Δεν είπα αυτό![]()
Δεν είπα αυτό![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Να ανοιξουμε ξεχωριστο θεμα για βυζΓια...
Το θεμα ΓΥΝΑΙΚΕΣ δεν εχει πολυ κινηση. Κλειδωστε το...
Α, δεν κανουμε παραγγελιες εδω; :![]()
H βόρεια Αφρική παράγει πολύ καλούς παίκτες πλέον.
Δε ξέρω αν υπάρχει σκάουτερ εκεί, αλλά εγώ διατίθεμαι.
ewim7 (16-09-18)
Χωρίς δόση υπερβολής, οι ωραιότερες γυναίκες της Αφρικής, μαζί ίσως με κάποιες από Αιθιοπία και Σουδάν. Απίθανο σοκολατί, λείο δέρμα, μαλλιά μετάξι, ωραίο παράστημα, μάτια που συνδυάζουν το καφέ της ερήμου, το βαθυπράσινο του τροπικού δάσους και το γαλάζιο του ωκεανού, που βρέχει την υπέροχη αυτή αφρικανική χώρα, που πραγματικά προσφέρει τα πάντα στον ταξιδιώτη. Η Άκρα, η πρωτεύουσα, είναι επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα πόλη. Αλλά, πιστέψτε με, είχα περισσότερο την προσοχή μου να χαζεύω τις πανέμορφες γυναίκες της παρά τα αξιοθέατα. Αν, σε κάποια άλλη ζωή, μπορούσα να διαλέξω δυο συντρόφους, θα έπαιρνα μια από την Άκρα και μια από τις όχθες του ποταμού Μεγκογκ στο Βιετνάμ. Για αυτές τις δεύτερες θα πούμε άλλη φορά. Αρκετά με τις μεταμεσονύχτιες φαντασιώσεις...
Μας γκάβλωσες πρωινιάτικα...
There is a Dude in town
dimace (20-05-18)
ewim7 (16-09-18)
Βενεζουέλα, Παραγουάη, Μεξικό, τύποι.![]()
dimace (21-05-18)
Ιαπωνία. Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ευλυγισία ανωμαλίας.
There is a Dude in town
dimace (21-05-18)
Όλοι όσοι πήρατε ευχαριστώ, ετοιμαστείτε για μεταμόσχευση μαλλιών...![]()
ewim7 (16-09-18)
Καλημέρα παίδες,
"Έλαμψε" ο 21χρονος παίκτης του Ολυμπιακού, Λάζαρ Ραντιέλοβιτς, στη νίκη της Ραντνίτσκι
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] via @sport24
Αυτός εδώ τι λέει;Έχει κάνεις γνώμη-άποψη για δαύτον;λέει ότι τον αποκτήσαμε πέρσι και τον αφήσαμε δανεικο,επίσης κάνει πολύ καλά παιχνίδια,θα βγει νέος Τζούρτζεβιτς η όχι;;;
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimace (24-09-18)
Μακάρι να μην είναι Τζούρτζεβιτς,εξάλλου κατά καιρούς έχουμε χτυπήσει χρυσάφια από Σερβία μεριά...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gtakis (24-09-18)
Bookmarks