sirkostas (14-02-13)
Λιουμπομοίρη μου μη μας σπάσεις πλ τα νεύρα σμρ plz.
voskos_7 (14-02-13)
Σε χάνει η Βαλένθια... Σε είδε και ο Βιλανόβα και πας Μπάρτσα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
τετοια τιτικα ειχα καιρο να δω....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
παρομοιως Σταθη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αν ο Βαλβερδε αγαπαει τον Ολυμπιακο ας τον παρει στην Βαλενθια να ησυχασουμε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μέσα από τα χέρια της Μϊλαν τον πήραμε. Γαμώ την Ιταλία σας δε δίνατε κατι παραπάνω, σας λείπανε τα λεφτά;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τι ταγαρι θεε μου
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (14-02-13)
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
ΨΟΦΑ
Έπρεπε να ζει ο Αισχύλος να σε βλέπει: Θα είχε πάρει τρία Όσκαρ ξενόγλωσσου σεναρίου, μόνο από πάρτη σου.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κατ' εμέ ο μεγαλύτερος υπεύθυνος για το χθεσινό χάλι. ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ χθές
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
επιτηδες παιζει ετσι γιατι η μιλαν δεν εχει φραγκα και θελει να τον παρει τσαμπα. αλλα ο βαγγελας δεν ειναι χαζος, σιγα μην τον αφησει ελευθερο...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Κράτησες όλο το κέντρο μόνος σου ...
ελπίζω να άρεσες στους ισπανούς και να έρθει πρόταση γρήγορα ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Ταυρί μου , κένταγες πάλι χθες !!
Έχεις καθυστερήσει και να τραυματιστείς ρε γμτ και να σε χάσουμε για κανά 15αρι μήνες και να υσηχάσουμε .![]()
τι παιχταρας θεε μου!!Φοβερος ελπιζω ο μεγαλος προεδρος να του κανει 15ετες συμβολαιο κ εμεις οι πιστοι οπαδοι του γραφουμε εκει που δεν πιανει το μελανι του εγκαθετους αντι-ολυμπιακους,ελπιζω ο νταρκο να φερει καμια καραβια ακομα τετοιους,δεν χορταινουν τα ματια μου!!
Αφιερωμένο μεωρή παιχτούρα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks