ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ,
τίποτα άλλο ,
ο τύπος είναι για πενταετές συμβόλαιο ... τώρα !!!
Πάλι έδωσε ρέστα το παιχτρόνι?
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ,
τίποτα άλλο ,
ο τύπος είναι για πενταετές συμβόλαιο ... τώρα !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (01-04-13), pirateeeeeee (31-03-13)
Eγω παντως αν ημουν προπονητης του, σιγα σιγα θα τον προετοιμαζα και για "3", το σουτ ειναι θεμα καθαρα δουλειας. Το ντραιβ του ειναι καλο, δεν συζηταμε για εκρηξη-αλτικοτητα-ταχυτητα. Φανταστειτε ενα τριαρι το οποιο μαρκαρει στην αμυνα τρεις θεσεις και δεν ποσταρεται, και στην επιθεση εκτος απο τα χαρακτηριστικα που ηδη εχει να απειλει ΚΑΙ απο μακρυνη αποσταση ή και την φθορα που θα προκαλουσε με την μπαλα στα χερια. Πυρηνικο οπλο, θα ηταν το απολυτο F
*****8.23*****
Faithful (01-04-13), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (01-04-13), pirateeeeeee (01-04-13)
όχι άσχημη ιδέα το 3 , αν και εφόσον καλύψω το 4 και βέβαια αποκτήσω ψηλούς της προκοπής στο 5
Τι 3 ρε και τα τρία μου κουνιούνται? Ο άνθρωπος είναι πεντάρι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
μεχρι και με το ρεθυμνο αυτος καθαριζει...
περιμενω με ανυπομονησία το κραξιμο που θα ακουσει στο επομενο ντεφορμαρισμα του.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
vasilis-thrylos7 (02-04-13)
Χαρακτηριστικη η φαση που ενας γκαρντ του Ρεθυμνου καρφωνει μπροστα του και στην επομενη φαση ο Kyle ανταποδισει κοντευοντας να σπασει το ταμπλο.
Με πιανει νευρικο γελιο οταν θυμαμαι οτι ο Μπουρουσης επειρνε τα πενταπλασια!
Το θεμα ειναι οτι το καλοκαιρο ο παιχτης θα χει μεγαλη ζητηση και δε καταλαβαινω γιατι ακομα δεν εχει ανανεωσει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
και με τον χειρισμό της μπάλας τι γίνεται ρε Γιάννη;
δεν νομίζω να θεωρείται καλός χειριστής της μπάλας ή τουλάχιστον τόσο καλός για F
απλά θυμήσου ή ξαναδές στα παιχνίδια που έπαιξαν αντίπαλοι ποιος είναι ο "χαμένος" !!!!
ποιος έχει φάει τις ποιο πολλές τάπες ;![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
στο καβλι του κρεμαει ολη την ευρώπη ο παικταράς
differance (05-04-13)
Όποτε μπαίνεις κάνεις τη διαφορά ρε παικταρά...
vasilis-thrylos7 (13-04-13)
Μακαρι να ΜΗΝ φυγει αυτος ο παιχτης του χρονου απο την ομαδα και μεινει ο Παουελ..
Τεράστιος παίκτης. Γενικά δεν τους πολυγουστάρω τους Αμερικάνους που έρχονται κατά καιρούς. Αλλά Εντι Τζόνσον, Τάρπλει,Ριβερς, Μπέρι και τώρα ΧΑΙΝΣ έχουν αποτελέσει απίστευτους παίκτες.
ο παικτης ειναι απο τους καλυτερους που ειχαμε ποτε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-04-13)
Μεγάλος παίχτης. Είμαστε τυχεροί που είναι κοντός γιατί αλλιώς θα πρωταγωνιστούσε στο ΝΒΑ
Εάν δεν κάνω λάθος σε κάποιο ραδιόφωνο άκουσα ότι παίρνει 280.000 (ενώ τον προηγούμενο 200.000)
Και μην φοβάστε, όταν θα έρθει η ώρα να ανανεώσουν θα ανανεώσουν Χάινς, Σπανούλης και όποιος άλλος έχει κομβική σημασία
«Δεν ξέρω τι είμαι, απλά προσπαθώ!»
Ο σέντερ... τσέπης του Ολυμπιακού, Κάιλ Χάινς, αποκρυπτογραφεί στο gazzetta.gr το αγωνιστικό του προφίλ, ανταποδίδει την αγάπη της κερκίδας και χαρακτηρίζει «ζωής ή θανάτου», το 3ο ματς με την Εφές.
Πέρυσι “έβγαλε μάτια” και αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της πετυχημένης χρονιάς του Ολυμπιακού, που μετά από 15 χρόνια αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης. Φέτος συνεχίζει από Άκει που σταμάτησε τον περασμένο Ιούνιο και η προσφορά του στην μέχρι τώρα πορεία των “ερυθρολεύκων” σε Ελλάδα (μ.ο. 7,5π. & 4,1ρ. με 65% στα σουτ στην Α1 Κατηγορία) και Ευρώπη (μ.ο. 9,1π. & 6,0ρ. με 59,8% στα σουτ στην Ευρωλίγκα), κρίνεται ανυπολόγιστη!
Ο λόγος για τον πιο παθιασμένο και παράλληλα λιγότερο προικισμένο σε ύψος, ψηλό του Ολυμπιακού, τον Κάϊλ Χάϊνς, που και χθες, ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες (12π., 3ρ., 2κλ., 1κοψ. με 5/7 διπ. & 2/3 βολ. σε 23Ά) της 2ης νίκης (71-53) των πρωταθλητών Ευρώπης κόντρα στην Εφές Αναντολού για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, άκουσε για μία ακόμη φορά το όνομά του να γίνει σύνθημα από την κερκίδα και μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στο gazzetta.gr για τις αντιδράσεις του κόσμου, για την φυσική του θέση μέσα στο γήπεδο αλλά και για το “κλειδί”της πρόκρισης στο φάϊναλ-φορ του Λονδίνου...
- Μπορεί το αποτέλεσμα να αποδεικνύει ότι, αυτή τη φορά, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα την Εφές Αναντολού, στο δικό σας το μυαλό πόσο εύκολα έγινε το 2-0;
«Πίστεψε με καθόλου! Σίγουρα είναι τελείως διαφορετικό να μπαίνεις στο γήπεδο, έχοντας ήδη πετύχει μία νίκη, ωστόσο, σε αυτές τις σειρές, παίζεις πάντα με μεγάλη πίεση, γιατί μία στιγμιαία χαλάρωση, μπορεί να στοιχίσει την ήττα και μετά, αυτομάτως, όσα έχεις κάνει έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια και αναγκάζεσαι να αρχίσεις από την αρχή! ΓιΆ αυτό και απόψε΄(σ.σ.: χθες) είμαστε πολύ προσεκτικοί και παρά το κακό ξεκίνημα, ισορροπήσαμε γρήγορα, δεν επιτρέψαμε πολλά ελεύθερα σουτ και στην κατάλληλη στιγμή, ξεφύγαμε στο σκορ...»
- Τι βλέπεις για τη συνέχεια;
«Δεν πρέπει να πάμε στην έδρα τους εφησυχασμένοι και να καθίσουμε αναπαυτικά πάνω στο μαξιλάρι που μας δίνουν οι δύο πρώτες νίκες! Σίγουρα, η Εφές που είδαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια, δεν ήταν η ομάδα που ξέραμε έως τώρα, αλλά θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι στο πρώτο ματς είχαν 1/19 τρίποντα και στο δεύτερο 2/15! Αυτό να Άσαι σίγουρος ότι δεν θα ξαναγίνει, ειδικότερα στην έδρα τους! ΓιΆ αυτό και πρέπει να πάμε εκεί και να παίξουμε σαν το σκορ να είναι ισόπαλο 1-1, σαν να δίνουμε έναν αγώνα ζωής ή θανάτου. Μόνο έτσι πιστεύω ότι θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το 3-0!»
- Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο παιχνίδι, σε είδαμε να παλεύεις με τα «θηρία» και να βγάζεις, όπως πάντα, τρομερή ενέργεια στο παρκέ. Το ότι κάποια στιγμή στο πρώτο μέρος, αστόχησες σε ένα φαινομενικά εύκολο κάρφωμα, ίοσως και να εξηγεί την δυσκολία του να τα βάζεις με τρεις ψηλούς (Μπάρατς, Ερντέν και Γκονλούμ) με μ.ο. ύψους πάνω 2,10...
«Οι ψηλοί της Εφές Αναντολού είναι απίστευτα κορμιά και να σου πω την αλήθεια όταν τους πρωτοείδα, στον αγώνα που παίξαμε στην 1η φάση στην Κωνσταντινούπολη, μου φάνηκαν σαν μικρά “δέντρα”! Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσει κανείς, αλλά εγώ προτάσσω την θέλησή μου και χρησιμοποιώ τη δύναμη και την ταχύτητα για να τους νικήσω... Κάποιες φορές τα καταφέρνω, κάποιες όχι... Η ουσία είναι ότι νικήσαμε, πετύχαμε τον στόχο που ήταν οι 2 νίκες και τώρα πάμε στην Τουρκία για να αποτελειώσουμε τη δουλειά...»
- Έχεις γίνει πάντως πολύ δημοφιλής! Για τρίτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι, όλο το γήπεδο φώναζε το όνομά σου... Ξέρεις, δεν συμβαίνει συχνά αυτό με ξένους παίκτες...
«Εκπληκτικό συναίσθημα φίλε! Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη και οφείλω να ομολογήσω ότι τόση μεγάλη αγάπη απο πλευράς των φιλάθλων για την ομάδα τους, δεν έχω ξανασυναντήσει... Με τέτοια ώθηση που μας δίνουν, είναι δεδομένο ότι παίζουμε και γι΅ αυτούς και θέλω πολύ να κερδίσουμε έναν τίτλο για να ξαναζήσω την εκπληκτική ατμόσφαιρα της περυσινής χρονιάς μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου και του ελληνικού πρωταθλήματος!»
- Πολύς κόσμος ρωτάει ποια είναι η πραγματική σου θέση και σε αποκαλεί «σέντερ... τσέπης»!
«Να σου πω την αλήθεια, ούτε κι εγώ ξέρω... Εξάλλου, έχω παίξει σε τόσες πολλές θέσεις έως τώρα, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, που πραγματικά δεν με απασχολεί και πολύ αν είμαι σέντερ, φόργουορντ ή γκαρντ... Αυτό που με απασχολεί είναι να παίζω δυνατά και να βοηθάω την ομάδα μου, έτσι ώστε να είμαι απαραίτητος...»
pirateeeeeee (13-04-13)
Ποιος Μπάρατς και ποιο Γκόλουμ... Εκεί που πήρε τη μπάλα και με τη φόρα που είχε δε θα τον σταματούσε ούτε ο Τσατσένκο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-04-13)
θα είχαμε βίαιο σεξ , δεν καταλαβαίνει από δύναμη το 1,98 πεντάρι μας
differance (13-04-13), Du3lisT (13-04-13)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Χάινς
ΚΑΪΛ ΧΑΪΝΣ
Τον αποκαλούν και σέντερ τσέπης, αφού το ύψος του δεν είναι συνηθισμένο για τη θέση που αγωνίζεται. Το… μειονέκτημα του ύψους του το καλύπτει με το άλμα, το πάθος και το δυνατό του κορμί. Από τους ειδικούς θεωρείται ως ο ιδανικός συμπαίκτης για τους γκαρντ της ομάδας του αφού τα σκριν του είναι μη προσπελάσιμα από τους αντιπάλους αμυντικούς.
Δεν είναι όμως τα αγωνιστικά του στοιχεία που τον κάνουν πολύτιμο για την ομάδα που αγωνίζεται, αλλά και ο εξαιρετικός του χαρακτήρας και όπου κι αν αγωνίζονται οι συστατικές επιστολές που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές.
Ο Κάιλ Χάινς ήρθε το καλοκαίρι του 2011 στο λιμάνι από τη γερμανική Μπάμπεργκ και έχει συμβόλαιο για ένα συν ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό.
Διακρίσεις: Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Γερμανίας τη σεζόν 2010-11. Πρωταθλητής Ευρώπη και Πρωταθλητής Ελλάδας τη σεζόν 2011-12.
Προσωπικά…
- Αγαπημένη ταινία; Ο Μονοάχος
- Αγαπημένο τραγούδι; Party Rock
- Αγαπημένος ηθοποιός; Γουίλ Σμιθ
- Αγαπημένος τραγουδιστής; Jay Z
- Ο άνθρωπος που θα ήθελες να γνωρίσεις; Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
- Παίκτης ίδαλμα; Κόμπε Μπράιαντ
- Χόμπι; PS3
- Τι έχεις πάντα μαζί σου; I-Phone
- Αγαπημένος ήρωας κόμικ; The Incredible Hulk
- Καλύτερη στιγμή στην καριέρα σου; Η κατάκτηση της Ευρωλίγκα και του ελληνικού πρωταθλήματος
- Αγαπημένος προορισμός; Μαϊάμι
- Μήνυμα στον κόσμο; Θέλουμε να πετύχουμε, αλλά θέλουμε υποστήριξη..
![]()
pirateeeeeee (13-04-13)
Bookmarks