Τα κανε ο Καστίγιο πριν απο αυτον να πει καποιος στον Γκαβάνο.
Γκολάρα, δεν το συζητώ αλλά όχι και το καλύτερο. Ο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Ζιντάν, ο Μπέκαμ κι άλλοι πόσοι έχουν βάλει πολύ πιο ωραία γκολ. Μάλιστα θυμάμαι που είχα δει ένα του Ζιντάν όταν ήταν στη Μπορντώ, 5 μέτρα μπροστά απ' το ημικύκλιο της σέντρας να πιάνει σουτ που η μπάλα σηκώθηκε περίπου 10 μέτρα απ' το έδαφος και κρέμασε τον τερματοφύλακα. Απ' τα καλύτερα γκολ που έχω δει ποτέ.
Τα κανε ο Καστίγιο πριν απο αυτον να πει καποιος στον Γκαβάνο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Το τεράστιο Γκολ του Ντιεγκίτο με την Αγγλία και το ανεπανάλητο του Μάρκο Φαν Μπάστεν στον τελικό Ολλανδία-ΕΣΣΔ νομίζω είναι τα καλύτερα.Ισως και του Ζιντάν με την Ρεάλ στον τελικό με την Λεβερκούζεν.
Οσο για το γκολ του Καβάνι απλά γκολάρα σπάνιας ομορφιάς..
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Δεν εχεις άδικο, Βαρόνε μου αλλά θέλω γκολ, που πριν την επίτευξη τους, έχουν ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ κίνηση με την μπάλα στα πόδια.
Ένα υπέροχο γκολ από τακουνάκι ή από ξερό σουτ (για μένα πάντα) δεν έχει την ίδια αξία με κάποιο που έχει σμπαραλιάσει ολόκληρη την άμυνα.
*να σημειωθεί πως παλιά ήταν ευκολότερα τα σούπερ γκολ με τρίπλες γιατί οι άμυνες ήταν πιο χαλαρές. Σήμερα τα βλέπουμε όλο και σπανιότερα.
ewim7 (11-09-18), VALVERDES_7 (21-10-13), voskos_7 (20-10-13)
Εχοντας δει περιπου 10 ματς της Μπουντεσλιγκα φετος οντας στην Γερμανια εχω επικεντρωθει σε μερικους
παρα πολυ καλους ποδοσφαιριστες που θα κανουν μεγαλη καριερα εαν προσεχτουν απο τις ομαδες τους.
Οταν μπορω θα γραφω καποια πραγματα για μερικους απο αυτους φυσικα στο αντιστοιχo thread
του Δημητρη.
Ξεκινωντας,ενας Γκανο-Μαροκινος εξτρεμ δανεικος στην Μπραουνσβαιγκ απο την Μπαγερ Λεβερκουζεν.
Το ονομα του :
ΚΑΡΙΜ ΜΠΕΛΑΡΑΜΠΙ
Club career
He grew up in Bremen, where he played youth football for local clubs FC Huchting, Werder Bremen and FC Oberneuland.[5] In 2008, Bellarabi joined the under-19 side of Eintracht Braunschweig. He made his senior debut for them during the 2008–09 season, followed by two more appearances during the 2009–10 league campaign. He finally became a regular starter during the 2010–11 3. Liga season and attracted notice due to his performance.[5][6]
After the season, he left Braunschweig for Bundesliga side Bayer 04 Leverkusen.[7] Due to injury, Bellarabi missed most of the 2012–13 Bundesliga season.[8] In 2013, he returned from Leverkusen to Eintracht Braunschweig, by now playing in the Bundesliga as well, on a one-year loan deal.[9]
International career[edit]
Bellarabi has played youth international football for the German under-20 and under-21 teams.[10]
dimace (22-10-13)
Όσο ο Κοσταρικανός παραμένει δανεικός και (τουλάχιστον εμένα) δεν πείθει πως είναι δεξί εξτρέμ (γιατί δεν είναι...)
παίκτες όπως ο Μαροκάνος θα είναι πάντα στο προσκήνιο.
Γενικά το Μπραουνσβάιχ έχει πολλούς συμπαθητικούς παίκτες και πέρυσι στην Τσβάιτε ήταν πολύ επιθετικό και εντυπωσιακό
ενώ και φέτος το παλεύει καλά το πράμα και πιστεύω πως μπορεί να παραμείνει στο τέλος.
Ευχαριστούμε Τεό και όποτε έχεις χρόνο δώσε μας και λίγα στοιχείς για τον Καλλιγκιούρι, που πριν δυο χρόνια τον προτείναμε
εδώ μέσα για αμ. χαφ, τελικά πήραμε τα αρ...α μου και εν τω μεταξύ ο Αμερικανός βγάζει μάτια στην ομάδα του. (πιστεύω πως
ο φετινός Ολυμπιακός, με Καλλιγκιούρι στη σύνθεση θα είχε ομάδες όπως η Μπενφίκα για πλάκα συν το ότι θα διέθετε, μετά
τον μεγάλο Τζόλε, ΑΡΧΗΓΟ με προσωπικότητα και ηγετικά προσόντα)
Μιας και πιάσαμε κουβέντα για τα καλύτερα γκολ νομίζω ότι και το παρακάτω είναι ιδιαίτερο και μπαίνει άνετα στην 5άδα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Μικρό ποδοσφαιρικό τέστ.
Αναγνωρίζετε κάποιον / ους από τους πιτσιρικάδες? Όλοι τους έγιναν ή ακόμη είναι μεγάλοι ποδοσφαιριστές.
ewim7 (11-09-18)
Για να την αρχή, συνεχίστε εσείς
2. Κριστιάνο Ρονάλντο
4. Ρούνεϊ
5. Ροναλντίνιο
8. Τζέραρντ
9. Ανρί
11. Mπέκαμ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dimace (30-10-13), Du3lisT (30-10-13), Rena (30-10-13), VALVERDES_7 (31-10-13)
,,,10 Κασιγιας?
το 6 μου θυμιζει λιγο Μεσι και το 7 ζουνινιο.
differance (30-10-13), dimace (30-10-13)
differance (30-10-13), dimace (30-10-13), Rena (30-10-13)
ΣΚοουλς.Ειχα σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω ποιος ειναι.
ο ροναλντινιο μεγαλη "φατσα" απο τοτε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
nikos7 (30-10-13)
Τελεια τα πήγατε! Εγώ μονο τον Ρόνι είχα βρει...
differance (30-10-13), ewim7 (11-09-18), Rena (30-10-13), sirkostas (22-01-14)
ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ
Δεν είναι αυτό που κυρίως απασχολεί το νήμα αλλά είναι καθαρό μέλλον.
Φέτος, λοιπόν, είχαμε την ευτυχία να δούμε ορισμένα μοναδικά φαινόμενα στην ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου μας. Φαινόμενα, που μόνο τυχαία δεν ήταν. Φαινόμενα που δείχνουν πως μια νέα εποχή για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ανατέλει.
1. Η διοίκηση ΔΕΝ άκουσε ούτε μια φορά τους οργανωμένους οπαδούς!
Κακά τα ψέματα, εκτός της Μπόκα Τζούνιορς, δε γνωρίζω καμιά άλλη ομάδα που να είναι τόσο live and die με τους οπαδούς της. Με την είσοδο των λεφτάδων προέδρων στον προεδρικό θώκο της ομάδας μας, οι απαιτήσεις του κόσμου όλο και μεγάλωναν, (με τις αφημερίδες να σπρώχνουν κι αυτές για να πουλάνε φύλλα) σε σημείο να γίνονται φορτικές, αναγκάζοντας τον εκάστοτε Πρόεδρο να κάνει κάθε καλοκαίρι κάποιες μεταγραφές για τον κόσμο, ανεξάρτητα αν ο παίκτης παραγματικά χρειαζόταν, αδιάφορο αν ήταν σε καλή κατάσταση ή είχε πάρει τα κάτω του κλπ... Μόνο κριτήριο το όνομα. Έτσι γεννήθηκε η λεγόμενη "μεταγραφή αεροδρομίου" ή παλιότερα "του ρολογιού"
Φέτος, όσο κι αν φωνάζαμε, όσο κι αν ζητάγαμε, η διοίκηση έκλεισε τα αυτιά της. Αποτέλεσμα: Ήρθαν καλοί παίκτες! Παίκτες για να παίξουν στο γήπεδο κι όχι στα λαρύγγια των οπαδών και στα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων. Προσωπικά, τόσους άριστους παίκτες, σαν τον Κάμπελ, τον Βάις, τον Ρομπέρτο και τον Τσόρι, τον Σαβιόλα, σε μια μόνο μεταγραφική περίοδο δε θυμάμαι να είχαμε στο παρελθόν. (το παιδομάζωμα του Κόκκαλη ήταν κάτι άλλο) Αν προσθέσεις και τον θαυμάσιο Σιόβα, μιλάμε για μισή ενδεκάδα ποιότητας.
2. Ο προπονητής δεν άκουσε κανέναν αλλά δούλεψε!
Ο Μίτσελ, με το που ήρθε είσπραξε πέντε τεμάχια από κάποια Λεβάντε και η αμφισβήτηση άρχισε με το καλημέρα. Παρόλα αυτά, με την έναρξη της περιόδου του Σεπτέμβρη, κατάφερε ΑΜΕΣΑ να παρουσιάσει μια ομάδα που ήξερε τι θέλει και τι ζητά στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου βλέπουμε την ομάδα να παίζει το ίδιο ανεξάρτητα αντιπάλου, όπως ακριβώς κάνουν οι τοπ ομάδες της Ευρώπης. Κι όταν λέμε το ίδιο δεν εννοούμε τσούκου τσούκου. Μιλάμε για ποδόσφαιρο κατοχής, με τη μπάλλα κάτω και επίθεση απ' όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Η ομάδα ζει και πεθαίνει στο ίδιο τέμπο. Είδατε το Παρίσι; Τη Λισαβώνα; Τον Πλατανιά; Παντού το ίδιο. Αυτό, ειδικά για την Ευρώπη εκτός, λέγεται ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Και μεις είμαστε μέρος της.
3. Οι παίκτες αγκάλιασαν τον προπονητή και τους συμπαίκτες τους.
Αυτή η ομαδικότητα! Αυτή η αλληλοϋποστήριξη! Αυτή η ηρεμία στα αποδυτήρια! Αυτή η δίψα για τη νίκη! Αυτή η επιθυμία για ατομική διάκριση, ακόμη και από παίκτες δανεικούς! Κάποια από αυτά, μεμονωμένα, τα έχω δει και στο παρελθόν. Ολα μαζί, ποτέ! Φέτος βλέπουμε να αγωνίζεται μια ΟΜΑΔΑ και όχι ένα συνονθύλευμα ατόμων, που άλλοι, οι πιο φιλότιμοι, προσπαθούν περισσότερο, κι άλλοι, οι πιο φιλόδοξοι, κοιτούν πως θα εντυπωσιάσουν την εξέδρα και τους ξένους μάνατζερ, για να πάρουν μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι. Και αυτό δεν είναι μόνο δουλειά του προπονητή. Είναι ο χαρακτήρας των ίδιων των παικτών, που είναι άριστος! Βλέπω τον Σαβιόλα να μπαίνει κεφάτος από τον πάγκο, και δεν πιστεύω στα μάτια μου. Τον βλέπω να γίνεται αλλαγή ευτυχισμένος, πάνω που είναι έτοιμος για το χατ τρικ, και νομίζω πως ονειρεύομαι. Κι όταν θυμάμαι τι έκαναν σε ανάλογες περιπτώσεις ΑΡΧΙΔΙΑ όπως ο Ζάχοβιτς, νομίζω πως παρακολουθώ κάποια Γερμανική ομάδα και όχι τον Ολυμπιακό.
Τι σημαίνουν όλα αυτά;
ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΜΑΣ!
Είναι μοναδικό και πολύ όμορφο αυτό που έχει συμβεί! Γενιές Ολυμπιακών έφυγαν απ' αυτή τη ζωή χωρίς να το γνωρίσουν. Ανατέλει η εποχή, που η ομάδα μας θα πάψει να είναι ο φτωχός συγγενής των μεγάλων ευρωπαικών, αλλά ισάξιά τους. Η αρχή έγινε και το μέλλον προμηνύεται λαμπρό.
Du3lisT (11-12-13), ewim7 (11-09-18), sirkostas (22-01-14), SOLID (11-12-13), vasilis-thrylos7 (11-12-13)
1) υπερβάλλεις υπάρχουν και άλλες ομάδες. Επίσης, δεν είναι σωστό αυτό που γράφεις σχετικά με τους οργανωμένους οπαδού. Ισα ισα...
Αλλά ότι η διοίκηση ακολούθησε σωστά τον δρόμο της χωρίς παπαγαλάκια είναι σωστό.
2) 3) Δόθηκε στον προπονητή, η εξουσία του προπονητή. Κάτι που δεν συνέβαινε σχεδόν ποτέ και ο προπονητής ήταν υπο τους παίχτες... Ακόμη, υπάρχουν και μαντρόσκυλα που περιφρουρούν για καλό και για κακό και ο πρόεδρος που ήταν πάνω στην ομάδα (δες Αμπντουν, Τζιμπούρ)
εν τέλει, δεν νομίζω ότι ανατέλλει καμία εποχή. Οσο υπάρχει αυτό το οικονομικό σύστημα δεν θα μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις μεγάλες ομάδες γιατί είμαστε μια μικρή χώρα (και σωστά είμαστε από ανθρώπινη πλευρά). Θα είμαστε κάτι σαν την πόρτο ή την μπενφίκα και εκεί θα ανταγωνιζόμαστε...
dimace (11-12-13)
1. Μιλώ πάντα από προσωπική πείρα και όχι απ' ότι έχω ακούσει. Όχι όλοι οι οπαδοί αλλά συγκεκριμένοι οπαδοί, που είχαν φτάσει να ανεβοκατεβάζουν προπονητές.
2. Στηρίχθηκε ΚΑΙ δούλεψε. Έχει την προσωπικότα να επιβάλει ΚΑΙ ο ίδιος την εξουσία, που όπως σωστά λες, του δόθηκε. Και οι παίκτες, φυσικά, έχουν τον επαγγαλματισμό να την αποδέχονται.
3. Για πρώτη φορά νιώθω πως δε φοβάμαι όταν η αντίπαλος λέγαται Βάζας, Χέρενφέιμ, Τρόμσο ή άλλα σκατά, που μας είχα ξεφτιλίσει. Ξέρω πως υπάρχει ένα καλό επίπεδο. Αυτό δε σημαίνει πως θα γίνουμε Μπαρτσα αλλά Μπενφίκα θα γίνουμε, ΑΝ συνεχίσουμε έτσι. Και αυτό ΕΙΝΑΙ επίτευγμα με αρχίδια!
Πολυ ωραιο ποστ Δημητρη, εκφραζει καποια πραγματα που ηθελα να πω και εγω.
Η σχεδιαση οργανωση αποτελει προτεραιοτητα για τη λειτουργια της ομαδας αλλα δεν αρκει. Χρειαζονται και χρηματα. Σιγουρα η ομαδα ειναι σε καλη οικονομικη κατασταση, ειδικα με τα φετεινα πριμ, αλλα ευρυτερα η κατασταση ειναι δυσκολη και δεν προβλεπεται να βελτιωθει αμεσα. Για την αλλαγη επιπεδου χρειαζεται και εγχωριος ανταγωνισμος που -δυστυχως- εξαρταται και απο το χρημα.
dimace (11-12-13)
Χωρίς χρήμα, ούτε πουτ...α δε μπορείς να μαμήσεις, όχι να φτιάξεις ομάδα. Κι εδώ όμως είμαστε τυχεροί. Ο Μαρινάκης έχει χρήμα με ουρά. Και λίγα να σκάει κάθε χρόνο (φυστίκια ήταν τα χρήματα φέτος για μεταγραφές σε σχέση με την τσέπη του) μια χαρά θα είμαστε. Και να σου πως την αλήθεια, προτιμώ το λίγο, καλό και σταθερό, από το "πετάω τα λεφτά μου σε έναν μαλακοΣισέ και μετά βαράω διάλυση" στυλ Πατέρα.
*και φυσικά θέλω, πλάνο, οργάνωση και δουλειά, που ΔΕΝ έχουν να κάνουν τόσο με χρήμα αλλά με σχέδιο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimace : 12-12-13 στις 00:41
ewim7 (11-09-18), vasilis-thrylos7 (11-12-13)
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (και ΔΑΝΙΑ)
Όπως είχα γράψει στο παρόν νήμα, το μέλλον του ευρωπαικού ποδοσφαίρου (και, γιατί όχι, παγκόσμιου) είναι οι Κάτω Χώρες και η Δανία.
Για να δούμε το παρακάτω άρθρο και να κάνουμε ένα δυο σχόλια.
Σε έρευνα που πραγματοποίησε η «CIES Football Obervatory», οι ακαδημίες του Άγιαξ είναι οι πιο παραγωγικές αυτή τη σεζόν, ξεπερνώντας ακόμα και την περίφημη «Masia» της Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με τα ετήσια στοιχεία της έρευνας, 69 παίκτες από τις ακαδημίες της ολλανδικής ομάδας αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά κλαμπ, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Παρτιζάν με 66 ποδοσφαιριστές και στην τρίτη η Μπαρτσελόνα με 61.
Από τους 69 ποδοσφαιριστές που έχει «βγάλει» ο Άγιαξ, οι 12 αγωνίζονται ακόμη στον ολλανδικό σύλλογο, κάτι στο οποίο υπερέχει η Μπαρτσελόνα αφού διατηρεί στο ρόστερ της 16 παίκτες από τη «Masia». Αλλά και πάλι οι Μπλαουγκράνα ούτε σε αυτή την κατηγορία είναι πρώτοι.
Η Όσιγιεκ από την Κροατία, έχοντας 41 εν ενεργεία παίκτες από τα «σπλάχνα» της, διατηρεί στην ομάδα της τους 24 από αυτούς, γεγονός που την φέρνει στην πρώτη θέση.
Ο Άγιαξ, έχοντας βγάλει από τις ακαδημίες του τεράστια ονόματα όπως ο Γιόχαν Κρόιφ, ο Ντένις Μπέργκαμπ, ο Κλάρενς Σέεντορφ και ο Έντγκαρντ Ντάβιτς, παραμένει μια από τις λίγες ομάδες που επιμένουν να... επενδύουν σοβαρά στις ακαδημίες τους.
Ο «Αίαντας», ο οποίος είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο, είχε καθαρά έσοδα περίπου 18 εκατ. ευρώ την περασμένη σεζόν (η οποία έκλεισε στα μέσα Ιουνίου) και διαθέτει περίπου 6 εκατ. ευρώ στις ακαδημίες του σε μια εποχή που, όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι ομάδες στηρίζονται στην αγορά παικτών και όχι στη δημιουργία τους.
Μάλιστα, ο μέσος όρος των παικτών που πέρσι αγωνίστηκαν στις ομάδες τους προερχόμενοι από τις ακαδημίες του συλλόγου, μειώθηκε στο ιστορικό χαμηλό του 21,2% με τη μείωση του ποσοστού να συμβαίνει για τέταρτη διαδοχική σεζόν.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Άγιαξ, Miel Brinkhuis, ο σύλλογος προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες της πρώτης ομάδας με παίκτες από τις ακαδημίες και προχωρά σε αγορά μόνο αν διαπιστωθεί ότι μια συγκεκριμένη θέση δεν μπορεί να καλυφθεί από τους υπάρχοντες.
Η Χάιντουκ Σπλιτ από την Κροατία και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας από την Πορτογαλία (από την οποία έχει προέλθει ο Κριστιάνο Ρονάλντο), έχουν από 52 παίκτες των ακαδημιών τους σε ομάδες της Ευρώπης, με τους Κροάτες να διατηρούν στην ομάδα τους 13 από αυτούς και η Σπόρτινγκ 8.
Η Ρεάλ Μαδρίτης, μια από τις ομάδες που συνήθως ξοδεύουν υπέρογκα ποσά για την αγορά παικτών, έχουν εν ενεργεία 43 παίκτες από τις ακαδημίες τους, ωστόσο μόλις επτά από αυτούς φορούν τη φανέλα της «Βασίλισσας» φέτος.
Στην Αγγλία, πρώτη ομάδα σε... παραγωγή είναι φυσικά η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ με 36 παίκτες, δέκα εκ των οποίων παραμένουν στους Κανονιέρηδες, με τη Γερμανική Μπάγερν Μονάχου να έχει «παράξει» τον ίδιο αριθμό παικτών αλλά να έχει διατηρήσει στον σύλλογο μόλις επτά.
Αναλυτικά οι 20 πρώτες σε παραγωγή ομάδες και σε παρένθεση ο αριθμός των παικτών που παραμένουν στον σύλλογο μετά τις ακαδημίες:
Άγιαξ 69 (12)
Παρτιζάν 66 (7)
Μπαρτσελόνα 61 (16)
Χάιντουκ Σπλιτ 52 (13)
Σπόρτινγκ Λισ. 52 (
Ερυθρός Αστ. 50 (5)
Σπάρτα Πράγας 46 (7)
Ρεάλ Μαδρίτης 46 (7)
Ντιναμό Ζάγκ. 45 (7)
Φέγιενορντ 44 (13)
Ντιναμό Κιέβου 44 (5)
MTK Βουδαπέστης 43 (15)
Σαχτάρ Ντόνετσκ 43 (4)
Ντιναμό Μινσκ 41 (
Όσιγιεκ 41 (24)
Σλάβια Πράγας 39 (11)
Λέφσκι Σόφιας 37 (4)
Πόρτο 37 (1)
Άρσεναλ 36 (10)
Μπάγερν Μονάχου 36 (7)
Βλέπουμε πως οι Ολλάνδοί, οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι κάνουν την καλύτερη δουλειά στις ακαδημίες τους. Οι Άγγλοι και οι Γερμανοί φαίνεται να υποχωρούν. Φυσικά η λίστα είναι σχετική (γι αυτό δεν ασχολούμαι με τους Σέρβους, τους Κροάτες κλπ και δεν σχολιάζω την έλλειψη Βελγίου, που όλοι ξέρουμε τι παικταράδες βγάζει και της Δανίας) αλλά μας δείχνει κάποια πράγματα.
1. Μεγάλο όνομα γίνεσαι και από τις ακαδημίες σου (Ρεάλ, Μπάρτσα κλπ)
2. Το κέρδος είναι διπλό. Και επανδρώνεις την ανδρική σου ομάδα και κονομάς πουλώντας παίκτες. Έτσι κάπως γίνεσαι Άρσεναλ...
3. Το μέλλον είναι οι κάτω χώρες και η Δανία. Ο Άγιαξ συνεργάζεται στενά με τα Δανέζικα κλαμπ στα τμήματα υποδομής και πολλοί πιτσιρικάδες από Δανία, Σουηδία πάνε στις ακαδημίες των Ολλανδών, που είναι οι καλύτερες στον κόσμο (βλ. τον σούπερ Βίκτορ Φίσερ)
4. Τα μάτια του σκάουτινγκ της ομάδας μας είναι πλέον σαφές πού θα πρέπει να είναι στραμμένα.
5. Πρέπει, επιτέλους, και ο Ολυμπιακός να στραφεί την παραγωγή δικών του ποδοσφαιριστών. Συμφέρει από όλες τις απόψεις και θα καλύψει πολλές τρύπες στο ρόστερ και οικονομικά θα βοηθήσει τη γιγάντωση του συλλόγου μας.
Bookmarks