Σελίδα 14 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 4101112131415161718 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 261 έως 280 από 365

Θέμα: Ματιές στο Μέλλον

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Ματιές στο Μέλλον

If it's working don't touch it! Ισχύει και στο ποδόσφαιρο;

Είχα μια συζήτηση πρόσφατα, για το ποιές είναι οι θέσεις (μέσα και έξω από το γήπεδο) στο ποδόσφαιρο στις οποίες αν είσαι απλώς καλός, βρέξει χιονίσει θα έχεις γαμάτο συμβόλαιο. Καταλήξαμε (βάσει γερμανικών προτύπων) στα ακόλουθα:

1 .Τερματοφύλακας, κεντρικός αμυντικός, αριστερό μπακ και δεκάρι στο γήπεδο.
    2. Βοηθός προπονητή και υπεύθυνος ακαδημιών, έξω από το γήπεδο.

Βάσει, λοιπών συμβολαίων (αναλογικά) οι παραπάνω θέσεις φαίνεται να θεωρούνται ΚΡΙΣΙΜΕΣ και αν κάποιος κάνει ΑΠΛΑ ΚΑΛΩΣ τη δουλειά του αμοίβεται πλουσιοπάροχα. Αν δε την κάνει πραγματικά καλά, χέζεται στο τάλαρο.

Έτσι αποφάσισα να δω τι γίνεται σε αυτές τις θέσεις με εμάς. Με εξαίρεση, λοιπόν, το τέρμα και (όσο βαστάξει ο άνθρωπος) το δεκάρι, οι υπόλοιπες θέσεις είναι ελλειπώς επανδρωμένες!

Σύγκρινα με πέρυσι, που η ομάδα, κατά γενική ομολογία έπαιζε καλύτερα και διαπίστωσα πως σε σχέση με φέτος είχαμε ΑΡΙΣΤΟ βοηθό προπονητή (τον Βίκτορ) και έναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κεντρικό αμυντικό (τον Ανεψιό) Με το που έφυγαν αυτοί οι δύο η ομάδα φαίνεται να χάνει το 50% της δυναμικής της και μεγάλο μέρος από την αγωνιστική της προσωπικότητα.

Και έτσι είναι!

Μίτσελ με Βίκτορ, ήταν οι εμπνευστές και εφαρμοστές του πολύ καλού ποδόσφαιρου που είδαμε πέρυσι στο πρώτο μισό της περιόδου. Ίσως, έχει λεχθεί, ο Βίκτορ να είχε το ίδιο μερίδιο επιτυχίας με τον Μίτσελ. Κράταγε άριστα τα αποδυτήρια, ήταν απίθανα καταρτισμένος στο συστημικό ποδόσφαιρο, διάβαζε γρήγορα το παιχνίδι live. Όχι από σύμπτωση, όταν φεύγει (τον διώχνουν;) η ομάδα, σχετικά γρήγορα, σταματά να παίζει καλό ποδόσφαριο.

Έχει προηγηθεί η μεταγραφή Μανωλά, στην οποία βρήκαμε πολλά τα 15 εκ. που τσεπώσαμε αλλά ΔΕΝ υπολογίσαμε πόσα θα θέλαμε (τα διπλάσια, δυστυχώς) για να βρούμε έναν άλλο Μανωλά. (Θα βάλω και τον Σάμαρη, ΛΙΓΟ, στο κόλπο. Σε μας ΕΠΑΙΖΕ αρκετά καλά, ήταν ικανοποιητικός δίπλα στον Τσόρι και είδαμε πόσο μας έλειπε, όταν ο Αργεντιίνος δεν ήταν στα καλά του. Τον Χολέμπα, δεν τον βάζω μέσα, γιατί είχε ΠΟΛΛΕΣ κακές αμυντικά βραδιές.)

Δεν θέλω να το τραβήξω πολύ... Το τι θέλω να πω είναι σαφές: Αν έχεις ανάγκη από χρήματα, πούλα κανένα νεφρό. ΜΗΝ πουλάς την καρδιά σου! Το πρώτο εύκολα το αντικαθιστάς. Τη δεύτερη, μέχρι να βρεθεί συμβατή, μπορεί και να πεθάνεις. ΔΕΝ περιμένω από τη διοίκηση να καταλαβαίνει τέτοια πράγματα. Το χρήμα είναι γλυκό... και στην όψη του θολώνει το μυαλό.

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ewim7 (13-09-18)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Λεπτομέρειες.

Χθες εμείς παίζαμε με την Β. Ιρλανδία και η Γερμανία με την Ιρλανδία. Εμείς για την τιμή των όπλων (που δυστυχώς δεν ήρθε) οι Γερμανοί για 1 πόντο (τους αρκούσε η ισοπαλία για να περάσουν) και την πρόκριση. (τελικά χάσανε με 1.0 με γκολ στο 70) Αυτό το παιχνίδι το παρακολούθησα κάπως και έχοντας δει όλα τα παιχνίδια της Γερμανίας μετά το Μουντιάλ και πολλά δικά μας, έβγαλα κάποια συμπεράσματα και διέκρινα ομοιότητες στην ποδοσφαιρική πορεία Ελλάδας και Γερμανίας τον τελευταίο χρόνο με μεγαλύτερη την ακόλουθη:

Και οι δυο ομάδες (η καθεμία φυσικά στο επίπεδό της) μετά το Μουντιάλ παραπαίει και σε ποδοσφαιρική ποιότητα και σε αποτελέσματα.

Εμείς μετράμε ήδη 12 παιχνίδια χωρίς νίκη (και με τραγικό ποδόσφαιρο) οι Γερμανοί πρέπει να περιμένουν την επόμενη αγωνιστική για να προκριθούν και ήδη έχουν κάποια ντροπιαστικά αποτελέσματα στο ενεργητικό τους (παγκόσμιοι πρωταθλητές είναι) και μπάλα παίζουν πού και πού και αυτή μέτρια.

Τι συνέβη στο Μουντιάλ και στις δύο ομάδες;

Οι Γερμανοί έχασαν τον Λαμ (σταμάτησε με την εθνική) τον Σβαιν (τραυματίας, μεταγραφή Αγγλία, κλπ...) τον Κλόζε (που ήταν παππούς, αλλά η δουλειά που έκανε μπροστά δεν έχει ακόμα αντικατασταθεί...) και έφεραν κάποιους νέους παίκτες (όχι κακοί αλλά ούτε και κλάσης) στην εθνική τους ομάδα.

Εμείς καταφέραμε (λογικο ακούγεται) να τα γαμήσουμε όλα! Από τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο παίκτη, τα αλλάξαμε όλα χειρότερα και από τον μακαρίτη τον Ανδρέα.

Αποτέλεσμα:

Επειδή το ποδόσφαιρο δεν είναι μαγειρική, να ρίξεις λίγο παραπάνω αλάτι στο φαγητό και να τη σκαπουλάρεις με δυο τρία ποτήρια νερό το βράδυ, αλλά ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο ΧΟΝΤΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ και οι δυο ομάδες, ανάλογα βέβαια με τον αριθμό των λεπτομερειών που δεν προσέχθησαν, πάσχουν και υποφέρουν τον τελευταίο χρόνο.

Και δεν ξέρω τι θα κάνουν οι Γερμανοί, (που παραδοσιακά βρίσκουν λύσεις σε τέτοιες καταστάσεις με το σύστημά τους) αλλά ΕΜΕΙΣ πρέπει να μάθουμε από το πάθημά μας και όταν (και αν) ξαναφτιάξουμε ομάδα να προσέξουμε καλά να τη διατηρήσουμε ως κόριν οφθαλμού και ποτέ των ποτών να μην κάνουμε πολλές αλλαγές ταυτόχρονα, παραβιάζοντας την κοινή λογική που λέει ότι τα γρανάζια μιας μηχανής κάποιον λόγο παίζουν στη λειτουργία της και δεν μπορούμε να τα αφαιρούμε όλα μαζί και να περιμένουμε πως η αυτή θα συνεχίζει να λειτουργεί.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ewim7 (13-09-18)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Ιντέγε Μπράουν και αγιάτρευτες πληγές.

Είχα ξεχάσει αυτό το θρεντ για πολύ καιρό. Δεν είχα και τίποτα ιδιαίτερο να γράψω τη στιγμή που πλέον δεν ασχολούμαι επαγγελματικά με το τόπι. Μέχρι σήμερα, που διαβάζοντας κάποια πράγματα στο φόρουμ, βρήκα την ευκαιρία να κάνω κάποιες σκέψεις. Αφορμή ήταν το θρεντ του Νιγηριανού επιθετικού μας.

Τι διαπίστωσα διαβάζοντας το θρεντ του παίκτης; Γενικά μιλώντας ΑΠΑΞΙΩΣΗ. Και μάλιστα, με βάση την πρώτη του χρονιά σε μας, γενικά δικαιολογημένη, σε σημείο που κάποιοι να σκέφτονται πως η πώλησή του θα ήταν συμφέρουσα για τον σύλλογο. Τώρα φυσικά κάποιος θα σκεφτεί: Τώρα που παίκτης παίζει καλά βγαίνεις να τον υπερασπιστείς; Όχι!

Τον Φιμπόγκασον θέλω να υπερασπιστώ! Τον Μπενίτεζ θέλω να υπερασπιστώ! Κάποιος αξιόλογους (μέχρι να έρθουν σε μας) νεαρούς παίκτες, που με ΜΙΑ ευκαιρία που τους δόθηκε (..αν τους δόθηκε) βγήκαν άχρηστοι, θέλω να υπερασπιστώ.

Βλέπω τον Πογμπά. Μέχρι σήμερα με την Λέστερ (που έβαλε κι ένα γκολ) ήταν ΑΝΕΚΔΟΤΟ στο γήπεδο; Αν ήταν σε μας ήδη θα μιλούσαμε για τη μαλακία που κάναμε να τον πάρουμε, πως δεν κολλά στην ομάδα, μέχρι και δανεικό ή να τον πουλήσουμε το καλοκαίρι θα συζητούσαμε, ξεχνώντας το γεγονός πως ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης δεν προσαρμόζεται αμέσως στην ομάδα, πως πολλές μεταγραφές θα σου βγουν απ' τη δεύτερη χρονιά, πως η προσαρμογή / απόδοση του παίκτη εξαρτάται από τον προπονητή και το σύστημα της ομάδας κλπ... Τι να κάνω τον καλύτερο εξτρέμ του κόσμου, όταν η ομάδα μου παίζει χωρίς εξτρέμ;

Ευτυχώς ο Μπράουν έμεινε!

Ο Μπράουν, που με εξαίρεση την Αγγλία ήταν και είναι ΚΑΛΟΣ ΣΚΟΡΕΡ!
    Ο Μπράουν που κάνει δουλειά στο γήπεδο και τρέχει πάνω κάτω!
    Ο Μπράουν που θα δώσει τη μπάλα στον αμαρκάριστο συμπαίκτη του!
    Ο Μπράουν που θα πάει να μαρκάρει πού και πού και κανέναν φουκαρά όπως μπορεί!
    Ο Μπράουν που δεν τα παρατά μέχρι το 90 ανεξάρτητα με το πώς πάει το παιχνίδι και ο ίδιος.
    Ο Μπράουν με την άριστη προιστορία στην Ευρώπη και στέλεχος της αξιόλογης εθνικής Νιγηρίας.
    Ο Μπράουν που παρότι ήταν χασογκόλης πέρυσι, σκόραρε σχεδόν σε όλα τα ντέρμπι και σε σημαντικά παιχνίδια της ομάδας στην Ευρώπη.
    ...κλπ

Όλα αυτά ο Μπράουν;

Μπα! Αν εξαιρέσει κανείς τις δυο - τρεις αράδες για τον Φιμπόγκασον μιλώ. Και αυτό γιατί δεν θέλω να υπάρξει στο μέλλον περίπτωση παίκτη που αδικείται τόσο πολύ, ενώ έχει τόσα πολλά να προσφέρει και φεύγει χωρίς να να υπάρχει άξιος αντικαταστάτης του στην ομάδα.

Πριν λοιπόν αρχίσουμε τα θαψίματα, την επόμενη φορά, ας κοιτάμε την ιστορία του παίκτη, ας γνωρίζουμε πως τα καλά μπορεί να αργήσουν, πως το τόπι δεν ξεχνιέται εύκολα, να μην απογοητευόματε και το κυριότερο να μη δίνουμε με βιαστικές κριτικές πάτημα για πωλήσεις σε μια διοίκηση που δεν θέλει και πολυ για να σουτάρει αξιόλογους παίκτες για να τα κονομήσει, χωρίς καν να σκεφτεί ποιούς θα φέρει στη θέση τους.

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

ewim7 (13-09-18), SAF-7- (24-09-16)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

2Φέτος το καλοκαίρι οι θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση είναι πολλές. Πέρυσι και φέτος δυστυχώς χάσαμε αξιόλογους παίκτες οι οποίοι σιγά σιγά πρέπει να αντικατασταθούν. Εγώ, εκτός από το νέο τοπικ που θα γίνει για τις μεταγραφές, θα δίνω και εδώ κάποιες λύσεις/ υποδείξεις για παίκτες που θεωρώ καλούς και κατά μεγάλη πιθανότητα θα κάνουν τη διαφορά. Και αρχίζω, πολύ λογικά, από τη θέση του τερματζή, που μετά τη φυγή του μεγάλου Ρομπέρτο, μας έχει δώσει αρκετά προβλήματα αστάθεια, τραυματισμών μέχρι και κουλαμαρας:

Alexander Schwolow της Freiburg.

Τέρμα ποιότητας που μπορεί να παίξει και μπροστά από τον Καπινο. Αθλητικός τερμας και πολύ σταθερός.

4 στα 5 και θα στοιχίσει ίσως λιγότερα από τον Ρομπέρτο. Λύση για τα επόμενα ΧΧ χρόνια που μου αρέσει πολύ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimace : 14-03-17 στις 19:15

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (14-03-17)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Νομίζω πως η επιλογή της ομάδας είναι να πάει με Καπίνο νο1. Πιστεύω πως θα αποκτηθεί κάποιος βετεράνος τύπου Κάρολ για μπακ απ, στη θέση του Λεάλι. Εκτός αν επιλεγεί λύση από Ελλάδα, πχ αυτός του Παναιτωλικού θα ήταν ενδιαφέρουσα περίπτωση.

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (14-03-17)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Ο νιόνιος ο Γιαννιώτης είναι ενδιαμφέρουσα κατάσταση, τύπε. Και κυρίως... δικός μας...
    There is a Dude in town

12. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

dimace (14-03-17), sirkostas (14-03-17)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ναι, γιατί όχι;

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω πως η επιλογή της ομάδας είναι να πάει με Καπίνο νο1. Πιστεύω πως θα αποκτηθεί κάποιος βετεράνος τύπου Κάρολ για μπακ απ, στη θέση του Λεάλι. Εκτός αν επιλεγεί λύση από Ελλάδα, πχ αυτός του Παναιτωλικού θα ήταν ενδιαφέρουσα περίπτωση.
    Δεν είναι κακός ο Καπίνο, αλλά πού να βασιστείς σε τερματζή που μια παίζει και δέκα είναι σακατεμένος... Ας πιστέψουμε πως η φετινή χρονιά ήταν άτυχη, διαφορετικά, αν πάει έτσι και του χρόνου, είμαστε χαμένοι.

15. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (03-05-17), ewim7 (13-09-18), sirkostas (14-03-17)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Αν δείξει συνεχόμενη ευπάθεια σε τραυματισμούς, εννοείται πως πρέπει να φύγει. Αλλά ακόμα είναι πρόωρο να το πούμε αυτό.

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (14-03-17)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ πάντως Θα ήθελα να μείνει ο Λεάλι,πιστεύω ότι μπορεί να γίνει καλύτερος.

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

ewim7 (13-09-18), sirkostas (14-03-17)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Besart Berisha

Αυτός είναι επιθετικός και μάλιστα καλός. Κοσοβάρος, από την Πρίστινα, 32 χρονών, παίζει στην Αυστραλία στην Melbourne Victory (παλίότερα ήταν στο Μπρίζμπειν, νομίζω), όπου αγωνίζεται και ο συμπατριώτης μας ο Θεοχάρους. (επίσης υποσχόμενος επιθετικός, που το καλοκαίρι τον είδαμε να αγωνίζεται εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα τουρνουά. Είναι 18 χρονών το παλικάρι)

Το 2015 πέτυχε 15 γκολ
    Το 2016 27 γκολ.

Πολύ καλός επιθετικός και ως χαρακτήρας ο παίκτης που μας αρέσει να βλεπουμε στο γήπεδο: ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ. (τον έχω πιάσει να τρίβει τη μπάλα στα μούτρα του κίπερ, όταν του το έχει χώσει)

3.5 στα 5 και θα γουστάρουμε πολύ!

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

ewim7 (13-09-18), sirkostas (24-03-17)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Παντως 32 χρονων δεν ειναι ακριβως ματια στο μέλλον.Μαλλον ματιά στο παρελθον.

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rena για αυτό το μήνυμα:

flessanto (25-03-17), sirkostas (24-03-17)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ρε Μήτσε, με κούφανες. Ειλικρινά το λέω. Εδώ, υποτίθεται, είναι το θρεντ που γράφουμε για κανένα ταλέντο. Κι εσύ πήγες και βρήκες έναν κληρούχα του Καρντόσο!!!!!!!

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

Rena (24-03-17), voskos_7 (26-03-17)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Είμαι πλέον σίγουρος πως ούτε ταλέντα που να αξίζουν θα έρθουν στην ομάδα, ούτε φτασμένοι παίκτες και έτσι το έκανα και δω κάτι σαν μόνιμο παράρτημα των ετήσιων μεταγραφών, διότι είμαι και πάλι μέσα στο κόλπο του στοιχήματος (από άλλο πόστο τώρα) και θα έχω πληροφορίες και για παίκτες και για ομάδες, πολύ καλύτερα από πριν που ήμουν στο κρατικό στοίχημα.

27. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

ewim7 (13-09-18), Reds (24-03-17), sirkostas (24-03-17)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Πλάκα πλάκα νομιζω οτι τον πήρε το μάτι μου σε κάποια γαυρικη εφημεριδα.Που έχεις μπλέξει dimace και τα μαθαινεις όλα;

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Είμαι υπεύθυνος για την ασφάλεια μιας αλυσίδας μπετατζιδικων στο Βερολίνο. 18 καταστήματα. Κοιμάμαι και ξυπνάω στα κόκκινα και με τον Ολιβερ δίπλα στο κρεβάτι...

30. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

ewim7 (13-09-18), Rena (24-03-17)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Βλέπω αυτή την ώρα το Γεωργία-Σερβία κι έχω εντυπωσιαστεί τρομερά απ' τον σέντερ φορ των γηπεδούχων, κάποιον Νίκο Κατσαράβα, που μου ήταν παντελώς άγνωστος μέχρι πριν μισή ώρα. Μόλις 23 χρονών και παίζει στον Εθνικό Αχνας, στη Κύπρο. Μόνος του έχει βάλει στα δίχτυα όλη την άμυνα των σέρβων και τους έχει καρφώσει και γκολ απ' το 3ο λεπτό.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sirkostas : 25-03-17 στις 15:57

32. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

dimace (24-03-17), ewim7 (13-09-18)

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.414 φορές σε 4.033 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δείξει συνεχόμενη ευπάθεια σε τραυματισμούς, εννοείται πως πρέπει να φύγει. Αλλά ακόμα είναι πρόωρο να το πούμε αυτό.
    Κι όμως και στον βαζελο τα ίδια έκανε και για αυτό έχασε την θέση του γρήγορα.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

34. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ewim7 (13-09-18)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ιδωμεν! Το άμεσο μέλλον θα δείξει. Τώρα, ότι και να πούμε θα είναι απλές υποθέσεις στο βρόντο.

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.060 φορές σε 7.609 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι υπεύθυνος για την ασφάλεια μιας αλυσίδας μπετατζιδικων στο Βερολίνο. 18 καταστήματα. Κοιμάμαι και ξυπνάω στα κόκκινα και με τον Ολιβερ δίπλα στο κρεβάτι...
    O Όλιβερ ποιος είναι;

37. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ewim7 (13-09-18)

Σελίδα 14 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 4101112131415161718 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές