DaRkSaGa79 (09-03-14)
Πέρο μη μας ζαλίζεις τ' αρχίδια καμάρι μου. Δεν ασχολείται κανένας μαζί σου. Γράψε και πες ό,τι σκατά θέλεις. Στο μπούτσο μας. Χτύπα όσα τατου θες με τη Θύρα 7, λες κι ο Μάντζαρης που είναι Θ13 είναι λιγότερο γαύρος από 'σενα. ΜΑΛΑΚΑ
DaRkSaGa79 (09-03-14)
Bρε σάλτα και γαμήσου κι εσύ και το ψευδοκράτος σου, που μετά τον Ντιόγκο μας προέκυψες κι εσύ γκάμπρο από κούνια!
AIIZ (09-03-14), DaRkSaGa79 (09-03-14), differance (09-03-14), dtakis80 (09-03-14), Du3lisT (09-03-14)
Mικρός παίκτης κι ακόμη πιο μικρός άνθρωπος. Σκατά προσωπικότητα ο τύπος. Ναι γαμημένε, αγαπάς τόσο πολύ τον Ολυμπιακό, που με τα λόγια σου κοιτάς να κάνεις κακό στην ομάδα καραφλό μουνόπανο. Τα ίδια σκατά με τον Ντόρσι. Γίνατε μάγκες απ' το πουθενά γαμώζωα και τα δύο.
DaRkSaGa79 (09-03-14)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sabar77 (09-03-14)
Mπορούμε κάλλιστα να πάρουμε έναν κουβά με σκατά και να τον βάλουμε στη θέση "4", ωστε να καλυφθεί το κενό του Άντιτς.
DaRkSaGa79 (09-03-14), differance (09-03-14)
Πέρο Πέρο γάμησε μας Πέρο.
Du3lisT έχει πάρει το όπλο του και πυροβολεί.
Του έστειλα και στο τουίτερ του ανύπαρκτου. Άντε ρε πούστη τώρα θα ασχολούμαστε όλοι με τον μαλάκα. Ό,τι και να πω για το μουνί της μάνας του είναι λίγο.
Δε μπήκε πλέι οφ ο "παιχταράς"? Τι μου λες? Κι εγώ που νόμιζα γαμάει και δέρνει εκεί στο Νου-Βου-Έι...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
περο τραβα γαμησου μαλακα, εβαλες 20 ποντους στο νβα και καβαλησες το καλαμι. το κακο ειναι οτι καθομαστε και ασχολουμαστε με τον κομπλεξικο. Μαλακα καραφλα, δικαιωμα σου να εχετε τα "δικα σας" με το μπαρτζωκα, αλλα φαινεσαι σαν ενα αρχιδακι που βγαζει γλωσσα, την ωρα που ο αντιπαλος του ειναι κατω ημιλιποθυμος. αν ειχες αρχιδια να τα ελεγες αυτα οσο η ομαδα ηταν αηττητη για καμια εικοσπενταρια αγνωνες.
Τωρα το οτι ο πετγουεϊ ειναι αχρηστος δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει με αυτα που λεει ο σκατοκεφαλος και απο που κι ως που νομιμοποιειται να τα λεει και μαλιστα παιρνουμε και το μερος του.
αυτα και τελος απο εμενα με το μαλακα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (09-03-14), DaRkSaGa79 (09-03-14), Du3lisT (09-03-14), sirkostas (09-03-14)
Δώστε του, λίγη αξία παραπάνω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σσσσσς ωραίος ρε Πέρο. Ρισπέκτ να 'ουμ.
Δε γαμιέσαι ρε Αντιτς; Χτύπησες τατού θύρα εφτά και έγινες ο γαμιάς της γειτονιάς; Σώπα ρε μόρτη. Είσαι περίεργο πλεούμενο τελικά.
Οποιος τα βάζει με τον Ολυμπιακό ή μέλη του, εμένα θα με βρίσκει απέναντι, μαλάκα.
There is a Dude in town
Τι είπε ρε παιδιά ο πέρος και έγινε ο κακός χαμός? Χαμπάρι δεν πήρα... Μήπως του δίνουμε και αξία να ασχολούμαστε μαζί του?
*άκυρο, μη μου απαντήσετε, τα είδα στην προηγούμενη σελίδα... βλάκας με περικεφαλαία! κομπλεξικός!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
επειδή εχω δει ολη τη σειρά με τους pacers Ο τιπος κανει παπάδες!
Μην τα βάζετε με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
Faithful (26-04-14)
Τί είναι, δεσπότης και χειροτονεί αβέρτα;!![]()
There is a Dude in town
Εμας δεν μας εκανε..!!! ΠΟΥΛΑΦΥΓΕ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ
Απόψε πάντως έκανε παπαδιές! 1/6 σουτ κι οι Χοκς τον ήπιαν όμορφα κι ωραία μες στην έδρα τους.
ο καλυτερος απο αυτους που δεν εχουμε
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εμάς δεν μας έκανε..
Bookmarks