμα που κάναμε και δεν έχει σχέση με την Ελλάδα".
κι η θεσσαλονικη που ειναι ρε??στην ιταλια???
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τι αναφέρει το τραγουδι....?
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Οι ίδιοι που κράζουν τον ¶ντιτς για την εθνικότητα του, επειδή θέλουν να "προστατέψουν" την Θεσ/νικη...κάθε χρόνο φωνάζουν τους Παοκτζήδες και τους Αρειανούς Βούλγαρους..τι να πει κανείς.
Κλασικές δηλώσεις. Δε μπορούσε να πει και τίποτα άλλο ο άνθρωπος. Τέλος πάντων... Αφού έγινε η μεταγραφή καλώς ήρθε κι ελπίζω να μη γίνει ο Κοστάντσο του μπάσκετ από άποψη κριτικής.
καλώς όρισε ο παίκτης! μου άρεσε πολύ στο Ευρωμπάσκετ και ελπίζω να προσφέρει. τώρα το αν είναι από τα Σκόπια , την Τανζανία ή την Ροδεσία ποσώς με ενδιαφέρει. πάντως σε 1 βιντεάκι που έχω δει, ο παίκτης ΔΕΝ τραγούδαγε τους στίχους του τραγουδιού, παρά μόνο πανηγύριζε με τους συμπαίκτες του.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
γαμιεται το σπιτι του βρωμοσκοπιανου
Πω πω τι παικτης εισαι εσυ....? Τρελάθηκα λέμε.. Ευτυχως δεν έσπασα το γραφειο με τις μ@λ@κιες σου....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Ανέκδοτο ο τύπος. Βέβαια για τους τσούρλους που πετάει όποτε του γουστάρει από τη γραμμή του τριπόντου ούτε λόγος. Ντούντα, όλα καλά.
Du3lisT (21-11-11)
Γαμώ τα Σκόπια σου παλιομαλάκα
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ω παναγία μου... στα μπετά ρεεεεεεε
ο τύπος έχει χτίσει όλες τις μπασκέτες σε όλα τα γήπεδα που έχουμε παίξει....το μεροκάματο να βγαίνει...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δανεικός στον ΜΠΑΟΚ άμεσα, και φεύγοντας να πάρει κι όλη την Front line μαζί του, πλήν Πρίντεζη
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks