sabar77 (20-03-13), sirkostas (27-03-13), VALVERDES_7 (20-03-13)
Τους έφαγε η μιζέρια μας την τέχνη τους σαν δείξαν
που με την μπάλα που 'παιζαν τα νεύρα μας πηδήξαν
μα θα'ρθει η ώρα που θα βρουν δικαίωση μεγάλη
και εμάς δεν ξαναπρόκειται να δουν σε αυτό το χάλι
Θα φέρει τώρα ο πρόεδρος πέντε- έξι παικταράδες
ψηλούς λεβέντες Ισπανούς και όχι μακαρονάδες
Και ο Μίτσελ που θα τους προπονεί
θα τους μεταμορφώσει όλους
δεν θα ναι σαν το Λεμονή
για να τους κάνει κώλους.
Και τότε ο πύρινος να δεις
πόσα θα πει τραγούδια
Και δεν θα το κάνει επειδής
στα μάτια έχει κουκούδια...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 20-03-13 στις 08:29
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sabar77 (20-03-13), sirkostas (27-03-13), VALVERDES_7 (20-03-13)
ΡΕΣΙΤΑΛ
![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εκατσα και χαζεψα τον αγωνα Σερβια-Σκωτια σημερα.
Ο Φεισα ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Οτι χρειαζεται να κανει
ενα συγχρονο αμ.χαφ στις μερες μας.
Φαινεται οτι αφηνει πισω τους τραυματισμους,βρισκει ρυθμο
και παταει πολυ καλα ανεξαρτητα απο το που αγωνιζεται.
Σαν δεξιος εσωτερικος μεσος σημερα εδωσε ρεστα.
Faithful (27-03-13)
Αν δεις όμως την βαθμολογία
Βέλγιο 16
Κροατία 16
Σερβία 7
Ουαλία 6
Σκόπια 4
Σκωτία 2
και μάλιστα ο ένας από τους 2 βαθμούς που έχει κερδίσει η Σκωτία είναι από την Σερβία
BrazHlias (27-03-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πρέπει να έχει πέσει σε πλήρη ανυποληψία η τωρινή εθνική Σερβίας. Σε άλλες εποχές τον Φέισα θα τον είχαν να τους δένει τα κορδόνια ή να τους κουβαλάει τα νερά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
pirateeeeeee (27-03-13), voskos_7 (27-03-13)
Ε, η Σερβία αν μάζευε μία ισορροπημένη εντεκάδα και αυτή με το ζόρι, ήταν όταν είχε μαζί και το Μαυροβούνιο, τώρα ή έχει σε ορισμένες θέσεις, μεγάλες τρύπες όπου ο Φέισα εμφανίζεται βασικός (δηλαδή, ο Μάτιτς πόσο δεν βλέπεται;;;), ή έχει παίκτες που είναι κομμάτι υπερκτιμημένοι σε σχέση με το τι προσφέρουν (Κράσιτς - Τόσιτς - Κουζμάνοβιτς), ή παίκτες που σε άλλες εποχές στην καλύτερη θα ήταν στην προεπιλογή (όλη η επίθεση π.χ.)
Oπως εχω ξαναπεί Σέρβικος αθλητισμός δεν υπάρχει χρονιά τώρα, κάποτε είχαν βγάλει μια καλή φουρνιά σε ποδοσφαιριστές
και μπάσκετ και αυτό ήταν όλο,και μόνο να δει κανείς την ενδεκάδα της Σερβίας την τελευταία 10 ετια θα καταλάβει.
.....Μουντιαλ με τον Φεισα.
voskos_7 (27-03-13)
Μωρέ, ταλέντα βγάζουν, ομάδα δεν κάνουν με την καμία, ακόμα και στο μπάσκετ πλέον...
Δεν εχουν αγορινα τιποτα πια,ειμαι 38 χρονων και εγω να δω ποδοσφαιριστη απο τοτε που ξεμυτησε ο τελευταιος
που λεγεται Ντεγιαν Στανκοβιτες,Η φουρνια που ειχαν καποτε ε Σαβισεβιτς,Μιχαιλοβιτς,Μιγιατοβιτς δεν ξαναβγαινει.
voskos_7 (27-03-13)
Λογικό μία χώρα που διαμελίστηκε και στο καπάκι έφαγε κι επίθεση απ' όλο το ΝΑΤΟ να έχουν πάθει τεράστια ζημιά οι υποδομές της. Επειδή όμως αυτοί ξέρουν τον τρόπο να βγάζουν και ν' αξιοποιούν ταλέντα περιμένω σε λίγα χρόνια να δούμε καινούργιους Σαβίτσεβιτς και Στοΐκοβιτς.
Η βαθμολογία πάντως της Σερβίας δεν έχει καμία σχέση με τον Φέισα και το αν είναι καλός παίχτης. Γιατί με την ίδια λογική κι ο Μπέιλ είναι ισάξιος του Χολέμπαρου, αφού η Ουαλία είναι χαμηλά στη βαθμολογία του ομίλου των προκριματικών.
Ίσως να είναι και το μοναδικό αξιόλογο γεγονός στο οποίο μπορεί να γίνει αναφορά για το συγκεκριμένο σημείο του σώματός του...![]()
Φαντασου ποσο ξεβρακωτη ειναι η ομαδα οταν λεμε οτι ο Φεισα επαιξε καλα...
χαλιας
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Θύμισε Καρεμπέ σήμερα σε κάποιες φάσεις![]()
ελπιζω να βρεθει κανα κοροιδο να τον παρει το καλοκαιρι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks