Σελίδα 2 από 19 ΠρώτηΠρώτη 12345612 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 21 έως 40 από 365

Θέμα: Ματιές στο Μέλλον

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.096
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.948 φορές σε 14.463 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Ματιές στο Μέλλον

Προς στιγμήν νόμιζα κάνεις πλάκα
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

Red Sting (18-01-12), sirkostas (18-01-12)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προς στιγμήν νόμιζα κάνεις πλάκα
    φίλε κι εγώ τους γκούγκλαρα τους παίκτες. όταν είδα Χασομέρης, λέω "πλάκα μας κάνει". αλλά μετά είδα Φωτιάς και λέω "για να μην γράφει Κωλοφωτιάς παίζει να υπάρχουν όντως"
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (18-01-12)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά τον Βλαχοδήμο της Ξάνθης να πάρουμε οπωσδήποτε.Μεγάλο ταλέντο δείχνει.
    Τα λεγα.Ξέρω πολύ μπάλα ρε φούστη
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.096
    Ignore User

Άσε μας ρε με το τραγί. Με αντίπαλο τον Μαρκάνο ακόμα και εγώ μοιάζω Τζόλε στα καλύτερά του
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άσε μας ρε με το τραγί. Με αντίπαλο τον Μαρκάνο ακόμα και εγώ μοιάζω Τζόλε στα καλύτερά του
    Tραγί ε?Οχι και Φουστέρ ο Βλαχοδήμος.Μην τον βρίζεις
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Καλά με προσωπικό αντίπαλο τον Μαρκάνο και να μην βάλει τουλάχιστον άλλο ένα γκολ, μάλλον περί βοδιού πρόκειται
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Ξυπόλητοι παίκτες, τετράγωνες μπάλες.

Μια ακόμη ευρωπαική περιπέτεια τελείωσε, όχι κατά τον καλύτερο, για πολλούς από μας,
    τρόπο και επανήλθαμε στα καθ' ημάς...
    Στις επόμενες γραμμές θα προσπαθήσω να αναλύσω το αν έχουμε δίκιο να είμαστε απογοητευμένοι
    ή το να ζητάμε περισσότερα απ' την ομάδα μας.

Ήταν θυμάμαι ένα ματς του Κολομβιανού ή του Ισημερινού πρωταθλήματος για το Σαββατοκύριακο.
    Βλέπω τις αποδόσεις την Τετάρτη και η Α ομάδα, η γηπεδούχος, έπαιρνε 1,30 για τη νίκη. Το πρωί
    της Παρασκευής, κατά τύχη, (δεν ασχολούμαι με τα κει πρωταθλήματα) βλέπω η νίκη της γηπεδούχου
    να πληρώνει 2,5!!!! Φαντάστηκα πως η μαφία είχε δολοφονήσει τους μισούς παίκτες της γηπεδούχου και
    μπήκα στον κόπο να ρωτήσω τον συνάδελφο που αχολούνταν. Μου απάντησε πως αυτό συνέβαινε
    γιατί κάποιος Γκουτιέρες, ακραίος επιθετικός ήταν άρρωστος με πυρετό και αμφίβολος αν θα έπαιζε!

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε τι θέλω να πω... Για τους υπόλοιπους το ρίχνω σε μια γραμμή:

Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ!

1. Από τη μια λοιπόν η ομάδα ως τέτοια: Χημεία, πνεύμα, πειθαρχεία, προσήλωση, κατεύθυνση.
    Αν τα παραπάνω μπορούσαν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία, οι Αραβικές και οι Ασιατικές ομάδες
    θα ήταν συνεχώς παγκόσμιες πρωταθλήτριες, οι δε Γερμανοί θα κέρδιζαν τα παιχνίδια πριν μπουν
    στο γήπεδο.

2. Από την άλλη το άτομο: Ταλέντο, προσωπικότητα, μπριο, έμπνευση, τεχνική.
    Αν τα παραπάνω μπορούσαν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία, οι Ισπανικές ομάδες θα ήταν
    οι καλύτερες στον κόσμο και οι Βραζιλιανοι συνεχώς παγκόσμιοι πρωταθλητές.

ΣΤΟΠ!

Ποιο από τα παραπάνω ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα? Το 1. ή το 2.
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!
    Οι Ισπανοί έχουν τις καλύτερες ομάδες και την καλύτερη εθνική τα τελευταία χρόνια, οι
    Βραζιλιάνοι έχουν τα περισσότερα παγκόσμια πρωταθλήματα!

Έχουμε λοιπόν μια πρώτη απόδειξη πως κατά έναν περίεργο τρόπο, το άτομο, στο κατ' εξοχήν
    ομαδικό παιχνίδι, είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

Ας το πάμε και λίγο μακρύτερα:

Ήταν κάποτε έναν Ρώσος επιθετικός (όνομα δε θυμάμαι) που σκόραρε με το τσουβάλι. Όταν έπαιζε εναντίον
    του Λεβ Γιάσσιν, δεν μπορούσε να πετύχει γκολ. Έτσι τέλειωσε την καριέρα του: Χωρίς να σκοράρει κατά
    του μεγαλου Ρώσου τερματοφύλακα! Σε κάποια φάση τον ρωτήσανε τι έφταιγε. Απάντησε πως όταν ήταν
    απέναντι στον Λεβ "το σκέφτονταν λίγο παραπάνω".

Βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο του θέματος, αγαπητοί φίλοι και στο δεύτερο βασικο θεώρημα της
    ποδοσφαιρικής επιτυχίας:

Όταν είναι μεγάλος παίκτης, όχι μόνο δίνεις πλεονέκτημα στην ομάδα σου αλλά ΑΦΑΙΡΕΙΣ πλεονέκτημα
    από τον αντίπαλο! Μ' ένα σμπάρο, δυο τρυγώνια, που λένε και στο χωρίο μου!

Είναι λοιπόν το ίδιο ο Τζιμπούρης (σε απόλυτα ποδοσφαιρικά δεδομένα ΜΕΤΡΙΟΣ παίκτης) να σουτάρει εναντίον
    του Καπίνου και το ίδιο εναντίον του Κασίγιας ή του Νόιερ (Τεράστιοι Κίπερ)? Είναι το ίδιο ο Μέγιερι, (μέτριος)να βρίσκεται αντιμέτωπος
    με τον Βλαχοδήμο (μέτριος) και το ίδιο με τον Ρούνει? (μεγάλος επιθετικός)
    Τη στιγμή της μονομαχίας ο μέτριος παίκτης γίνεται ΤΙΠΟΤΑ και ο μεγάλος ΒΟΥΝΟ πραγματικό που κατά 90% θα επικτρατήσει.

Μέσω λοιπόν του ατόμου αποκτά ένα ακόμη τεράστιο πλεονέκτημα: ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ!

Και έρχεται η ερώτηση: Πως μπορούμε να αποκτήσουμε τα παραπάνω ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ πλεονεκτήματα?

ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Ότι ακριβώς διαθέτει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα και γλεντά τους αντιπάλους του τα περισσότερα χρόνια.
    Βάζει τον Τζιοβάνι ή τον Τζόλε απέναντι στον Μπαρτζόκα, ή τον Νικοπολίδη απέναντι στον Φουτσίνε και
    οι νίκες πέφτουν βροχή. Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος, όχι γιατί έχουμε ταλέντο, μέταλλο
    και άλλες μαλακίες που λέμε οι οπαδοί αλλά γιατί διαθέτουμε (συνήθως) το μεγαλύτερο πορτοφόλι για
    να πληρώνουμε συμβόλαια καλών (για τα ελληνικά δεδομένα παικτών) Και τα πέτρινα, για τους νεότερους,
    ήρθαν όταν απέναντι μας βρέθηκε άλλο μεγάλο πορτοφόλι. Και πριν, όταν λχ η ΑΕΚ είχε τον Μαύρο και τον
    Αρδίζογλου και τον Μπάρλο για πρόεδρο, δε λέγαμε το Αεκάκι αλλά η ΑΕΚ και όταν φεύγαμε με ισοπαλία από τη
    Φιλαδέλφεια πανηγυρίζαμε...

Δυστυχώς για μας το παραπάνω σενάριο ΔΕΝ παίζει στην Ευρώπη, όπου η απόσταση μας από τα
    κορυφαία κλαμπς είναι ΧΑΩΔΗΣ και από τα μεσαία ΜΕΓΑΛΗ (σε οικονομικά μεγέθη, άρα ΚΑΙ παικτικά)

Πάμε λοιπόν στην ομάδα μας:
    Αρχίζω με μια ερώτηση.
    Ξέρετε ποια είναι η αξία των παικτών μας, μόνο και μόνο γιατί παίζουν σε ένα ΜΗ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα?
    1.2 σε σχέση με το 2, που έχει ένας παίκτης της Κάιζερσλάουτεν (για παράδειγμα) Τι σημαίνει πρακτικά αυτό?
    1. Για να κερδίσει τη χρυσή μπάλα πρέπει να σκοράρει 80% περισσότερα τέρματα απ' τον Γερμανό. (χεστήκαμε
    θα μου πειτε...)
    2. Για να πάρει μεταγραφή σε καλή ομάδα του εξωτερικού πρέπει να κάνει ΠΑΠΑΔΕΣ σε σχέση με τον Γερμανό
    (χεστήκαμε θα μου πείτε...)
    3. Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να γίνει ΜΕΓΑΛΟΣ παίκτης, γιατί συναγωνίζεται με ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ! (εδώ δεν χέστηκε ΚΑΝΕΝΑΣ!)
    4. Ρακλάροντας την Κυριακή με τη Δόξα, ΔΕΝ μπορεί να προσαρμοστεί την Τετάρτη με την Μάντσεστερ!

Είπατε κάτι? ΝΑΙ!

Απ' όποια όψη και να δεις το νόμισμα το συμπέρασμα είναι ένα: Μόνο με θαύματα τύπου ΑΠΟΕΛ οι επαρχιακές ομάδες
    της Ευρώπης θα δουν διάκριση στα ποδοσφαιρικά σαλόνια!

Είχα πει, κοιτώντας νούμερα, πως το ρόστερ μας είναι ασύληπτο για την Ελλάδα και ΤΙΠΟΤΑ για την Ευρώπη. (πριν αρχίσει
    το ΤΛ, δίνοντάς μας μάλιστα σχεδόν μηδενικές πιθανότητες για νίκη...) Δόξα τω Θεώ, επειδή η μπάλα είναι και λίγο
    απρόβλεπτη (όχι δυστυχώς εκεί που κρίνονται τα πρωτεία...) τα πήγαμε ΠΟΛΥ, μα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και στους 6 αγώνες που
    δώσαμε! (με παίκτες χειρότερους απ' της Βασιλείας και λίγο καλύτερους από της ΒΑΤΕ Μπόρισοφ...
    Τι αλήθεια νομίζετε πως είναι ο Τοροσίδης, για τα ευρωπαικά δεδομένα? Τι είναι ο Μιραλάς ή ο Τζιμπούρ? Ποιος είναι ο
    Μακούν? Δυστυχώς παίδες μιλάμε για πλήρως ανυπόληπτα μεγέθη! Και τώρα, που ο εγχώριος ανταγωνισμός
    πέθανε, για ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ!
    Εδώ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, βλ. Τζόλε, Ζίο κλπ, δεν κατάφεραν να φέρουν την ευρωπαική άνοιξη στο Λιμάνι. Αν δεν είχαμε πιάσει κότσους
    κάποιους νεόπλουτους Ουκρανούς δε θάχαμε δώσει αξιόλογη οικονομικά μεταγραφή στο εξωτερικό!
    Γιατί σου λέει ο Γερμανός σκάουτερ: "Ωραίος παίκτης φαίνεται ο Σέρβος. Αλλά ΔΕΝ έχει αντίπαλο στα εγχώρια. Όταν βγαίνει
    στο εξωτερικό, εκεί που ΜΕΤΡΑ, δεν τον βλέπω να κάνει πολλά πράματα. Να το ρισκάρω? Άσε καλύτερα! Θα πάρω
    τον Χ Άγγλο παίκτη, που ναι μεν δεν ειναι τόσο μπαλαδόρος, αλλά επιβιώνει σε ένα πρωτάθλημα αρίστων!"
    Και ΧΕΣΤΗΚΕ η δουλειά!

Είχα γράψει και κάποιο (και καλά κάνατε) γελάγατε, πως η ομάδα για να πάει στους 8 του ΤΛ (να έχει πολλές
    πιθανότητες εννοώ) χρειάζεται 45 με 50 εκατομμύρια σε μια μεταγραφική περίοδο και άλλα 20 την δεύτερη.
    Δεν ήταν νούμερα από τον κώλο μου. Εϊδατε αυτόν τον Γιορέντε που γλεντούσε ...κάποια Μάντσεστερ? Ξέρετε
    πόσο πάει το μαλλάκι για να τον φέρουμε μεταγραφή? Είδατε τον κύριο Λαβέτσι? Τον κύριο Καβάνι? Τον κύριο
    Χάμσικ? Ένα κάρο λεφτά παίδες, όχι για να πας τελικό (σε ορίζοντα δεκαετίας ίσως το καταφέρεις) αλλά για την
    οκτάδα!

Μα θα μου πείτε, τότε με τον Έλε και τον Γιαννακό είμαστε οκτάδα!
    Ακριβώς! Θα περιμένουμε σαν σύγχρονοι Ιώβ και κάθε εικοσαετία θα πηγαίνουνε μια φορά οκτάδα, για να λέμε
    τι κάναμε! Δεν είναι έτσι τα πράματα και το ξέρετε. Το τοπι δεν είναι λαχείο ούτε Τζόκερ να λές πότε θα σου κάτσει.
    Είναι ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΟΒΑΡΗ δουλειά! Είναι ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΣ!

Ξέρετε πόσοι παίκτες, τα τελευταία χρόνια που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά σε ευρωπαικό επίπεδο
    πέρασαν από την ομάδα?

ΔΥΟ! Ο Καρεμπέ και ο Τουρέ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!
    Ούτε Ζίο, ούτε Ρίμπο, ούτε τίποτα! Μόνο δύο και άλλη φορά έξηγώ το γιατί, βάση αριθμών καριέρας.
    (πολύ κοντά σε αξία και ο Αντώνης, για να μη ξεχνιόμαστε...)

Είδε κάποιος από σας το ρόστερ της Λεβερκούζεν που έφαγε εφτά από την Μπάρτσα ή χαζεύατε και δικαίως
    το Μέσι? Αν αρχίσω να σας λέω για τι παίκτες μιλάμε θα κλαίμε για μέρες και στα ευρωπαικά παιχνίδια
    το Καραισκάκης θάναι άδειο... (Ντερτιγιόκ, Κίσλιγκ, Ράιναρτς κλπ... ) Αν δει αυτό της Βασιλείας (που έφαγε
    άλλα τόσα από τη Μπάγερν) δε θα κλαίει αλλά θα διαπιστώσει πως ίσως είναι καλύτερο απ' το δικό μας.
    Και μεις κλαίμε που αποκλειστήκαμε ΕΝΔΟΞΑ στο Γιουρόπα, μετά από άριστη πορεία στο ΤΛ, χωρίς να
    γνωρίσουμε την πικρία της ταπείνωσης που γεύτηκαν οι Γερμανοί και οι Ελβετοί?
    (ναι, δεν είχαμε αντίπαλο την Μπάρτσα... Όμως ΔΥΟ παίκτες της Λεβε, αξίζουν όσο όλη μας η ομάδα...)

Τράβηξε το ποστ αλλά εδώ στο θρεντ μου θα υπάρχει για να το βλέπετε και φυσικά να το ανακαλείτε
    στη μνήμη σας κάθε φορά που η ομάδα θα παίζει Ευρώπη...

Κλείνοντας, σας πληροφορώ, πως το στάτους του Ολυμπιακού έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια στην
    Ευρώπη. Το όνομά του είναι πλέον γνωστό και δεν είναι ακατόρθωτο να έρθουν παίκτες που θα κάνουν
    τη διαφορά έξω. (οι Καζίμ καζίμ, Καρέτα, καρέτα, Μακούν και σια... ΔΕΝ είναι τέτοιοι) Αυτή τη στιγμή,
    δυστυχώς, ΜΟΝΟ το κεντρικό μας αμυντικό δίδυμο, θεωρείται πως έχει θέση στην Ευρώπη και με επιφύλαξη
    καθώς ο Σουηδός έχει γεράσει.

Θέλω να πιστεύω πως η διοίκηση το καλοκαίρι θα φέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ παίκτες ή, επιτέλους, θα επενδύσει
    σε σοβαρό σκάουτινγκ. (Η Πορτογαλία θα ήταν μια κάλή μεριά και ξέρω τι λέω...) Διαφορετικά η Ευρώπη
    θα μείνει για ΠΑΝΤΑ όνειρο θερινής νυχτός και μεις αναίτια δυστυχείς που δεν τα καταφέραμε
    σ' ένα χώρο που κανονικά δε διακαιούμαστε ούτε να ελπίζουμε!

10. Οι ακόλουθοι 10 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

consigliere (18-03-12), differance (18-03-12), ewim7 (08-09-18), Gtakis (18-03-12), Kaine (18-03-12), mits7 (24-05-14), nbqgr (17-03-12), nikoskarki (08-12-12), SOLID (07-04-12), vasilis-thrylos7 (18-03-12)

Το avatar του χρήστη Gtakis

Thanks
    6.214
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.379 φορές σε 1.435 μηνύματα
    Ignore User

Απόλυτο respect Δημήτρη!!!!!!!!!Από τα πιο ωραία πόστ που έχω διαβάσει!!!!
    Nature's Superfood
    Facebook: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Site:[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (18-03-12)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.096
    Ignore User

Εγώ το υπέγραψα (δηλαδή έβαλα thanks) χωρίς να το διαβάσω

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (18-03-12)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Ακριβό μου διθέσιο και καλοκαιρινοί εφιάλτες.

Τα δυο τελευταία χρόνια, χωρίς αλήθεια ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρακολουθώ τη διάλυση του
    Παναθηναικού από τη συμμορία Βγενόπουλου.
    Επειδή ελάχιστα σας ενδιαφέρει ποιος γαμάει ποιον στον πράσινο οίκο ανοχής θα σταθώ στην
    επόμενη μέρα ΓΙΑ ΜΑΣ στην περίπτωση που ο "αιώνιος" μηδενιστεί (γιατί ή διάλυση έχει ήδη συντελεστεί)

Είναι σαφές πως το ποδόσφαιρο είναι ένα εμπορικό προιόν, στο οποίο ο καθένας έχει τη μερίδα του.
    Η δική μας παραδοσιακά είναι αυτή του λέοντος (οικονομικά, σε τίτλους, σε κόσμο, στα ΠΑΝΤΑ)
    Τώρα, κάποιοι από μας σκέφτονται πως η κυριαρχία μας θα είναι απόλυτη (πολύ σωστά πράττουν)
    αλλά το κυριότερο, τι θα γίνει με το μαγαζί που λέγεται Ολυμπιακός και Ελλ. Ποσδόσφαιρο, το αφήνουν
    στη μπάντα θελητά ή άθελά τους.

Η κατάσταση, παίδες, θυμίζει εμπορικό κέντρο στην Ελευσίνα.
    Έχεις το καλύτερο μαγαζί σε δαύτο, με τον περισσότερο κόσμο και έσοδα, και έτσι θέλεις να παραμείνει
    η κατάσταση. Σιγά, σιγά όμως βλέπεις τα άλλα μαγαζία δίπλα σου να κλείνουν, τον κόσμο που τα επισκέφτονταν
    και πολλοί απ' αυτούς ΕΥΚΟΛΑ γίνονταν και δικοί σου πελάτες (συνέκριναν, έκριναν, αποφάσιζαν πως είσαι ο
    καλύτερος) να εξαφανίζεται και το εμπορικό κέντρο της ήδη υποβαθμισμένης περιοχής (Ελλ. Ποδοσφαιρο)
    να ερημώνει.

Είναι να χαίρεται ο ιδιοκτήτης του καλού μαγαζιού (Ολυμπιακός) με αυτή την κατάσταση?

ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ!

Πριν δυο χρόνια, δω μέσα, συζητούσαμε και λέγαμε πως αν ο ΠΑΟ, με τα πολλά εκατομμύρια (για τις
    δυνάμεις του) που είχε δώσει για μεταγραφές (Σισσέ και ΣΙΑ) δεν έπαιρνε το πρωτάθλημα θα έσβηνε
    παρα χρήμα και καλούσαμε τον Κόκκαλη να πάρει το πρωτάθλημα και να εξαφανίσει τους μισητούς μας
    αντιπάλους. Έγραψα (δω μέσα είναι όλα) πως ο Σωκράτης θα πλήρωνε ευχαρίστως από την τσέπη του
    για να μη συμβεί κάτι τέτοιο και στο τέλος ο βάζελος βρέθηκε με νταμπλ παίρνοντας παράταση ζωής.

Δυστυχώς ο Μαρινάκης, (νέος επανδυτής που θέλει να αποσβέσει και χωρίς την πείρα του μέγιστου
    προέδρου) ζόρισε άσχημα τον υπό διάλυση λαγό και τώρα θα έχει μπροστά του ένα ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ
    καλοκαίρι μονάχος στο παμπάλαιο διθέσιο (έτσι ήταν πάντα το ελλ. ποδόσφαιρο) που βγάζει δε βγάζει
    τα επόμενα χιλιόμετρα (χρονιές...)

Μπορεί αυτά που λέω να σας φαίνονται κινέζικα μες την τρελή χαρά (και γω χαίρομαι με την καρδιά μου, το θέμα
    είναι πως το μυαλό μου άλλα λέει...) αλλά είναι η δουλειά μου να κρίνω ένα προιόν και το πόσο ανταγωνιστικό
    είναι. Και ΠΟΤΕ δεν είδα αγορά να πηγαίνει μπροστά με μονοπώλια (οι κουμμουνιστές κάναμε κάτι τέτοια και μας
    πήρε ο διάολος)

Τι έχει ο Μαρινάκης στα χέρια του στην περίπτωση που μηδενιστεί ο μεγάλος και μοναδικός μας αντίπαλος?
    1. Τα λεφτά του ΤΛ γκαραντί κάθε χρονιά!
    ..και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Τι χάνει ο Μαρινάκης?
    Αν κάτσω να σας αναλύσω τι χάνει μια υγιής επιχείρηση σε ένα συρικνούμενο επιχειρηματικό περιβάλλον,
    σε μια μειούμενη αγορά θα βραδιάσουμε και δεν κάνει... Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει...
    Έχετε ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ πρωτάθλημα από τον πρώτο γύρο. Τα παιχνίδια με ανύπαρκτους επαρχιακούς
    αντιπάλους και οι σίγουρες νίκες γίνονται ρουτίνα. Σταματάτε (όχι αμέσως αλλά σίγουρα στατιστικά στο μέλλον) να
    πηγαίνετα τακτικά στο γήπεδο και μετά να στήνεστε μπροστά στο χαζοκούτι. (αυτά λέγονται τηλεοπτικά)
    Το πρωτάθλημα μας παίρνει κάμποσους βαθμούς μείον (ελλείψη ανταγωνιστικότητας) στην αξιολόγηση ΟΥΕΦΑ,
    (νέες απώλειες οικονομικά) και σε λίγα χρόνια μόνο βετεράνοι χωρίς καμιά φιλοδοξία θα θέλουν να αγωνιστούν
    κάπου, όπου το μοναδικό εγωνιστικό δέλεαρ θα είναι να επικρατήσουν της Ξάνθης του Πανόπουλου.

Αλλά δυστυχώς το πράμα δε μένει εκεί...

Ο Μαρίν είναι επισχειρηματίας. Πρέπει να προστατεύσει το μαγαζί του με κάθε τρόπο απ' την απαξίωση.
    Και μόνο ΕΝΑΣ τρόπος υπάρχει: ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ:
    ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!
    ...και το πράμα, ξαφνικά γίνεται ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ακριβό...

Και τίθεται το ερώτημα: Μπορεί να το πράξει αυτό ο πρόεδρος? Και αν ναι, συμφέρει?

Δεν είμαι η Πυθία, αγαπητοί φίλοι.
    Αυτό που σίγουρα μπορώ να πω είναι πως αν ο Μαρινάκης
    είναι φιλόδοξος και απαιτητικός επιχειρηματίας δε θα κάτσει σ' ένα μαγαζί που απλά βγάζει τα
    έξοδά του... και ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ... Και αυτό είναι ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!
    Γιατί ποιος ΣΟΒΑΡΟΣ επιχειρηματίας διαθέτει χρόνο, κόπο, ενέργεια και κεφάλαια απλά για να κάνει
    το κεφι του? Όταν η κυριαρχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο δε θα σημαίνει απολύτως τίποτα ελλείψη ενδιαφέροντος
    και κοινού το πράμα (η διάθεση του) θα κρυώσει! Και μετά ΟΛΑ είναι πιθανά.

Τώρα καταλαβαίνετε, γιατί κάποτε έγραψα πως παρακαλώ να ρθουν οι μουλάδες στο βάζελο... Και την
    πλάκα μας θα κάναμε (εδώ πηδήξαμε Βαρδινογιάννηδες, Πατέρες και Βγενό, αλήτες της πιάτσας και στα κόλπα
    με τους αράπηδες θα κωλώναμε?) και ο αντίπαλος μας θα συνέχιζε να είναι κάπως ανταγωνιστικός (τυπικά και
    όσο γίνεται από την Τζέντα) και μεις πρώτοι με κάποιον νάναι δεύτερος και όχι σε μια κούρσα όπου τρέχαμε ΜΟΝΟΙ.

Κλείνοντας λέω, πως αν ήμουν στη θέση του Μαρίν, θα έπαιζα το παιχνίδι ισοπαλία στο ΟΑΚΑ ως το λιγότερο που
    θα μπορούσα να κάνω για να αποτρέψω το όσα "υπέροχα" έγιναν... και την καταστροφή του αντιπάλου μου που
    τελικά (αν παραμείνω στο κόλπο) θα μου στοιχίσουν το βάρος μου (που δεν είναι και λίγο) σε χρυσάφι.

16. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

ewim7 (08-09-18), nikoskarki (08-12-12), SOLID (07-04-12)

Το avatar του χρήστη Gtakis

Thanks
    6.214
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.379 φορές σε 1.435 μηνύματα
    Ignore User

Μιας και δεν υπάρχει κάποιο θέμα για την ομάδα Νέων και δεν ήξερα που να το ποστάρω,βάζω εδώ το βιντεάκι με την νίκη της ομάδας Νέων στο τουρνουά του Σάν Σεμπαστιάν επί της Βαλένθια με 3-2 και σκόρερ τον Λυκογιάννη ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να σταθεί και στην μεγάλη ομάδα,δείτε το τρίτο του γκόλ.....πάρα πολύ ωραίο....!!!

Nature's Superfood
    Facebook: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Site:[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.096
    Ignore User

Υπάρχει [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] για την ομάδα νέων Τάκη. Οπότε το παραπάνω θα μεταφερθεί (ή καλύτερα θα το κάνω copy, μιας και "κολλάει" και εδώ).

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Gtakis (10-04-12)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Jack Collison (West Ham)

Μια και ψάχνουμε για τον διάδοχο του Ίμπα και γιατί φοβάμαι πως πάλι σαπάκια θα φέρουμε,
    σας παρουσιάζω τον Τζακ Ντέιβιντ Κόλλισον της Ουέστ Χαμ Γιουνάιντεντ, έναν ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΑΙΚΤΗ,
    μόνο 23 χρονών, ο οποίος πιστεύω πως σε δυο, τρία χρόνια θα είναι από τους μεγαλύτερους καθαρόαιμους
    μέσους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Σχετικά άγνωστο το όνομα στην Ελλάδα, πιστεύω, επειδή παίζει σε μικρομεσαία ομάδα, όμως για μένα
    (πέντε παιχνίδια φέτος τον είδα, τα δύο με real time data, στα οποία ο παίκτης έκανε κατα μέσο όρο
    12,5 χιλιόμετρα, είχε 75% ολοκλήρωση στις πάσες, 2 τελικές, κλπ.. ΚΑΙ σουτ πάρα πολύ καλό από
    οιαδήποτε απόσταση) ΛΥΡΑ ΕΚΑΤΟ, πρέπει να γίνει οπωσδήποτε σκάουτινγκ (όχι από τον Κόβα, που
    ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ σ' αυτόν τον ρόλο) και επειδή η τιμή του ΣΙΓΟΥΡΑ δε θάναι τίποτα το τρομερό (κοίταξα
    το Μάρκετ, γιατί δεν έχω ιδέα και είδα 4 εκ ευρώ...) να αποκτηθεί με ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, γιατί
    θα ρίξει τα τσιμέντα στο Καραισκάκης και θα αποτελέσει το δεκάρι μας για τα επόμενα 10 χρονάκια.

Σημειώνω πως η Γουέστχαμ, ΔΕΝ είναι πολύ καλά οικονομικά, μένει μακριά από τίτλους και καλά
    πλασαρίσματα για χρόνια και η ομάδα μας που συνεχώς είναι στο ΤΛ και ισόβια πρωταθλήτρια,
    ΜΑΖΙ φυσικά με ένα καλό συμβόλαιο, θα αποτελέσει μεγάλο δέλεαρ για έναν νεαρό και φιλόδοξο
    παίκτη όπως ο Τζάκ.

5 στα 5 λοιπόν (για να μην πω 6...) και μακάρι να τον δούμε στα ερυθρόλευκα.

21. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (13-04-12), ewim7 (08-09-18), nikoskarki (08-12-12), SOLID (17-04-12)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.096
    Ignore User

Δανεικός έρχεται?

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Ο Ολυμπιακός μόνο δανεικούς μπορεί να φέρει από Πρέμιερ Λιγκ. Οι παίχτες εκεί είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ.

Θα έλεγα να κυττάγαμε προς άλλες, πιο βατές, αγορές.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (13-04-12)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Ολυμπιακός μόνο δανεικούς μπορεί να φέρει από Πρέμιερ Λιγκ. Οι παίχτες εκεί είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ.

Θα έλεγα να κυττάγαμε προς άλλες, πιο βατές, αγορές.
    Τεράστιε και τρισμέγιστε Κώστα, ο παίκτης ΔΕΝ είναι ακριβός. Το είδα και στο Τρανσφέρ.
    Ποτέ δεν προτείνω (ή σχεδον ποτέ...) παίκτες που είναι αδύνατον να έρθουν

26. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

ewim7 (08-09-18), nikoskarki (08-12-12)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

4 εκατομύρια για παίχτη της Τσάμπιονσιπ είναι πολυ μεγάλο ποσό, Μητσάρα. Βάλε και το βδομαδιάτικό του, που σίγουρα θα είναι τσουχτερό οπως και κάθε Εγγλέζου...μάλλον πολλά μαζεύονται.

28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nikoskarki (08-12-12)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Carlos Fierro, Guadalahara City, Mexico.

Το δεύτερο πολύ σοβαρό όνομα αυτή τη βδομάδα.
    Μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U17, τον 17χρονο επιθετικό
    της Γκουανταλαχάρα, Κάρλος Φιέρρο!

Ξέρω... Θα λέτε τι πάει και βρίσκει ο μαλάκας ο Γερμανός...
    Σας λέω πως βρήκα έναν επιθετικό του μεγέθους Ιμπραίμοβιτς, Ιγκουαίν, Ντουμπία ή όποιον
    εσείς θεωρείτε τον κορυφαίο στον κόσμο. Και σε 5 χρόνια ο Φιέρρρο θα είναι τέτοιος, εγγυημένα,
    μιλημένα και πέραν πάσης αμφιβολίας!

Είπε πέρισυ ο Βενγκέρ για την παρτη του: Παίζει με την ωριμότητα παίκτη 10 χρόνια μεγαλύτερου. Και το
    μυαλό του πάντα είναι στο πως θα διακριθεί και θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του! (16 χρονών ήταν το παιδάκι...)

Στην ειδική κατηγορία (παίκτες κάτω των 21) αυτή τη στιγμή είναι ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ σε όλες τις κατηγορίες της
    θέσης του! Είπατε τίποτα?

Πιστεύω πως έχω ανακαλύψει (ενδιαφέρονται και κορυφαίες γερμανικές ομάδες για την πάρτη του και αν δεν κινηθούμε
    γρήγορα θα πετάξει το πουλί) ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ (τα κόκκινα ξέρετε των 30 καρατίων) και αν ένας τέτοιος παίκτης
    αποκτηθεί (ξεχάστε την ηλικία, το παιδί σταματά να τρέχει μόνο όταν κοιμάται, δεν είναι τρυφερο αγόρι...) η ομάδα μας
    θα έχει τον μελλοντικό κορυφαίο στράικερ του πλανήτη στο ρόστερ της!

Συνιστάται με 10 στα 5 και όσα ευχαριστώ και να βάλετε λίγα θάναι, γιατί βρήκα αστέρι πρώτου μεγέθους ΤΣΑΜΠΑ!
    (...εντάξει τσάμπα δε θάναι αλλά τι σκατά να κάνει ένας 17χρονος? 2,3 χαρτιά? ΟΚ!)

*παιδιά για κοιτάξτε γιατί δε μπορώ να βάλω φωτό και όταν κάνω υποβολή βλέπω ένα κουτάκι με ένα Χ

30. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

ewim7 (08-09-18), nikoskarki (08-12-12)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.096
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είπατε τίποτα?

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Η κρίση θα αναγκάσει όλους τους εγχώριους (και μη) αντιπάλους μας να ακολουθήσουν μία πορεία που θα στοχεύει στην οικονομική εξυγίανση τους.
    Ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο Ολυμπιακός να μην αντιληφθεί την αναγκαιότητα να ακολουθήσει αντίστοιχη πορεία και σε μερικά χρόνια να βρεθεί στην ίδια θέση μ’ αυτούς.
    Προφανώς λόγω της οικονομικής του κατάστασης ο Ολυμπιακός μπορεί να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο διατηρώντας την πρωτοκαθεδρία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχοντας εξασφαλίσει τα 20+ εκατ. του CL μπορεί να περιορίσει το budget του στα 30- εκατ έναντι των 5-10 εκατ. των υπολοίπων.
    Αν γίνει αυτό θα μπορεί να ισοσκελίσει ζημιές προηγουμένων ετών, να μειώσει τιμές,εισιτηρίων, φανελλών κλπ , να απεξαρτηθεί από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τους χορηγούς που συνεχώς μειώνονται.
    Να γίνει όμως αυτό πρέπει να επενδύσει στο καλύτερο υλικό από την εγχώρια αγορά και τα τμήματα υποδομής, και με ελάχιστες Value For Money μεταγραφές ξένων. Μια τέτοια επένδυση ξεκινάει από το τεχνικό team (προπονητής, γυμναστές, σκάουτερς, ιατρική ομάδα κλπ) .
    Τώρα που φεύγουν πολλοί από την τεχνική ομάδα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χαθεί η ευκαρία.
    ΥΓ. Και μεις ας δείξουμε εμπιστοσύνη και υπομονή, το μοντέλο άρχισε να αποδίδει στο μπάσκετ και κει έχουμε αντίπαλο
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

33. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nikoskarki (08-12-12)

Σελίδα 2 από 19 ΠρώτηΠρώτη 12345612 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές