ewim7 (16-09-18)
ewim7 (16-09-18)
Με τους μούτσους που έχουμε μαζέψει εφέτος, το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (13-03-18)
dimace (14-03-18)
Έτσι κι αλλιώς, οι παίκτες έχουν πολύ συγκεκριμένη και περιορισμένη διάρκεια ωφέλιμης ζωής - οπότε η ηλικία είναι κάτι σχετικό καθώς και ο Φουστεράκος, στα 28 ήρθε, αλλά είχε παίξει και πρώτη κατηγορία. Για εμένα, η ένστασή μου, είναι πάντα σε παίκτες που προέρχονται από τις δεύτερες κατηγορίες, γιατί όσο δυνατό και αν είναι το πρωτάθλημα, η κάθε κατηγορία είναι διοργάνωση ειδικών συνθηκών: Το ίδιο ακατάλληλοι είναι και οι παίκτες των μεγαλύτερων κατηγοριών όταν καλούνται να βοηθήσουν μία ομάδα για την άνοδο.
Δεν είναι το κλασσικό ακριβώς - υπήρχε βέβαια και η σχολή Σάαφ, που το έκανε πάντα: Είναι το νέο δόγμα της Λίγκας, για να γίνει πιο εμπορική.
Τα τελευταία τρία χρόνια, έχουν αρχίσει να εμφανίζουν τακτικά εκτρώματα στον τομέα της άμυνας και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται και στις ευρωπαϊκές επιδόσεις της Μπάγερν, της Μπορούσια, της Σάλκε και των λοιπών...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στην ηλικία, πέσαμε μέσα - στην κατηγορία, δεν ήταν και δύσκολο - με τη χώρα, πέσαμε λίγο έξω, βλέποντας πιο μακρυά...
Για θυμίστε μου, ρε παιδιά, γιατί μεγάλωσα και φύρανα: Πότε πήραμε παίκτη από τον ΟΦΗ και μας βγήκε;
Ο πιο πετυχημένος, τελευταία, ήταν ο Πουρσανίδης....
ΥΓ: Ανοίξτε θέμα για μεταγραφές...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 17-03-18 στις 15:18 Αιτία: Ανοίξτε θέμα για μεταγραφές...
chainsaw (17-03-18), ewim7 (16-09-18), thelastbaron (18-03-18)
Κλείσαμε για φορ τον Μπάστιαν Τρολ από Γερμανία.
drizzt (18-03-18)
Αν ανοίξω εγώ το πιο πιθανό να μας έρθουν ολοι οι σακάτηδες. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν ανοίξει τέτοιο θέμα ο flessanto, που παιρνει τα παιχνδια στα χαρτιά. Θα μας έρθουν δικηγόροι;;![]()
Να το ανοίξει ο ΒραζΗλίας, να φύγουν όλοι και να παίξουμε με την Κ19 του χρόνου;
ewim7 (16-09-18)
εγώ θέλω Χαραλντ Σίγκουρντσον για του χρόνου
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Τον Χέλγκι θα φέρει...
Πιθανότερο είναι να φέρει τη Σιγκούρνεϊ Γουίβερ. Ποιες μεταγραφές, ελάτε τώρα βρε παιδιά. Aς σοβαρευτούμε. Οι μεταγραφές είναι του κώλου τα τελευταία χρόνια και δε βλέπω να αλλάζει κάτι φέτος.
Θα σας ανοίξω θέμα πάντως, έτσι για να έχουμε να γελάμε. Μην το γεμίσετε με βυζιά πάλι πάντως - έχουμε σχετικό θέμα αλλού.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
dimace (18-03-18), flessanto (18-03-18), Red&White-Nick-7 (18-03-18), voskos_7 (20-03-18)
Άντε ρε Κοσμά. Ελληνική Βουλή μου το έκαναν το θρέντιον οι άθλιοι.![]()
ewim7 (16-09-18)
Έχουμε πουθενά θέμα για μπουρδέλα? Δεν το έχω προσέξει...
flessanto (18-03-18)
flessanto (18-03-18)
Bookmarks