Τι είναι το ταψίδι? Έχει κάποια σχέση με το κοψίδι?![]()
το ταψιδι στον κοκακια ηταν ολα τα λεφτα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τι είναι το ταψίδι? Έχει κάποια σχέση με το κοψίδι?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χύσε ρε Hines!![]()
Ένα ματσάκι στο ΟΑΚΑ, όπως το σημερινό και κλείσαμε!
www.f1rstlap.com
Έπεσε 2 φορές ο γενικός στο ΣΕΦ απόψε. Ευτυχώς έχουμε καλούς ηλεκτρολόγους και αποκατάστησαν τη ζημιά εγκαίρως.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Faithful (22-05-12)
"Γιάνναρε" έτσι παίζουν τον Πρεζίστ, μαλάκα 216 εκατοστών
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Oι τάπες του Χάινς..
Είσαι τεράστιος ρε.
ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ;Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 1,98 ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ
ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τι να πω! Το πουλεν μου πάντα με ικανοποιεί! Σίγουρα μέσα στις 3 καλύτερες των τελευταίων χρόνων από άποψη - αποδοτικότητας ύψους τιμής.
Η Ευρωλίγκα του 2012 και το απύθμενο κόμπλεξ των οπαδών της πρώην ομάδας μου με οδήγησαν στον Ολυμπιακό.
Πήγε να πάρει το ματς μονος του χθες αν και έκανε 3-4 λάθη συνεχόμενα ο Ιβκοβιτς δεν τον έβγαλε και επέμεινε σε αυτον και δικαιώθηκε...
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
που παμε με αυτον ρε? αυτος ειναι πιο κοντος απο τους γιαννακοπουλους...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Απο τον Φετφατζιδη ειναι?![]()
Φοβερος στο λαγούμι ουσιαστικος σήμερα.
Η Ευρωλίγκα του 2012 και το απύθμενο κόμπλεξ των οπαδών της πρώην ομάδας μου με οδήγησαν στον Ολυμπιακό.
Καλος ταπιδιας είσαι. Ου αγαπημενος μου άλλωστε. Σημςρα το πήγαμε από 3ποιν και δεν χρειαστηκες. Δεν πειράζει. Σε ξεκουράσει και ου ιβκοβιτς. Αναμένω ενφανιση στο Οακα.
Ακόμα ένα καλό παιχνίδι από τον Κάιλ!
www.f1rstlap.com
για μενα πρεπει να τον προφυλαξει ο ντουντα για να ειναι ξεκουραστος και χωρις φαουλ στην τελευταια περιοδο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Συμφωνώ. Ο Χαίνς είναι παίχτης κλειδί ειδικά στην άμυνα. Ίδωμεν πάντως.
αρκετα καλος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
προσεχε με τα φαουλ ρε τρελε, αφου τους φυσας και σφυρανε φαουλ. παραλιγο να το πληρωσουμε σημερα
Bookmarks