δε μου αρεσε εχτες
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αφου δεν μποράει να ανακόψει ούτε τον Κορδέρο και τον Κορδελιέρο τότε μιλάμε για μεγάλη μάπα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Περιπτωση αυτη του Φεισα,δεν ξερω αν δεν ειχε τους τραυματισμους σε τι παικτη θα μπορουσε να εξελιχτει
αλλα με τα δεδομενα που βλεπουμε δεν μπορει να προσφερει.
Περιμενω απο καποιες δημοσιογραφαρες μας να βγουν να γραψουν παλι,"ειναι δυνατον να μην παιζει βασικος ο Φεισα στον Ολυμπιακο?".
Ας τον στελουμε πισω στην πατριδα του τον ποιοτικο και ατσαλινο αυτον ποδοσφαιριστη να παρουμε καναν αλλον ανθρωπο να δουμε κανα κοψιμο,εχουμε μεινει με τον γεροΜοντεστο...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εμενα δεν με πειθει με τιποτα και αυτα που ελεγε ο Κοβασεβιτς περι αναγεννησης του απο το καλοκαιρι
ειναι παραμυθια,ο παιχτης δεν κανει για τον Ολυμπιακο,ο Ρεζιτς ηταν πολυ καλυτερος του.
Για ματς απεναντι σε γρηγορους αντιπαλους δεν ειναι με τπτ
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βρείτε τις διαφορές!
![]()
BrazHlias (05-12-12)
Κρίμα τη μπάλλα που ολοφάνερα ξέρει, το σώμα του δεν τον αφήνει να βγάλει στο γήπεδο αυτά που θέλει το μυαλό. Με κάνει να θυμάμαι την ιστορική ρήση του Αναστασιάδη για τον Σόουζα "...δεν μπορεί το παλικάρι!"
consigliere (05-12-12)
7DeadlySins (05-12-12)
Ακόμα μια τεραστια εμφάνιση που δείχνει πόσο κόβει ποδοσφαιρικά το μάτι της προεδράρας.
5 κλάσεις χειρότερος του Ουρτάδο
Ελαμψε πάλι χθες μαθαίνω ο εκλεκτός του Νταρκο
Ταυροκρίαρο.
Bookmarks