Φόρα τες και άντε γαμήσου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θεωρώ ότι δεν είναι μπορεί να αντεπεξέλθει στο επίπεδο της ομάδας μου. Δεν καταλάβατε, τον ΑΟ Γλυφάδας εννοώ που παίζει Γ' Εθνική.
kala polu gelio me ta sxolia k ton sumpa8w gmt fysiognwmika to fejsa,xerei mpalitsa alla einai poly varus o p... dn 8umamai paixnidi pou panw sth strofh dn phge na pesei estw mia fora,einai ligo epikundinos alla me devinceti mprosta tou tou xronou 8a kanei papades,kante ligo upomonh,o proedras to eipe 8a ginei oti prp
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Δεν έχω καμία σκορδοκαΐλα με τον Φέισα, αλλά ο άνθρωπος παίζει βασικός στην Εθνική Σερβίας κι έχει σταθερά καλή απόδοση. Με άλλον προπονητή ίσως να απέδιδε πολύ καλύτερα στον Ολυμπιακό.
Επίσης να κάνω μια γενική παρατήρηση. Ο καλός αμυντικός χαφ είναι άχρηστος αν δεν έχει καλό επιτελικό μπροστά του για να συνεργαστεί.
BrazHlias (15-04-13), consigliere (16-04-13), dimace (28-05-13), SOLID (28-05-13)
+100000000000 και δεν έχω χρόνο να elaborate.
... there's no such thing as "too much"...
sirkostas (16-04-13)
Μακάρι να ξεφορτωθούμε το παλτό. Αμα υπάρξει πρόταση τον...Η πληθώρα κεντρικών μέσων που υπάρχει στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, δεν αποκλείεται να οδηγήσει ορισμένους από αυτούς στην έξοδο από το μεγάλο Λιμάνι. Ένας από αυτούς είναι και ο Φέισα, που μπορεί να έκανε αρκετά καλό δεύτερο μισό στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά εφόσον φέρει κάποια πρόταση, είναι δεδομένο ότι θα εξεταστεί.
Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί το επόμενο διάστημα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παίκτη όπως αναφέρει ο «Γαύρος». Συγκεκριμένα ο Φάλι Ραμαντάνι υποστηρίζει ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Σέρβο μέσο, γεγονός που ενδέχεται να φέρει κι επίσημη κρούση προς την πειραϊκή ΠΑΕ.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Εδώ το ενδιαφέρον ατονεί σε σχέση με τον περιζήτητο Πορτογάλο...
sirkostas (30-05-13)
Ο Μέγιστος παίρνει ευχαριστώ γιατί μας λείπει. Πιστεύω να σταματατήσει γρήγορα τις απουσίες,
γιατί δεν τόχω τίποτα να τον αφήσω στην ίδια τάξη (άκα χωρίς το νέο Λίαρ, που μπορεί να κάνει δυο
φορές τον γύρο του κόσμου με ένα ντεπίζιτο και όλες οι μεταλλικές του επιφάνειες είναι καλυμμένες
με χρυσό 18 καρατίων)
Όσο για τον Φέισα: Ποιά είναι πλέον η Εθνική Σερβίας, στην οποία ο παίκτης διακρίνεται? ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!
Η δική μας Εθνική είναι πολύ καλύτερη. Το Σέρβικο ποδόσφαιρο έχει ΠΕΘΑΝΕΙ σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,
επειδή η χώρα παράγει ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ποδοσφαιριστές σαν τον εν λόγω. Μακριά από Σερβία και δεν
θα χάσουμε. Μιλάμε για ποδοσφαιρικό νεκροταφείο.
VALVERDES_7 (28-05-13)
Μην τη χαλάς στον πρόεδρο ρε Μήτσε.... Έτοιμος ήταν να φέρει Βούσινιτς και Γιόβετιτς...![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Σημερα ειναι μεγαλη μερα για τον Λιουμπο. Τον αναφέρει και ο νέος "Τ"
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Θέλω να τον δω 8άρι του χρόνου.
με επιασε ριγος και μονο που μπηκα στο θρεντ του υπερπαιχταρα,αν καταφερει και κανει μπουκλες την πανεμορφη χετη του θα αντικαταστησει εναν αλλο θεο στον πανθεον των ολυμπιακων παλτων,φεισα αλανι για παντα στο λιμανι,δακρυσα!![]()
και αν δεν πιάσει:
, ή μετά:
και του πούστη, τονε βλέπεις Ρεδόντο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Παίκτης ορχήστρα στην μεσσαία γραμμή.
Bookmarks