voskos_7 (22-02-13)
Τον Κοβάσεβιτς πότε θα τον πάρουμε με τις κλωτσιές που μας έχει γαμήσει με τα παλτά που φέρνει;
voskos_7 (22-02-13)
Μπροστα στους Μοντεστο-Μανιατηδες φανταζει Εσσιεν.
Δεν με χαλαει να βρισκεται στο ροστερ αλλα ως εκει.
Αν δεν έπιανε θέση ξένου, δεν θα είχα καμία απολύτως αντίρρηση να υπάρχει μέσα στην ομάδα ενώ δεν λογίζεται ως βασικός...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πολύ απλά είναι 8άρι. Και χθες παίξαμε με τρία 8άρια!!!!!![]()
Εμένα πιο πολύ για παπ-άρι μου μοιάζει παρά για 8άρι. Παίκτης που δε θα έπαιζε βασικός ούτε στην Κέρκυρα, το ξέρετε έτσι;
sabar77 (22-02-13)
Για τα πανηγυρια και κει οχι για μοστρα,να βαζει τους μουσαμαδες στο κλεισιμο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εγώ λέω να τον βάλουμε μαζί με Κατάη, Γκρρρρμπτσγκουήκλ αυτή την άναρθρη κραυγή για όνομα τελοσπάντων και να γυρίσουμε το Τρίο Σέρβικο Στούτζες. Έχει να πέσει πολύ γέλιο. Προεραιτικά θα φοράνε και τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Δανεικός στην Βοιβοντίνα
Δεν κανει ο τυπακος,6αρι δεν ειναι με την καμμια,ας τον δοκιμασουμε στη θεση του Μασαδο μπας και αν και δεν τον βλεπω.
Οταν με αντιπαλο μια απ τις 2-3 χειροτερες ομαδες της κατηγοριας εχεις τετοια αποδοση,βρασε ρυζι...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οχι θα γράψουν ότι δεν έχει συνέλθει ακόμα από τον περσινό τραυματισμό του.
Θα βελτιωθεί μην βιάζεστε. Μόλις ελάχιστα παιχνίδια έχει μετά από καιρό απραξίας
Και πάλι καλά να λέτε που παίζει κι έτσι
Τα λάθη που κάνει τα βλέπουμε όλοι δεν χρειάζεται να μένουμε σ αυτά.
Όμως έχει ποιότητα σ ένα κέντρο που έχει έλλειμμα ποιότητας
Όταν ο χοντρούλης φέρει καλύτερο κι όχι κάτι Μασάδους και κάτι Γκρέκους το συζητάμε
Πραγματικός τιτάνας. Ο Μίτσελ φυσικά έχει βάλει το χεράκι του στη βελτίωσή του, αλλά και που δεν έχει βαλει το χέρι του ο Μιτσελ. Εργο του η ομαδάρα που θαυμάσαμε σήμερα. Να ακούς τον προπονητή σου Φέισα και σύντομα θα είσαι ηγέτης μιας παγκόσμιας δύναμης στο ποδόσφαιρο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σε αυτον τον Ολυμπιακο και εγω παιζω μπαλαρα.
Φυσικά. Με Μίτσελ στον πάγκο όλοι θα μοιάζουν υπέρλαμπρα αστέρια. Είναι η αύρα και το τεράστιο μυαλό του απίστευτου αυτού προπονητή, του θαυμάσιου ανθρώπου, του εξαιρετικού επαγγελματία.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks